Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά! Η ετήσια ανασκόπηση είναι και πάλι εδώ!

 

Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά, φέτος ξανά μέσα στο σπίτι να είστε όλοι καλά, με υγεία, οικογενειακή ευτυχία, ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο! Καλό Πάσχα, να περνάτε καλά!

Happy Easter to all! Frohe Ostern! Buona Pasqua! Glad påsk! Paște Fericit! Добър Великден! Христос воскрешен! Христос воскрес! Joyeuses Pâques! Feliz Pascua! Feliz Páscoa! Vrolijk Pasen! Cásca Shona! Maligayang Pasko ng Pagkabuhay! Wesołych Świąt! Срећан Ускрс! 행복한 부활절! Пасханы бақытты! Selamat hari Paskah! ハッピーイースターחג הפסחא שמח! God påske! عيد الفصح سعيد! 复活节快乐สุขสันต์วันอีสเตอร์!

Πριν ένα χρόνο το ιστολόγιο "Λιγνίτης: ο δικός μας μαύρος χρυσός" έστειλε σ' όλους τους αναγνώστες, απανταχού του πλανήτη, το μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού, ελπίζοντας πως φέρνει μαζί το μήνυμα της ανάστασης απ' την πανδημία του κορονοϊού. Δυστυχώς έχουμε μπλέξει με πολιτικούς απατεώνες, ανίκανους, εντελώς άχρηστους, επικίνδυνους τόσο για την υγεία όσο και τις ελευθερίες μας και χάσαμε και το φετινό Πάσχα. Η μόνη ελπίδα μας είναι να τελειώνουμε με το βαθιά σάπιο πλέον πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης και να αναδομήσουμε απ' την αρχή τα κόμματα. Η ελπίδα πως θα βρισκόταν και στην Ελλάδα ένας δικαστής σαν τον Αντόνιο Ντι Πιέτρο στην Ιταλία, να ξεβρωμίσει τον τόπο, δυστυχώς κάθε μέρα αποδεικνύεται εντελώς ανεδαφική.

Αποτελεί παράδοση η ετήσια ανασκόπηση, την οποία θα βρείτε στη δεξιά στήλη του ιστολόγιου: απ' το περυσινό Πάσχα μέχρι τώρα μεσολάβησαν 144 αναρτήσεις, τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά και χρονολογικά στην "Αρχειοθήκη", στη δεξιά στήλη του ιστολόγιου. Για καλύτερη νοηματικά περιήγηση συνιστάται ν' ανοίγετε πρώτα τις πιο παλιές αναρτήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου