Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

7 χρόνια "Λιγνίτης, ο δικός μας μαύρος χρυσός"! Καλά Χριστούγεννα!

Καλά Χριστούγεννα! Merry Christmas! З Різдвом Христовим! Счастливого Рождества! Frohe Weihnachten! Merry Christmas! Joyeux noel! Täze ýyl gutly bolsun! Nollaig Shona! Vrolijk kerstfeest!

Οι πιο πάνω ευχές είναι στις γλώσσες με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο ιστολόγιο, όπως κατέγραψε τους σέρβερ/εξυπηρετητές η Google: Ελλάδα, ΗΠΑ, Ουκρανία, Ρωσία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Τουρκμενιστάν, Ιρλανδία, Ολλανδία. (Κάποιες ευχές είναι φυσικά από μετάφραση Google, ελπίζω να μη χάθηκα στη μετάφραση).

Σε σχέση με την περυσινή χρονιά, οι 5 πρώτες χώρες διατήρησαν τη σειρά τους. Στη 2η πεντάδα χωρών το Ηνωμένο Βασίλειο προσπέρασε τη Γαλλία και η έκπληξη ήλθε απ’ το Τουρκμενιστάν, που βρέθηκε στην 8η θέση. Η περυσινή 8η Κύπρος βγήκε εκτός δεκάδας και βρέθηκε στη 12η θέση.

Το ιστολόγιο συμπλήρωσε αισίως 7 χρόνια και χάρη σε σας συνεχίζει! Κι όπως βλέπετε στο πιο πάνω σχήμα, πριν λίγες ημέρες και παρά τη διαφορά ώρας, επισκέπτες από όλες τις ηπείρους συναντήθηκαν για λίγο ταυτόχρονα στο ιστολόγιο. Καθώς πλέον όλοι ξέρουν πως εδώ βρίσκουν έγκυρη, αξιόπιστη κι αντικειμενική ενημέρωση, αναλύσεις και σχολιασμό για τα θέματα της ενέργειας (κι όχι μόνο), στοιχεία που λείπουν απ’ τα Μέσα Μαζικής Παραπλάνησης

Να είστε όλοι καλά!

 

 

1 σχόλιο: