Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Τα αιολικά μας απειλούν πλέον και με νέες επιδημίες: "ειδικός" της κυβέρνησης μόλις αποκάλυψε το σύνδεσμο!

Ένας απ' τους "ειδικούς", που χρησιμοποιούν τα τρομοκάναλα για να περνούν στους πολίτες το κυβερνητικό αφήγημα περί "πανδημίας", άθελά του ίσως αποκάλυψε το μηχανισμό με τον οποίο τα -ηλεκτροδοτικά εντελώς αναξιόπιστα- αιολικά πιθανόν ήδη ευθύνονται, αλλά σίγουρα θα ευθύνονται στο μέλλον για τη μετάδοση νέων ιών στον άνθρωπο.

Καθώς με 4000 κρούσματα ημερησίως βγάλαμε τις μάσκες που είχαμε φορέσει με 200 κρούσματα, μιλώντας για τις εξελίξεις στο μέτωπο του κορωνοϊού, ο διαρκώς διακινών το τρομοκρατικό αφήγημα γιατρός Παυλάκης φέρεται να είπε πως "Έχουμε συνεχείς επιθέσεις από ιούς, βακτήρια, πρωτόζωα, που είναι σε ένα μέρος της Γης, σε νυχτερίδες ή άλλα ζώα, και όταν δεν παίρνουμε τα μέτρα μας πάντα υπάρχει πιθανότητα για καινούργιες επιδημίες".

Μισό λεπτό όμως! Τα αιολικά είναι γνωστό πως τεμαχίζουν ό,τι πετούμενο κάνει το λάθος να βρεθεί στο διάβα των πτερυγίων τους και, ειδικά οι νυχτερίδες, δεν χρειάζεται καν να βρεθούν στο διάβα, σκοτώνονται κι από απόσταση! Όπως γράφει ερευνητική δημοσίευση του Αυγούστου 2020 στο PLOS ONE από ερευνητή του Υπουργείου Εσωτερικών των ΗΠΑ, βασισμένη σε παλαιότερες βιβλιογραφικές αναφορές, η θνησιμότητα νυχτερίδων λόγω αιολικών εκτιμήθηκε σε 600-949 χιλιάδες. Δυστυχώς η αναφορά αυτή είναι απίστευτα βαθιά υποεκτιμημένη, καθώς βασίζεται σε αναφορές των εταιρειών των αιολικών κι η πραγματικότητα αποδεικνύεται πλέον ριζικά διαφορετική.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του αμερικανικού The Atlantic τον Ιούλιο 2021, στις ΗΠΑ οι εταιρείες αιολικών προσλαμβάνουν πλέον ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους για την ανακάλυψη νεκρών νυχτερίδων κι από εκεί είναι η πιο πάνω εικόνα! Μελέτη που δημοσιεύθηκε το Μάρτιο 2020 στο Wildlife Management έδειξε πως τα σκυλιά ανακάλυψαν 96% δειγμάτων νεκρών νυχτερίδων που τοποθετήθηκαν για τους σκοπούς της έρευνας, ενώ οι άνθρωποι ανακάλυψαν μόλις 6%!

Η τεράστια εξάπλωση αιολικών στην Κίνα, όπου είναι γνωστό πως ζουν τεράστιοι πληθυσμοί νυχτερίδων κι ακριβώς εκεί υπάρχει το εργαστήριο ιολογίας της Γουχάν, που μελετούσε τον SARS-Cov 2 σε νυχτερίδες, δείχνει ξεκάθαρα πως ...

τεράστιοι πληθυσμοί νυχτερίδων εξοντώνονται καθημερινά απ' τις ανεμογ@@ήτριες, τα πτώματα μένουν στο έδαφος, κατά πάσα πιθανότητα πολλά καταναλώνονται από άλλα είδη και τελικά περνούν στην τροφική αλυσίδα! Μαζί με τους ιούς, που μεταδίδουν οι νυχτερίδες! 

Αν το σενάριο σας φαίνεται τραβηγμένο, θυμίζω πως το διαβόητο Event 201, που οργάνωσε παραμονές της έξαρσης της πανδημίας το Johns Hopkins Center for Health Security, σε συνεργασία με το World Economic Forum και το Bill and Melinda Gates Foundation, είχε ακριβώς ελέγξει το επίπεδο ετοιμότητας για παγκόσμια πανδημία εξαιτίας κορονοϊού, που μεταδίδεται από νυχτερίδες σε χοίρους στη Βραζιλία.

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Από 1/7/2021 πλέον δεν ανεβαίνουν στο Facebook.

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο εφόσον, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φαίνεται υποχρεωτικά και ξεχωριστά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr", ακόμα κι αν κάνετε αναδημοσίευση από αλλού. Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε!

Το ιστολόγιο έχει γράψει σε ανύποπτο χρόνο κατ' επανάληψη για την εξόντωση νυχτερίδων απ' τις ανεμογ@@ήτριες, οπότε το ερώτημα είναι "Και ποιος ενδιαφέρεται για τις νυχτερίδες, όταν αρπάζουμε δισεκατομμύρια": 

22/10/2016: Γιατί η Ένωση Αιολικών Βρετανίας "κάνει γαργάρα" το ερευνητικό πρόγραμμα κινδύνων για τις νυχτερίδες απ' τις ανεμογεννήτριες;

31/7/2018: κ.Σταθάκη & κ.Βερροιόπουλε, με ποιο τρόπο οι ΑΕΠΟ για τα αιολικά προστατεύουν τις νυχτερίδες; Φυσικά βέβαια τι απάντηση να περιμένουμε, ειδικά απ' τον κ. Βερροιόπουλο, αφού φεύγοντας απ' το Υπουργείο πήγε σε εταιρεία αιολικών; Κάτι τέτοια κάνουν οι Συριζαίοι κι έπειτα περιμένουν να πέσει η κυβέρνηση από μόνη της ...

Το να εξοντώνονται συστηματικά οι νυχτερίδες δεν συμβαίνει μόνο στην Κίνα, συμβαίνει πλέον παντού όπου έχουν μπει ανεμογ@@ήτριες, συμβαίνει και στην Ελλάδα. Μητσοτάκη και Σκρέκα βάλτε λοιπόν κι άλλα απ' τα ηλεκτροδοτικά εντελώς αναξιόπιστα αιολικά: δεν ακριβαίνουν μόνο το ρεύμα, κάνοντας την οικονομία λιγότερο ανταγωνιστική, θα μας εξοντώσουν και με νέες επιδημίες! Και, σας έχω νέα: δεν θα τη γλιτώσετε, θα κολλήσετε τόσο εσείς όσο κι ο δισεκατομμυριούχος που δημιουργήσατε με τα αιολικά, πατώντας κυριολεκτικά επί πτωμάτων.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου