Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ έπιασαν στη Γερμανία τα υπεράκτια αιολικά, που θέλει τώρα ο Μητσοτάκης.

Παρασκευή και 13 είδαμε την ανάρτηση για τη νέα ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ των αιολικών στη Γερμανία, Παρασκευή και 23 τα υπεράκτια αιολικά έπιασαν τον απόλυτο πάτο! Στο διάγραμμα βλέπετε τη ΜΗ απόδοση των γερμανικών υπεράκτιων αιολικών στο διάστημα 18-28/7/2021 και το απόγευμα της Παρασκευής 23/7/2021 καταγράφηκε ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ. Δεν έχει πιο κάτω!

Τα στοιχεία είναι από το Agora Energiewende, το οποίο δημοσιεύει σε διαδραστικό διάγραμμα τα δεδομένα της ηλεκτροπαραγωγής και μπορεί να δει κανείς πολύ ωραία πράγματα. Στη Γερμανία έχουν εντελώς διαφορετική αντίληψη για τη διαφάνεια απ' την εδώ μπανανία και δημοσιεύουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, δεν τα κρατούν ούτε για να σιτέψουν ούτε για να μην δουν ποτέ το φως του ήλιου.

7,77GW είναι τα ήδη εγκατεστημένα μέχρι και Ιούνιο 2021 υπεράκτια αιολικά της Γερμανίας, 10% περισσότερα απ' αυτά που ΘΑ έχουμε στην Ελλάδα το 2030, με βάση το δήθεν "Εθνικό" Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα του Δεκεμβρίου 2019. Τα υπεράκτια αιολικά, που τα ανακάλυψε ο Μητσοτάκης όταν στην Εύβοια συνέδεσαν τις καταστροφικές φωτιές με τις ανεμογ@@ήτριες, στη Γερμανία αποδείχθηκαν ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ. Αλλά τα κατασκευάζει η Μίζενς κι αυτό είναι αρκετό για ένα ντόπιο συνεργάτη των Γερμανών.

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Από 1/7/2021 πλέον δεν ανεβαίνουν στο Facebook.


Τα ξημερώματα της 4ης Αυγούστου τα υπεράκτια αιολικά ξαναέξυσαν τον πάτο του βαρελιού, άγγιξαν ξανά ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ, δίνοντας μόλις 0,002GW. Αξιοπιστία ηλεκτροδότησης 0,026%, μια υπέρλαμπρη επιτυχία, όσα ψέματα κι αν αραδιάζει η ΕΛΕΤΑΕΝ. Όσο για τους Γερμανούς, παρόλο που σε παλαιότερες εποχές ασχολούνταν πολύ με την Ελληνική Κλασσική Παιδεία, φαίνεται πως στις νεότερες γενιές δεν έμαθαν για τη θυσία της Ιφιγένειας. Ας πρόσεχαν! Τώρα πια να δούμε τι θα θυσιάσουν, μήπως και φυσήξει στη Βόρεια Θάλασσα. Σε 40 μέρες έχουν εκλογές, θα βγει άραγε κανείς να τρίψει την αποτυχία των αιολικών στα μούτρα των Πράσινων οικοφασιστών; Εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ πεταμένα στην πηγάδα δίχως πάτο των αιολικών κι η Γερμανία τρέμει, μη τυχόν και δεν ολοκληρωθεί στην ώρα του ο αγωγός Nord Stream 2, προκειμένου να έχει αέριο για να καίει όταν διαρκώς εξαφανίζονται, απρογραμμάτιστα τα αιολικά και προγραμματισμένα τα φωτοβολταϊκά.

Φυσικά στην Ελλάδα δεν περιμένουμε να τρίψει κανείς τα πιο πάνω διαγράμματα στη μούρη του Μητσοτάκη, καθώς τα σάπια κόμματα ομνύουν στη νέα θρησκεία της κλιματικής απάτης. Το 2011 δεν βάλαμε τα 12GW φωτοβολταϊκά του "Σχέδιου Ήλιος", που εμπνεύστηκε ο Σόιμπλε για να σώσει τις Γερμανικές εταιρείες κατασκευής φ/β και προωθούσε ο τύπος που έχασε το δισκάκι της λίστας Λαγκάρντ. Ένα σωρό Γερμανικές εταιρείες κατασκευής φ/β χρεοκόπησαν τότε ή μετέφεραν την παραγωγή στην Άπω Ανατολή για να σωθούν. Αλλά τώρα ο Μητσοτάκης δεν θέλει να κάνει τα λάθη του ΓΑΠ, θέλει να σώσει τη Γερμανική βιομηχανία κατασκευής ανεμογ@@ητριών, όπου μειώνονται οι θέσεις εργασίας, κι ας γίνει η Ελλάδα γαία πυρί μιχθήτω. Κυριολεκτικά, όπως είδαμε στη βόρεια Εύβοια. 

Όσο για τα "αιολικά στη θάλασσα" του Μητσοτάκη; Θυμηθείτε τι γράφαμε για το υπεράκτιο στη Λήμνο και τα Κολομβιανά καρτέλ και διαβάστε μέχρι το τέλος, θα καταλάβετε περισσότερα.

Μόνη λύση για τη χώρα η διάλυση της σαπίλας και η πλήρης ανασύνθεση του πολιτικού σκηνικού. Με μια λέξη, ΑΛΛΑΓΗ! Το όραμα του 48% του Οκτώβρη 1981, που προδόθηκε στο δρόμο.

Για αναδημοσίευση, πρέπει να φαίνεται υποχρεωτικά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου