Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

"Με τις μαριονέτες των ξένων ή με τις πατριωτικές δυνάμεις;" Το μόνο πραγματικό δίλημμα στην επέτειο του ΟΧΙ.

Σήμερα είναι η επέτειος του ΟΧΙ που είπαν οι παππούδες μας στο φασισμό και τον ιμπεριαλισμό, ένα ΟΧΙ που μερικούς μήνες αργότερα επαναλήφθηκε στο ναζισμό και κορυφώθηκε με τη μεγαλειώδη Εθνική Αντίσταση ενάντια στους κατακτητές. 

82 χρόνια μετά η πατρίδα μας βρίσκεται ξανά κάτω απ' τη μπότα των δανειστών, που με την ΑΑΔΕ ελέγχουν πλήρως τα δημόσια έσοδα. Μαριονέτες των ξένων την κυβερνούν, υπηρετώντας το πολιτικό κατασκεύασμα της δήθεν "κλιματικής κρίσης". Ακριβώς γι' αυτό προσπαθούν να μας εγκλωβίσουν στο εντελώς πλαστό δίλημμα του δικομματισμού "Μητσοτάκης ή Τσίπρας", ένα δίλημμα που μόνο σκοπό έχει τη διαιώνιση της ίδιας πολιτικής, της πολιτικής εξυπηρέτησης των ξένων συμφερόντων, παρέα με τη ντόπια ολιγαρχία. Συμμορίες λυμαίνονται "νομότυπα" το δημόσιο χρήμα, αφού μας το είπαν άλλωστε πριν μερικά χρόνια: "ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό". Και θεωρούν απόλυτα "ηθικό" να κάνουν τα κοράκια με τα δάνεια των μικρών, αφήνοντας τους μεγάλους να οργιάζουν, κατασπαράζοντας τις χρηματοδοτήσεις της ΕΕ, οι οποίες βεβαίως είναι από λεφτά των φορολογουμένων.

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Από 1/7/2021 πλέον δεν ανεβαίνουν στο Facebook.

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο εφόσον, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φαίνεται υποχρεωτικά και ξεχωριστά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr", ακόμα κι αν κάνετε αναδημοσίευση από αλλού. Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε!


Σήμερα το μόνο πραγματικό δίλημμα μπορεί να είναι "με τις μαριονέτες των ξένων ή με τις πατριωτικές δυνάμεις". Δεξιά κι Αριστερά, όπου κι αν αυτές κατατάσσονται απ' όσους προωθούν τις ταμπέλες, πάντα για τη διαίρεση των πολιτών. "Εν τη ενώσει η ισχύς" κι όχι "διαίρει και βασίλευε". Όταν αυτό το καταλάβουμε, ίσως ανοίξει ο δρόμος για να επιστρέψουν τα παιδιά μας απ' τις χώρες όπου ξενιτεύτηκαν. Γιατί αυτό είναι ο μόνος δρόμος επιβίωσης της χώρας: τα παιδιά μας! Τα οποία οι εντελώς ξεπουλημένοι πολιτικοί συνεχώς τα αντικαθιστούν με Πακιστανάκια, Αφγανάκια, Σομαλάκια και άλλα μουσουλμανάκια. Στο όνομα μιας δήθεν "πολυπολιτισμικότητας" καταργούν στην πράξη την πολιτική του Ελευθέριου Βενιζέλου, που με την επίτευξη εθνικής ομοιογένειας κατέστησε την Ελλάδα επί ένα αιώνα μοναδικό φάρο σταθερότητας στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο.

 

10 σχόλια:

  1. Δεν είναι κάπως αντιφατικό ο επί έναν αιώνα μοναδικός φάρος σταθερότητας από την εποχή του Βενιζέλου, να αντιμετωπίζει ξαφνικά την απειλή του αφανισμού? Μήπως η όποια σταθερότητα δεν οφειλόταν ποτέ στα δικά του θεμέλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τι προκάλεσαν οι "δημοκράτες" της Δύσης στη Γιουγκοσλαβία, υποδαυλίζοντας τις εσωτερικές διαφορές, δείχνει το τι ΔΕΝ μπορούσαν να προκαλέσουν επί ένα αιώνα στην Ελλάδα. Αλλά αν το 20% του πληθυσμού γίνει μουσουλμανικό, αυτό τελειώνει.

      Διαγραφή
    2. Μα η Γιουγκοσλαβία ήταν "κόκκινος εχθρός"! Η Ελλάδα ήταν και είναι "εταίρος", "πιστή".
      Είχε η Ελλάδα ποτέ κάποια αντιπαλότητα με τους "δημοκράτες" της Δύσης?

      Διαγραφή
    3. Ποιος είπε πως χρειάζεται αντιπαλότητα; Εδώ και μερικά χρόνια έχει ακουστεί πως οι Γερμανοί θέλουν να ενώσουν τα Σκόπια με τη Βόρεια Ελλάδα, η οποία θα αποσχιστεί απ' την Ελλάδα. Προκειμένου να δημιουργήσουν ακόμα ένα προτεκτοράτο, γεμάτο εξαθλιωμένους παράνομους μετανάστες, απ' αυτούς που μεταφέρουν συστηματικά Γερμανικά & Νορβηγικά καράβια, σε συνεργασία με Γερμανικές & Σκανδιναβικές ΜΚΟ. Στο προτεκτοράτο θα έστηναν δικές τους βιομηχανίες, με φθηνά εργατικά χέρια. Κάπου εκεί βγήκε ένα πρόστυχο υποκείμενο, "να βοηθήσει τους παππούδες στα χωριά" (https://greeklignite.blogspot.com/2020/02/25.html).

      Διαγραφή
    4. Και γιατί να μπουν σε τόσο κόπο κόψε-ράψε? Ένα νέο προτεκτοράτο θέλει κυβέρνηση, υπουργεία, ΜΜΕ, οργάνωση... πολλά λεφτά. Ενώ η Ελλάδα είναι έτοιμο, με μνημόνια, με πρόθυμους "ολιγάρχες", πολιτικούς και ΜΜΕ, και με κατοίκους που βολεύονται με σανό και φτηνό wifi. Δουλεύει "ρολόι". Η ένωση των Σκοπίων με ολόκληρη την Ελλάδα υπό την... ΑΑΔΕ και ΕΕΣΥΠ είναι καλύτερη περίπτωση για τους Γερμανούς. Δεν θα χρειάζονταν ούτε οι εξαθλιωμένοι παράνομοι μετανάστες. Θα αρκούσαν οι εξαθλιωμένοι ελληναράδες που θα καμάρωναν για τις "νέες κατακτήσεις της πανίσχυρης Ελλάδας στα πλαίσια της ΕΕ".

      Διαγραφή
    5. Επειδή η Γερμανική ατζέντα είναι διαφορετική απ' των Αγγλοαμερικάνων: θέλουν πολλά μικρά κρατίδια στα Βαλκάνια, για να διασφαλίζουν το ζωτικό τους χώρο και φθηνά χέρια. Αυτή η ατζέντα άλλαξε μετά το κλείσιμο της στρόφιγγας της φθηνής Ρωσικής ενέργειας και πλέον θα μας ξεσκίσουν ως χώρα στην εγκατάσταση "Α"ΠΕ. Ήδη οι "πρόθυμοι" ανακάλυψαν απευθείας καλώδιο για Αυστρία και μαντέψτε ποιος θα το πληρώσει!

      Διαγραφή
    6. Άρα γλιτώνουμε τον διαμελισμό προς το παρόν? Θα πιστωθεί αυτό στην ελληνική κυβέρνηση ως μεγάλη επιτυχία...
      Οι Γερμανοί ξέρουν πόσο "χρήσιμη" είναι η ενέργεια από ΑΠΕ για τη βιομηχανία τους. Μήπως μαζί με την καινούρια μπαλαντέζα ενεργοποιήσουν και την ελληνική λιγνιτική παραγωγή?

      Διαγραφή
    7. Η λιγνιτική παραγωγή δεν έχει άλλες μίζες να δώσει. Τώρα το παιχνίδι λέγεται "LNG από τις ΗΠΑ" και καλώδια, απ' την Αίγυπτο μέχρι την Αυστρία. Έχω γράψει πριν χρόνια για το Γερμανικό Super Grid.

      Διαγραφή
  2. Πιστεύετε ότι η Γερμανία είναι ανεξάρτητο και μή υποτελές στις ΗΠΑ κράτος; Θεωρείτε ότι υπάρχει «Γερμανική ατζέντα» τη στιγμή που η Γερμανική κυβέρνηση ακολουθεί κατά πόδας τις ΗΠΑ; Μήπως θα πρέπει να δούμε το ποιό ήταν τελικά το μυστικό σχέδιο για την ΕΕ;
    (Βλέπε:
    Τιερί Μεϊσάν:
    Η μυστική Ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (1)
    Πηγή:
    https://www.voltairenet.org/article182726.html
    )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφώς και υπήρχε Γερμανική ατζέντα: http://greeklignite.blogspot.gr/2015/12/blog-post.html
      Αλλά την τελείωσαν οι Αμερικάνοι.

      Διαγραφή