Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Ο κορονοϊός, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κι ένα ημερολόγιο απίθανων "συμπτώσεων".


17 Σεπτεμβρίου, 18 Οκτωβρίου, 17 Νοεμβρίου 2019, 13 Απριλίου, 14 Απριλίου και 23 Απριλίου 2020: ένα ημερολόγιο γεγονότων και απίθανων "συμπτώσεων"!

17 Σεπτεμβρίου 2019 
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ)/Global Preparedness Monitoring Board, δημοσιεύει την έκθεση A WORLD AT RISK για τον κίνδυνο πανδημίας, με τον κορονοϊό στο εξώφυλλο!


Η έκθεση συντάχθηκε με χρηματοδότηση από τη Γερμανική κυβέρνηση, το Bill and Melinda Gates Foundation, το Wellcome Trust και το World Economic Forum. Το Ίδρυμα Gates και το Wellcome Trust είναι Νο 2 και Νο 4 αντίστοιχα στη λίστα των πλουσιότερων Ιδρυμάτων παγκοσμίως, τα "ιδρύματα" είναι από παλιά μια μέθοδος αύξησης πλούτου. Όπως είδα στην έκθεση, το 2017 οι φορείς αυτοί, μαζί με Ιαπωνία, Νορβηγία & Ινδία ίδρυσαν φορέα καταπολέμησης απειλών πανδημίας.

Πάμε στη Σελίδα 15 της έκθεσης και διαβάζουμε:
The chances of a global pandemic are growing. While scientific and technological developments provide new tools that advance public health (including safely assessing medical countermeasures), they also allow for disease-causing microorganisms to be engineered or recreated in laboratories. A deliberate release would complicate outbreak response; in addition to the need to decide how to counter the pathogen, security measures would come into play limiting information-sharing and fomenting social divisions. Taken together, naturally occurring, accidental, or deliberate events caused by high-impact respiratory pathogens pose “global catastrophic biological risks.(Οι πιθανότητες μιας παγκόσμιας πανδημίας αυξάνονται. Ενώ οι επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις παρέχουν νέα εργαλεία που προωθούν τη δημόσια υγεία (συμπεριλαμβανομένης της ασφαλούς αξιολόγησης των ιατρικών αντιμέτρων), επιτρέπουν επίσης την κατασκευή ή την αναδημιουργία σε εργαστήρια μικροοργανισμών που προκαλούν ασθένειες. Μια εσκεμμένη απελευθέρωση θα περιπλέκει την απάντηση στην επιδημία. Εκτός από την ανάγκη να αποφασιστεί πώς να αντιμετωπιστεί το παθογόνο, θα ληφθούν μέτρα ασφαλείας που θα περιορίζουν την ανταλλαγή πληροφοριών και θα προκαλέσουν κοινωνικές διαιρέσεις. Αθροιστικά λαμβανόμενα, φυσικά, τυχαία ή εσκεμμένα γεγονότα, που προκαλούνται από υψηλών επιπτώσεων παθογόνα του αναπνευστικού συστήματος, δημιουργούν “παγκόσμιους καταστροφικούς βιολογικούς κινδύνους”. 

The world is not prepared for a fast-moving, virulent respiratory pathogen pandemic. The 1918 global influenza pandemic sickened one third of the world population and killed as many as 50 million people - 2.8% of the total population. If a similar contagion occurred today with a population four times larger and travel times anywhere in the world less than 36 hours, 50 - 80 million people could perish. In addition to tragic levels of mortality, such a pandemic could cause panic, destabilize national security and seriously impact the global economy and trade.
Ο κόσμος δεν είναι προετοιμασμένος για μια ταχείας εξάπλωσης, μολυσματική πανδημία αναπνευστικού παθογόνου. Η παγκόσμια πανδημία γρίπης του 1918 προσέβαλε το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού και σκότωσε έως και 50 εκατομμύρια ανθρώπους - 2,8% του συνολικού πληθυσμού. Εάν μια παρόμοια μετάδοση συνέβαινε σήμερα, με έναν πληθυσμό τέσσερις φορές μεγαλύτερο και χρόνο ταξιδιού οπουδήποτε στον κόσμο λιγότερο από 36 ώρες, θα μπορούσαν να χαθούν 50 - 80 εκατομμύρια άνθρωποι. Εκτός από τα τραγικά επίπεδα θνησιμότητας, μια τέτοια πανδημία θα μπορούσε να προκαλέσει πανικό, να αποσταθεροποιήσει την εθνική ασφάλεια και να επηρεάσει σοβαρά την παγκόσμια οικονομία και εμπόριο.

Μέχρι τις 16:30 της Κυριακής 26/4/2020 οι θάνατοι που αποδόθηκαν στον κορονοϊό (προσοχή: αποδόθηκαν, όχι οφείλονται, υπάρχει διαφορά!) σ' ολόκληρο τον πλανήτη έχουν φθάσει ...
λίγο πάνω από 204,2 χιλιάδες κι ο ρυθμός θανάτων μειώνεται παντού, συνεπώς η "απειλή" της έκθεσης για 50-80 εκατομμύρια θανάτους δεν πρόκειται να επαληθευθεί. Αρκεί ωστόσο ο τρόμος που σκόρπισε παγκοσμίως, για να προωθηθούν οι μπίζνες των κατά τα λοιπά "φιλανθρωπικών" ιδρυμάτων, πάντα με τη συνεργασία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
 

18 Οκτωβρίου 2019 
Το Johns Hopkins Center for Health Security σε συνεργασία με το World Economic Forum και το Bill and Melinda Gates Foundation οργανώνει την άσκηση “Event 201”, για να ελέγξει το επίπεδο ετοιμότητας για παγκόσμια πανδημία εξαιτίας κορονοϊού που μεταδίδεται από νυχτερίδες σε χοίρους στη Βραζιλία.


Το σενάριο της άσκησης μοιάζει ανατριχιαστικά πραγματικό και απολύτως ταυτόσημο με όσα παρακολουθούμε κλεισμένοι στην καραντίνα: ένας νέος ιός περνά απ' τις νυχτερίδες σε χοίρους κι από εκεί σε ανθρώπους, καταλήγοντας να περνά από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ο ιός ξεκινά σε φάρμα χοίρων στη Βραζιλία κι από εκεί εξάγεται αεροπορικά σε Πορτογαλία, ΗΠΑ & Κίνα. Στην πραγματική ζωή ο ιός ξεκίνησε στην Κίνα και οι ΗΠΑ είναι η χώρα με τους περισσότερους νεκρούς. 

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο Facebook. Προσοχή, το FB έχει μειώσει τη διάδοση της σελίδας και δεν θα σας εμφανίσει σχετική ειδοποίηση. Οδηγίες ρύθμισης για τις "Προτιμήσεις Ενημερώσεων" στο Facebook θα βρείτε εδώ. 

Ακόμα πιο ενοχλητική ωστόσο είναι η πρόβλεψη του σεναρίου πως τον πρώτο χρόνο δεν θα υπάρχει εμβόλιο, ενώ θα υπάρχει φάρμακο για να βοηθήσει τους ασθενείς, χωρίς να μπορεί εμποδίσει την εξάπλωση του ιού. Πράγματι, οι Γάλλοι γρήγορα βρήκαν πως η υδροξυχλωροκίνη σε συνδυασμό με αζιθρομυκίνη βοηθά σε πολλές περιπτώσεις, ενώ οι πολιτικές μαριονέτες ήδη μας προετοιμάζουν για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς "όταν" βρεθεί ΤΟ εμβόλιο. Ένα εμβόλιο που πιθανότατα θα έχει σχέση με τους χρηματοδότες της έκθεσης, οι οποίοι συνεργάζονται με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και φαρμακευτικές εταιρείες για ανάπτυξη διαφόρων εμβολίων. 

17 Νοεμβρίου 2019 
Ακριβώς δυο μήνες μετά την 1η έκθεση του ΠΟΥ για τον κίνδυνο πανδημίας από κορονοϊό κι ένα μήνα μετά την άσκηση που οργάνωσαν χρηματοδότες της έκθεσης του ΠΟΥ, εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Κίνα! Μπορεί οι γιατροί στα νοσοκομεία να μην κατάλαβαν μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου τι ήταν οι "περίεργες" πνευμονίες που έβλεπαν, αλλά, όπως γράφει η South China Morning Post, σύμφωνα με κυβερνητικά έγγραφα η ιχνηλάτηση των κρουσμάτων για τον "ασθενή μηδέν" έφθασε μέχρι τις 17 Νοεμβρίου, σ' έναν 55χρονο κάτοικο της επαρχίας Hubei. Και η αναζήτηση συνεχίζεται. 

13 Απριλίου 2020
Ο Τραμπ αναπαράγει στο Twitter ανάρτηση για απόλυση του Fauci, Διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών & Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ, που συμπτωματικά τον βρίσκουμε στη σελίδα 42 της έκθεσης του ΠΟΥ. Τα Μέσα Μαζικής Παραπλάνησης ξεσαλώνουν κατά του Τραμπ, προστατεύοντας τον Fauci, να μην ξεχνούμε πως φέτος οι ΗΠΑ έχουν Προεδρική Εκλογή και τα συμφέροντα είναι τεράστια. Ωστόσο δημοσιεύματα κι αναφορές στο Twitter αποκαλύπτουν πως ο Fauci είχε μεταφέρει έρευνα κορονοϊών στο εργαστήριο ιολογίας της Wuhan με χρηματοδότηση 3,7 εκατ. δολάρια. Λεπτομέρεια; Η συζήτηση στο Twitter αναφέρει πως η συγκεκριμένη έρευνα είχε απαγορευθεί στις ΗΠΑ, για λόγους ασφαλείας, επί κυβέρνησης Ομπάμα. 

14 Απριλίου 2020
Ο Τραμπ ανακοινώνει διακοπή της χρηματοδότησης των ΗΠΑ στον ΠΟΥ μέχρι να ερευνηθεί ο ρόλος του στην εξάπλωση της πανδημίας, που τον περιέγραψε ως "severely mismanaging and covering up the spread of the coronavirus - σοβαρή κακοδιαχείριση και συγκάλυψη της εξάπλωσης του κορονοϊού". Για μια ακόμα φορά τα Μέσα Μαζικής Παραπλάνησης ξεσαλώνουν κατά του Τραμπ, τα ίδια ακριβώς Μέσα που προωθούν παγκοσμίως την κλιματική απάτη. Μια απάτη που σκοπεύει σε παγκόσμια αναδιανομή πλούτου απ' τους πολλούς προς τους λίγους μέσω των δήθεν "πράσινων" φόρων, ακριβώς όπως η απειλή του κορονοϊού θα φέρει δισεκατομμύρια στους "φιλάνθρωπους" χρηματοδότες των εταιρειών που θα μας πουλήσουν εμβόλια και διαγνωστικά τεστ.


23 Απριλίου 2020
Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στη Washington Post, ο Bill Gates χαρακτήρισε την τρέχουσα πανδημία ως "The first modern pandemic - Πανδημία Νο 1", η εικόνα είναι απ' το άρθρο του! Όπου, εκτός από εμβόλια, ονειρεύεται να μας πουλήσει και οικιακά τεστ ανίχνευσης ασθενειών, παρόμοια με τα τεστ εγκυμοσύνης! Αν δεν έχετε ανάγκες, οι πλούσιοι του πλανήτη μπορούν να σας βοηθήσουν να τις αποκτήσετε! Με την πάντα αγαστή συνεργασία των Μέσων Μαζικής Τρομοκράτησης. Κι αν τυχόν δεν τρομοκρατηθήκατε αρκετά απ’ όσα βλέπετε ολημερίς κι ολονυχτίς στα κανάλια, πάντα υπάρχουν πρόθυμες πολιτικές μαριονέτες να εξυπηρετήσουν τους πλούσιους του πλανήτη …

Μην ξεχνούμε ποτέ πως το 2009, με την τότε "γρίπη των πουλερικών" (Η1Ν1), ο τότε Υπουργός μας Υγείας παρήγγειλε, κατόπιν εορτής, εμβόλια ικανά να καλύψουν δυο Ελλάδες. Εμβόλια που πληρώθηκαν κανονικά, ασχέτως που πήγαν στα αζήτητα. Φυσικά η έρευνα για τη Νοβάρτις δεν κατέληξε πουθενά και, όχι, στην Ελλάδα των διαρκών πλυντηρίων δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο με τις φαρμακευτικές!

Πόσο τυχαία όμως μπορεί να είναι η σειρά γεγονότων και απίθανων "συμπτώσεων" στο πιο πάνω ημερολόγιο;


Για αναδημοσίευση, πρέπει να φαίνεται υποχρεωτικά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου