Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

60+; 70+; 100+; Το μεγάλο κουκούλωμα δεν μπορεί να κρύψει το πόσοι πραγματικά είναι οι νεκροί στα Τέμπη.

Το ιστολόγιο είναι το μόνο που απ' την πρώτη στιγμή κατέδειξε πως οι νεκροί απ' τη μαζική δολοφονία στα Τέμπη δεν είναι 57, αλλά τουλάχιστον 60. Αυτό λένε τα επίσημα στοιχεία που έδωσε το Πυροσβεστικό Σώμα στις 1/3/2023: επιβαίνοντες 354, διασωθέντες 294, η διαφορά είναι 60. Όμως λέμε "τουλάχιστον", επειδή απ' την πρώτη στιγμή υπήρξε προσπάθεια δημιουργίας σύγχυσης για τον πραγματικό αριθμό, τόσο απ' τη Hellenic Train όσο κι απ' τις κρατικές υπηρεσίες. Η Hellenic Train ανακοίνωσε αριθμό εισιτηρίων και άγνοια για το πόσοι επιβιβάστηκαν χωρίς εισιτήριο, με την προοπτική να κόψουν μέσα στο μοιραίο τρένο. Οι κρατικές υπηρεσίες δεν μας είπαν ποτέ τι έδειξαν οι κάμερες, που είναι στημένες στους σιδηροδρομικούς σταθμούς. Και σήμερα προκύπτει πλέον πως η Αστυνομία γνωρίζει από την πρώτη στιγμή πόσοι πραγματικά ήταν μέσα στις δυο αμαξοστοιχίες που συγκρούστηκαν, αλλά προφανώς δεν μας το λέει για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων σκοπιμοτήτων.

Όπως λοιπόν πολύ σωστά μας αναλύει το πιο πάνω βίντεο, που ανέβηκε στο διαδίκτυο μια εβδομάδα μετά τη μαζική δολοφονία, οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας κατά μήκος της διαδρομής από Λάρισα μέχρι Ευαγγελισμό αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα για τον πραγματικό αριθμό των επιβαινόντων στις δυο αμαξοστοιχίες. Όλοι πλέον έχουν πάνω τους το "ρουφιάνο" που λέγεται κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τρεις κεραίες κινητής τηλεφωνίας κι απ' τον τριγωνισμό προκύπτει η ακριβής θέση της συσκευής, κατά συνέπεια και του κατόχου της, που έχει ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας γνωστά στις κρατικές αρχές, εκτός κι αν είναι κάποιο απ' τα "Πακιστανικά" κινητά, που χρησιμοποιούν κάποιοι, ιδίως στον Πειραιά.

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Από 15/3/2023 ανεβαίνουν ξανά και στο Facebook.

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο εφόσον, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φαίνεται υποχρεωτικά και ξεχωριστά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr", ακόμα κι αν κάνετε αναδημοσίευση από αλλού. Κάποιοι συστηματικοί αντιγραφείς μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε!

Αντί να δούμε αποκλεισμό της περιοχής της μαζικής δολοφονίας κι εξονυχιστική έρευνα των πραγματογνωμόνων, είδαμε  ένα άνευ προηγουμένου ...

μπάζωμα και ασφαλτόστρωση, μη τυχόν και βρεθεί κάτι που δεν κάνει να το μάθουμε. Αντί να δούμε διαφάνεια, είδαμε συσκότιση. Αντί να δούμε δημοσιογράφους να κάνουν τις "σωστές" ερωτήσεις, είδαμε τον "Εισαγγελάτο" να παίζει το μαρτύριο της σταγόνας προς όσους μετέφεραν "κάτι" με την εμπορική αμαξοστοιχία. Και κανείς δημοσιογράφος δεν σκέφτηκε να ρωτήσει για τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας.

Ένα ακόμα πρόβλημα είναι πως επίσης κανένα πολιτικό κόμμα δεν σκέφτηκε να κάνει ερώτηση στη Βουλή για κατάθεση των στοιχείων που προκύπτουν απ' τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας. Κι ο λόγος μάλλον είναι πως, όπως πολλές φορές έχω γράψει, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει αντιπολίτευση κι όλοι τους ετοιμάζονται για την τρικομματική κυβέρνηση μετά τις εκλογές της απλής αναλογικής. Τρικομματική που την έχουν έτοιμη και πήγε να τη χαλάσει ο Πολάκης, γι' αυτό και η άμεση θέση εκτός ψηφοδελτίων, μόλις τόλμησε να μιλήσει για απαλλαγή της χώρας από τους προπαγανδιστές και τους επίορκους δικαστικούς. Η μαζική δολοφονία στα Τέμπη χάλασε προς στιγμήν τη σούπα της τρικομματικής, ο Πολάκης επέστρεψε στα ψηφοδέλτια και η κωμωδία συνεχίζεται με τον Ανδρουλάκη, που μαδάει τη μαργαρίτα για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.

Ε, λοιπόν, την παραμικρή σημασία δεν έχει ποιος θα είναι πρωθυπουργός, σημασία έχει η πολιτική που θα εφαρμοστεί και δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πως θα είναι η ίδια πολιτική που μας χρεοκόπησε το 2009-10 και συνεχίζεται αδιάκοπα με τα τρία διαδοχικά μνημόνια. Σημασία έχει να δούμε καταρχήν τη Δικεωσίνυ να ψάχνει καταρχήν τα αρχεία της κινητής τηλεφωνίας, για να εξακριβώσει τον πραγματικό αριθμό των δολοφονημένων στα Τέμπη. Και στη συνέχεια να κάνει τις ερωτήσεις που θα οδηγήσουν στον ένοχο που απ' την πρώτη στιγμή δείχνουμε όλοι οι Έλληνες: τους πολιτικούς, που χρεοκόπησαν τη χώρα, διέλυσαν το σιδηροδρομικό δίκτυο, το άφησαν συνειδητά χωρίς σταθμάρχες και χωρίς τεχνολογικό εξοπλισμό, και το χρησιμοποίησαν μόνο για τα ρουσφέτια και τις παρανομίες τους. Αν η Δικεωσίνυ δεν αποφασίσει πως κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει Δικαιοσύνη, η χώρα δεν έχει σωτηρία.

ΥΓ: Μετά την προκήρυξη εκλογών για τις 21/5, το ιστολόγιο μπαίνει στην τελική ευθεία για οριστική διακοπή. Όλα όσα έγραψα αυτά τα 9 χρόνια επαληθεύτηκαν, καθώς έσκασε πια η βαθιά σάπια ενεργειακή πολιτική των τελευταίων 20 ετών και το μάρμαρο το πληρώνουμε όλοι μας. Το ιστολόγιο δεν διάβασε ποτέ κρυστάλλινη σφαίρα, δεν έριξε χαρτιά, δεν πήγε σε καφετζούδες κι όλα όσα θα έλθουν στον ηλεκτρισμό θα τα βρείτε σε αναρτήσεις παλαιότερων ετών. Διαβάστε τις παλαιότερες αναρτήσεις, δείτε τις ετήσιες ανασκοπήσεις, το διάβασμα κάνει πάντα καλό!

 

4 σχόλια:

  1. Πιστεύετε πως ο ελληνικός λαός θα συνεχίσει ειρηνικά να ανέχεται τα ίδια αίσχη της κυβέρνησης, των φίλων της και της (ελληνικής) "δικαιοσύνης" και μετά τις εκλογές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεωρώ πως ναι, η αποχαύνωση έχει χτυπήσει κόκκινο. Μακάρι ωστόσο να διαψευστώ.

      Διαγραφή
    2. Αν δεν διαψευστείτε, τότε δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος λόγος η κυβέρνηση να αλλάξει τακτική, ούτε η Δικεωσίνυ να γίνει Δικαιοσύνη. Αντιθέτως η υπάρχουσα απληστία θα χειροτερεύει συνεχώς τη συμπεριφορά τους και την πραγματικότητά μας.

      Διαγραφή
    3. Για ν' ασχοληθεί κάποιος με την πολιτική, χρειάζεται χρήματα. Αυτός είναι ο λόγος που κρατά πολύ κόσμο, ικανό κατά τα άλλα, μακριά απ' την πολιτική. Όσο λοιπόν τα κόμματα που κατεβαίνουν με πολύ χρήμα στις εκλογές είναι συγκεκριμένα, δεν περιμένω ν' αλλάξει ο,τιδήποτε στη χώρα. Η επόμενη κυβέρνηση θα συνεχίσει την ίδια πολιτική, κρατώντας τους Έλληνες αιωνίως φόρου υποτελείς στους ΔυτικοΕυρωπαίους και μοιράζοντας τα ιμάτια της χώρας στους γνωστούς 5-6 "ημέτερους".

      Διαγραφή