Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Κυβέρνηση των Πινόκιο: τροπολογία έκτακτης κοροϊδίας καταναλωτών ηλεκτρικού ρεύματος.


Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, στα πλαίσια συζήτησης του εγ-Κλιματικού νόμου, η κυβέρνηση των Πινόκιο σερβίρει νέο σανό με τη δήθεν "ενίσχυση καταναλωτών", για τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος. 

Όπως ρητά φαίνεται στο κείμενο της ψηφισμένης τροπολογίας, η δήθεν "ενίσχυση καταναλωτών", για τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος, προέρχεται απ' τον κρατικό προϋπολογισμό, δηλαδή τους φόρους που πληρώνουμε και τα δάνεια που μας βαρύνουν. Λεφτά δικά μας με άλλα λόγια, που, οι πολιτικοί απατεώνες που μας κυβερνούν, μας κάνουν τη χάρη να μας λένε πως τα δίνουν ως ενίσχυση. Στην πραγματικότητα η κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει στο παραμικρό τις αιτίες που οδήγησαν στην εκτρωματική αύξηση της τιμής του ρεύματος, απλά φροντίζει να παίρνει λεφτά των πολλών και να τα δίνει στους δικούς της λίγους, που κάνουν το εμπόριο της ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Από 1/7/2021 πλέον δεν ανεβαίνουν στο Facebook.

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο εφόσον, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φαίνεται υποχρεωτικά και ξεχωριστά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr", ακόμα κι αν κάνετε αναδημοσίευση από αλλού. Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε!

Προσέξτε επίσης το "κάλυψη μέρους της αύξησης", όχι ολόκληρης της αύξησης. Τα μόνιμα υποζύγια πρέπει να συνηθίζουν σιγά-σιγά πως το ρεύμα θα είναι πανάκριβο! Πολύ σύντομα, αφού θα έχουν πετάξει/ξεκοκαλίσει τα δικά μας δισεκατομμύρια χωρίς να έχουν αντιμετωπίσει το πρόβλημα, θα βγουν να μας πουν πως δεν υπάρχουν άλλα λεφτά και να κόψουμε το λαιμό μας να ζήσουμε με πανάκριβο ρεύμα, πανάκριβη βενζίνη, πανάκριβο πετρέλαιο κίνησης, πανάκριβα λιπάσματα, πανάκριβα τρόφιμα. Κι όποιος ζήσει, έζησε, όποιος δεν μπορεί ας πάει σε μια σπηλιά με τη γκαζόλαμπα, αφού πρώτα ξεπουλήσει ό,τι έχει και δεν έχει: ασφαλώς και θα βρεθούν πρόθυμοι αγοραστές, ώστε σταδιακά τα περιουσιακά στοιχεία των πολλών να καταλήγουν στα χέρια των λίγων!

Το πολιτικό σύστημα της χώρας έχει σαπίσει κι η μπόχα είναι ανυπόφορη. Πρέπει να βρούμε τρόπο να εξωπετάξουμε τη σαπίλα, μήπως κι ανασάνουμε πιο καθαρό αέρα! Στη δημοκρατία δεν μπορεί να υπάρχουν αδιέξοδα κι ας το κάνουμε όπως στο ποδόσφαιρο: αν χρωστάς της Μιχαλούς, δεν παίρνεις άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου