Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Θάνατοι "από" ή "με" κορονοϊό: μην ενοχλείτε τη Δηκεοσίνη, είναι γυμνή και ψάχνει τα ρούχα της!

Η σημερινή ανάρτηση είναι η τελευταία της σειράς "Θάνατοι "από" ή "με" κορονοϊό", με την οποία το ιστολόγιο απ' τις 19/8/2021 παρουσίασε τακτικά τα δελτία εβδομαδιαίων στοιχείων θανάτων της ΕΛΣΤΑΤ. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες αναρτήσεις, σήμερα δανείζομαι το πρωτοσέλιδο της Αυγής στις 14 Δεκεμβρίου 2022, καθώς έχω πια βαρεθεί να μην ασχολείται κανείς στη Δηκεοσίνη με την υπερβάλλουσα θνησιμότητα που "ξαφνικά" μας στέρησε χιλιάδες Έλληνες, αλλά ούτε και με τα ψέματα που εμπεριέχουν οι "εκθέσεις" του ΕΟΔΥ.

Στις 13/1/2022 η ΕΛΣΤΑΤ έδωσε στη δημοσιότητα τα εβδομαδιαία στοιχεία θανάτων για το διάστημα 3/1/2022 – 6/11/2022, δηλαδή μέχρι και την 44η εβδομάδα 2022. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, οι θάνατοι στην Ελλάδα κατά τις πρώτες σαράντα τέσσερις (44) εβδομάδες του 2022 (3/1/2022 – 6/11/2022) ανήλθαν σε 118.959 (59.736 άνδρες και 59.223 γυναίκες), ενώ κατά το αντίστοιχο διάστημα του 2021 (4/1/2021 – 7/11/2021) είχαν ανέλθει σε 118.176 (60.149 άνδρες και 58.027 γυναίκες) σημειώνοντας αύξηση κατά 783 θανάτους (0,7%). Αύξηση κατά 13.299 θανάτους (12,6%) σημειώθηκε σε σχέση με το μέσο όρο των πρώτων σαράντα τεσσάρων (44) εβδομάδων των ετών της περιόδου 2016 – 2021 (105.660 θάνατοι).

Μήπως λοιπόν μπορεί να μας πει κάποιος απ' την Δηκεοσίνη αν για τους "ξαφνικά" υπερβάλλοντες θανάτους φταίει ο κακός μας ο καιρός; Ή απλά "έτυχε" να πεθαίνει κόσμος

  • μετά από τους ανεξέλεγκτους εγκλεισμούς το 2020-21, που επηρέασαν αρνητικά το ανοσοποιητικό όλων, κάτι που τώρα πια το ανακάλυψαν μέχρι και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης,
  • μετά από τη διάλυση του ΕΣΥ, που έχει μετατρέψει τις νοσηλευτικές δομές σε παγίδες θανάτου, καθώς πάρα πολλοί ανέρρωσαν απ' τον κορονοϊό, αλλά κατέληξαν από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις,
  • μετά από την ανεξέλεγκτη διασπορά του κορονοϊού μέσω της ελεύθερης κυκλοφορίας όσων απέκτησαν πιστοποιητικό εμβολιασμού/ελεύθερης μετάδοσης, καθώς έγκαιρα ήταν γνωστό πως και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν,
  • μετά από τους εμβολιασμούς με εμβόλια που ΘΑ λάβουν έγκριση το 2023, τα οποία την ίδια στιγμή όχι μόνο καταγγέλλονται από γιατρούς για πρωτοφανείς εικόνες σε ιστούς και αίμα εμβολιασμένων, αλλά, επιπλέον, μόλις πρόσφατα έχουμε επίσημη σύσταση απ' το Τμήμα Υγείας της Πολιτείας της Φλόριντα στις ΗΠΑ πως οι άνδρες ηλικίας 18-39 ετών παρουσιάζουν 84% αυξημένη θνησιμότητα από καρδιακά επεισόδια μέσα στις 4 εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό και δεν πρέπει πλέον να εμβολιάζονται με mRNA εμβόλια, αυτά ακριβώς που προώθησε η εδώ "κυβέρνηση των αχρήστων".

Αν τώρα πάμε στα στοιχεία των "εκθέσεων" του ΕΟΔΥ και στους αναφερόμενους εκεί θανάτους και διασωληνωμένους "με" κορονοϊό, βλέπουμε πως απ' τον Ιούλιο 2022 η καμπύλη θανάτων έχει βρεθεί εντυπωσιακά πάνω απ' την καμπύλη διασωληνωμένων! Με απλά λόγια, με πρακτικά ελάχιστους διασωληνωμένους, έχουμε πολύ σημαντική αύξηση των αναφερόμενων θανάτων "με" κορονοϊό! Είτε εξόντωσαν όλους τους διασωληνωμένους είτε κατασκεύασαν "θανάτους", για να ...

συντηρήσουν την τρομοκρατία για τον ιό μέσα στο κατακαλόκαιρο! (Τα συγκρινόμενα διαστήματα των ετών 2021 και 2022 αντιστοιχούν σε διαφορετικές φάσεις των κυμάτων, όπως δείχνει το πιο πάνω διάγραμμα. Σημειώνεται πως επειδή από 11/7/2022 ο ΕΟΔΥ διέκοψε τη δημοσίευση Ημερήσιων Εκθέσεων και δίνει μόνο Εβδομαδιαίες Εκθέσεις Επιδημιολογικής Επιτήρησης, από τις 11/7 τα στοιχεία των καμπυλών έχουν προκύψει από παρεμβολή με βάση τις εβδομαδιαίες τιμές, γι' αυτό κι εμφανίζεται εξομάλυνση των καμπυλών).

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Από 1/7/2021 πλέον δεν ανεβαίνουν στο Facebook.

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο εφόσον, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φαίνεται υποχρεωτικά και ξεχωριστά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr", ακόμα κι αν κάνετε αναδημοσίευση από αλλού. Κάποιοι συστηματικοί αντιγραφείς κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε, μην κάνετε το μουλάρι!

Αυτό που βεβαίως έχει διαφύγει της προσοχής της Δηκεοσίνης απ' τις "εκθέσεις" του ΕΟΔΥ είναι η σταδιακή αύξηση μετά το Φεβρουάριο 2022 του ποσοστού των θανόντων "με" κορονοϊό που έχουν υποκείμενα νοσήματα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω: από 95,0% στο τέλος Φεβρουαρίου έχει φθάσει στο 96,2% στις αρχές Δεκεμβρίου 2022, τη στιγμή που ο αριθμός δηλούμενων θανάτων συνεχώς μειωνόταν. Με απλά λόγια, οι "εκθέσεις" δηλώνουν ως θάνατο "με" κορονοϊό πιθανά κάθε άτυχο ηλικιωμένο ή με υποκείμενα νοσήματα που βρέθηκε στα χέρια ασυνείδητων, που προτιμούν να υπηρετούν το κυβερνητικό αφήγημα κι όχι τον όρκο του Ιπποκράτη.

Αλλά δεν τελειώσαμε εδώ! Απ' τον Ιούλιο 2021 είχαν αρχίσει να εμφανίζονται αραιά και πού "καθυστερημένες" εγγραφές θανάτων, που οδηγούσαν σε αύξηση το συνολικό αριθμό θανόντων "με" κορονοϊό. Όσο ωστόσο περνούσαν οι μήνες, οι "καθυστερημένες" εγγραφές έγιναν κανόνας, που "φούσκωνε συνεχώς το συνολικό αριθμό θανόντων. Απ' τον Ιούλιο 2022, που οι "εκθέσεις" έγιναν εβδομαδιαίες, θα περίμενε κανείς να λυθεί το πρόβλημα και τα νούμερα να παρουσιάζουν συνέπεια, αλλά πού τέτοια τύχη!

Ακόμα και μετά τις 10/7/2022, που ο ΕΟΔΥ διέκοψε τις Ημερήσιες Εκθέσεις, συνεχίστηκε η ίδια κατάσταση: στις 10/7/2016 ο συνολικός αριθμός θανάτων "με" κορονοϊό ήταν 30.476 και στις 6/11/2022 ήταν 33.888. Όμως, αν αθροίσει κανείς τους εβδομαδιαίους αριθμούς θανάτων στο μεσοδιάστημα, που ήταν (200+271+355+314+258+258+202+180+129+111+97+85+109+107+138+164+134=) 3112, 30476+3112=33588 και συνεπώς μέσα σε 3,5 μήνες εμφανίζονται να έχουν προστεθεί απ' το πουθενά ακόμα 300 "θάνατοι"! Γιατί να μην υποθέσουμε πως φουσκώνουν επίτηδες τον αριθμό θανάτων "με" κορονοϊό, προκειμένου να μειώσουν τον αριθμό όσων πεθαίνουν από άλλες, "αιφνίδιες" αιτίες, περιλαμβανομένων των παρενεργειών των εμβολίων;

Κατά τα λοιπά, μην ενοχλείτε τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, είναι απασχολημένος να δίνει "διευκρινίσεις" για το πώς η Βελγική Εισαγγελία αποκάλυψε τις μίζες του Κατάρ και να φοβερίζει τους εκδότες με λεονταρισμούς για φορολογικό έλεγχο! Κατόπιν αυτού η Ένωση των Δημοσιογράφων (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών – ΠΟΕΣΥ) θυμήθηκε πως "ο Τύπος, όπως και η Δικαιοσύνη αποτελούν πυλώνες του δημοκρατικού πολιτεύματος. Η διασφάλιση δε του ρόλου του Τύπου, ως μηχανισμού ελέγχου και άσκησης κριτικής σε κάθε μορφής εξουσία, αποτελεί δείκτη της ποιότητας της Δημοκρατίας κάθε ευνομούμενης πολιτείας." Μόνο που αυτά τα θυμούνται να τα απευθύνουν εκτός του συναφιού τους και δεν κοιτούν τα χάλια πλήρους αναξιοπιστίας τους, στα οποία έχουν περιπέσει μπουκωμένοι απ' τις "λίστες Πέτσα". Έχουν κι αυτοί το δικό τους μερίδιο ευθύνης στην κατάντια της δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Στις ερχόμενες εκλογές έχουμε υποχρέωση στα παιδιά μας να εξωπετάξουμε τη νέα μητσοτακική δικτατορία! Όπως το Πασοκ απ’ το 44% βρέθηκε σε μονοψήφιο, έτσι και η Νέα Δικτατορία μπορεί και πρέπει να καταβαραθρωθεί, είναι όρος επιβίωσης του έθνους!

ΥΓ: Όπως είχα γράψει το Πάσχα, το ιστολόγιο είναι πια στην τελευταία του χρονιά και μάλλον κάτι νέο φαίνεται στον ορίζοντα! Όλα όσα έγραψα αυτά τα 8+ χρόνια επαληθεύτηκαν, καθώς έσκασε πια η βαθιά σάπια ενεργειακή πολιτική των τελευταίων 20 ετών και το μάρμαρο το πληρώνουμε όλοι μας. Το ιστολόγιο δεν διάβασε ποτέ κρυστάλλινη σφαίρα, δεν έριξε χαρτιά, δεν πήγε σε καφετζούδες κι όλα όσα θα έλθουν στον ηλεκτρισμό θα τα βρείτε σε αναρτήσεις παλαιότερων ετών. Διαβάστε τις παλαιότερες αναρτήσεις, δείτε τις ετήσιες ανασκοπήσεις, το διάβασμα κάνει πάντα καλό!

 

5 σχόλια:

  1. Μεγάλη ζημιά έπαθε το ΠΑΣΟΚ.... Το μισό πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ και ξανακυβέρνησε (πχ Ραγκούσης, Κατσέλη, Τζάκρη, Γιάνης με ένα νι, κά) και το άλλο μισό, το σημιτικό, πήγε άμεσα ή έμμεσα στη ΝΔ.... Κι αυτοί που δεν έχουν πάει επίσημα στη ΝΔ, πχ Βενιζέλος, είναι θέμα χρόνου να πάνε κάποια στιγμή.... Κακά τα ψέμματα, οι εκλογές δε πρόκειται ποτέ να αλλάξουν τίποτα. Αλλάζει ο Μανωλιός γιατί βάζει τα ρούχα του αλλιώς... Το εκλογικό σύστημα είναι σικέ και ο λαός σάπιος και διεφθαρμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άν είναι βέβαιο πως οι εκλογές δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν τίποτα, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα αν δεν δώσουμε την ευκαιρία με την αποχή μας να ξαναβγάλουν κυβέρνηση τα κομματόσκυλα, αλλά ψηφίσουμε για πλάκα όλοι ΚΚΕ, να δούμε τουλάχιστον πώς θα διαχειριστούν το γεγονός οι εντός και εκτός Ελλάδας πολιτικοί απατεώνες, στην εποχή της παντοδυναμίας της "ελεύθερης αγοράς"! Ίσως αποκτήσει το θέμα κάποιο ενδιαφέρον...

      Διαγραφή
    2. Το ΚΚΕ είναι παράρτημα της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρώτος που θα φρικάρει και θα φουντάρει από το Σούνιο αν κερδίσει την αυτοδυναμία είναι ο Κουτσούμπας, μαζί με τη Λιάνα Κανέλλη και δημοσιογράφους σαν τον Μπογιόπουλο.... Γιατί ο ρόλος τους είναι να σιγοντάρουν τον δικομματισμό, με αντάλλαγμα να ζούνε πλουσιοπάροχα κάνοντας το απόλυτο τίποτα όλη τους τη ζωή. Και σαν κερασάκι στη τούρτα, το παίζουνε και ήρωες της εργατιάς πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους στην Εκάλη να ξεκουραστούν....

      Η πραγματικότητα είναι, πως η συμμετοχή στις εκλογές, απλά νομιμοποιεί τον θίασο. Μας βιάζουν και μετά μας λένε "μας ψηφίσατε, αυτά έχει η δημοκρατία" (βλέπε και Πάγκαλο). Όχι πως 99% αποχή θα τους εμποδίσει να παριστάνουν τη νόμιμη κυβέρνηση, αλλά τουλάχιστον θα πέσουν οι παρωπίδες.

      Καταλάβετέ το, το σύστημα είναι σικέ. Στημένο έτσι ώστε να εμποδίζει τους έξω από αυτό, να αποκτήσουν κοινοβουλευτική δύναμη. Ψήφους παίρνουν μόνο τα ρουσφέτια, και τα πλυμένα μυαλά από τα κανάλια. Και τα κανάλια δίνουν βήμα μόνο στους δικούς τους, για αυτό και πχ την Κανέλη την βλέπετε να είναι μαϊντανός στον ΣΚΑΙ.... Κι άμα κάποιος για τον οποιονδήποτε λόγο δείχνει δυναμική να τους μπει σφήνα, τον χώνουν φυλακή, όπως πχ με τη Χρυσή Αυγή...

      Και πριν με κατηγορήσετε για Χρυσαυγίτη ή ναζί, όχι δεν είμαι και δε τους στηρίζω. Δε πιστεύω πως είναι πραγματικοί πατριώτες ούτε πως αποτελούν λύση στο πρόβλημα. Αλλά δε μπορώ να μη παρατηρήσω το προφανές, πως με πρόσχημα μια δολοφονία από κάποιον άσχετο με ένα εκλεγμένο κόμμα στη Βουλή, αφού δεν είχε καν κομματική ιδιότητα, απλά φερόταν ως οπαδός, κλείσανε όλη την ηγετική ομάδα του στη φυλακή. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουν στο ΠΑΣΟΚ τώρα με την Καϊλή; Ή με τον Τσουκάτο; Ή με τον Τεμπονέρα στη ΝΔ; Και πόσα άλλα λαμόγια όλων των κυβερνήσεων που εγκλημάτησαν ή πιάστηκαν με τη γίδα στη πλάτη;

      Όλοι σας όμως ζητωκραυγάζατε όταν τους χώνανε στη φυλακή. "Νίκη της δημοκρατίας" φωνάζατε σαν χάπατα, απλά γιατί δε τους γουστάρατε. Το ότι μπροστά στα μάτια σας, γινόταν ένα έγκλημα κατά της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης, δε σας απασχολούσε, το χειροκροτούσατε γιατί δε σας άρεσε που ήταν στρατόκαυλοι, δε γούσταραν την αλλοίωση του εθνικού κορμού με αλλοδαπούς, ούτε την διάδοση της ομοφυλοφιλίας παντού. Και πάνω από όλα λέγατε όσα σας λέγανε τα ΜΜΕ των εφοπλιστών που δήθεν κριτικάρετε, ειδικά οι "αριστεροί". Παίρνατε το μέρος της μάζας και του όχλου και των διάφορων δημοσιοκάφρων....

      Όμως αυτό που έγινε με τη Χρυσή Αυγή, έδειξε πόσο αδύνατο είναι να αλλάξει κάτι με εκλογές. Γιατί όταν ένα κόμμα απειλεί το καθεστώς και δε μπορεί να χρηματιστεί, τότε η λύση είναι να βάλουν ένα ρουφιάνο να κάνει μια δολοφονία και να τη ρίξουν με στημένα δικαστήρια σε όλο το κόμμα, χώνοντας τους φυλακή. Δε λέω πως έγινε έτσι με την ΧΑ (δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω), όμως, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να είχε γίνει έτσι, και αυτό είναι που σου ανοίγει τα μάτια όταν το συνειδητοποιήσεις χωρίς ιδεολογικές παρωπίδες....

      Έχουμε λοιπόν ένα στημένο κοινοβουλευτικό θίασο, ένα εκλογικό σύστημα του πρωκτού που δίνει μεγάλη εκλογική βαρύτητα στην επαρχία όπου εκεί πέφτει το ρουσφέτι, του ρουσφετιού, ω ρουσφέτι, και μόνιμα βγάζουν δικομματισμό, και έχουμε και μια στημένη δικαιοσύνη και ΜΜΕ που αν δε μπορούν να σε εμποδίσουν να πάρεις την εξουσία εκλογικά, θα σε πετάξουν στη φυλακή. Κι αυτό εν μέσω επευφημιών και χειροκροτημάτων από χάπατα που από τη μία κλαίγονται για τη δημοκρατία κι από την άλλη θεωρούν πως η δημοκρατία επιτρέπεται μόνο όταν συμφωνείς με αυτό που θέλουν οι ίδιοι....

      Συνεχίστε να πιστεύετε πως με συμμετοχή στο πανηγυράκι κάθε 4 χρόνια, αλλάζετε το παραμικρό.... Εγώ πάντως προτιμώ να κάτσω να σαπίσω στο πισί εκείνη τη μέρα, είναι πολύ πιο χρήσιμο για μένα, και για τη κοινωνία.

      Διαγραφή
    3. Το ιστολόγιο οσονούπω κλείνει, θα πρέπει να βρείτε άλλο βήμα για να παρουσιάζετε το οργισμένο προσωπικό άλλοθι ενός Ορθόδοξου Χριστιανού. Καλές Γιορτές!

      Διαγραφή
    4. Το σενάριο να δούμε πολιτικούς και δημοσιογράφους "να φρικάρουν και να φουντάρουν μαζικά από το Σούνιο", είναι καταπληκτικό! Η κρυφή επιθυμία των περισσότερων Ελλήνων! Φαντάσου τη βραδιά των εκλογών να μεταδίδεται το φουντάρισμα ζωντανά σε όλο τον κόσμο, όπως το μουντιάλ! Αν αυτό μπορεί να επιτευχθεί απλώς με ένα εκλογικό αποτέλεσμα από το "πανηγυράκι", ίσως πρέπει να το σκεφτούμε περισσότερο πριν "σαπίσουμε στο πισί εκείνη τη μέρα". Να μη γελάν αυτοί - να γελάμε εμείς.

      Διαγραφή