Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Η περιπέτεια της έρευνας υδρογονανθράκων και οι επιπτώσεις της στην οικονομία & την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας

Από 1/7/2021 η σελίδα Greeklignite σκοπεύει ν' αποχωρήσει απ' τη λογοκρισία του Facebook, ήδη βρίσκεται στο MeWe. (Στη δεξιά στήλη θα βρείτε το σύνδεσμο).

Starting July 1st, 2021, Greeklignite plans to leave censoring Facebook, now is on MeWe. (Link at the right column).

Μια νέα μορφή δημοσιεύσεων έρχεται από σήμερα στο ιστολόγιο. Απλά παράθεση συνδέσμου, με ελάχιστο ή και χωρίς σχολιασμό, καθώς δεν χρειάζεται σχολιασμός: όλες οι πληροφορίες υπάρχουν στο κείμενο.

Σε μια πολύ εμπεριστατωμένη αφήγηση, ο καθηγητής Αντ. Φώσκολος έδωσε προχθές την πλήρη διάσταση των διαχρονικών εγκλημάτων των "Ελληνικών" κυβερνήσεων σε βάρος του λαού και του τόπου, με τη μη έρευνα και τη μη εκμετάλλευση των απίστευτων αποθεμάτων ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ υδρογονανθράκων.

https://www.neakriti.gr/article/kosmos-nea/apopseis/1616245/i-peripeteia-tis-ereunas-udrogonanthrakon/

Ενημέρωση 20/5/2021 (13:20): το άρθρο έχει μεταφερθεί σε νέα διεύθυνση, ο νέος σύνδεσμος είναι

https://www.neakriti.gr/article/apopseis/1616245/i-peripeteia-tis-ereunas-udrogonanthrakon/

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Για λίγο καιρό ακόμα θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν και στο Facebook. Οδηγίες ρύθμισης για τις "Προτιμήσεις Ενημερώσεων" στο Facebook θα βρείτε εδώ, (αλλά προτιμότερο να κάνετε λογαριασμό στο MeWe).

Για αναδημοσίευση, πρέπει να φαίνεται υποχρεωτικά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου