Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Απ' το "Καλύτερα παπάκι, παρά το Μητσοτάκη!" στο "Καλύτερα παρτάκι, παρά το Μητσοτάκη!"

Από 1/7/2021 η σελίδα Greeklignite σκοπεύει ν' αποχωρήσει απ' τη λογοκρισία του Facebook, ήδη βρίσκεται στο MeWe. (Στη δεξιά στήλη θα βρείτε το σύνδεσμο).

Starting July 1st, 2021, Greeklignite plans to leave censoring Facebook, now is on MeWe. (Link at the right column).

Το 1985, ο πατήρ Μητσοτάκης, στην απελπισία του για το "μαύρισμα" που έβλεπε να 'ρχεται, έταζε πιο φθηνά αυτοκίνητα. Κι αντιβούιξε όλη η χώρα απ' το σύνθημα "Καλύτερα παπάκι, παρά το Μητσοτάκη!" Το "παπάκι" ήταν το πιο πάνω μηχανάκι, βασικό μεταφορικό μέσο της εποχής κι όνειρο για κάθε πιτσιρικά τη δεκαετία του '80.

Λένε πως "ο εγκληματίας πάντα γυρίζει στο χώρο του εγκλήματος" κι ο γιος Μητσοτάκης δεν έμαθε τίποτα απ' τα παθήματα του πατέρα του, οπότε μόλις διέπραξε μια ακόμα πιο μεγάλη αθλιότητα: έταξε 150 ευρώ σε voucher για νέους 18-25 ετών, αν "τσιμπήσουν" κι εμβολιαστούν!

Αναμένεται να αντιβουίξει η χώρα απ' το "Καλύτερα παρτάκι, παρά το Μητσοτάκη!" ή κάτι παρόμοιο, καθώς η κυβερνητική κοροϊδία στη διαχείριση της πανδημίας δεν αντέχεται άλλο! Πρώτα φρόντισαν να μπουκώσουν τα Μέσα Προπαγάνδας για να κρατούν τον κόσμο τρομοκρατημένο εδώ και 16 μήνες. Διέλυσαν την εστίαση. Μας τάραξαν στο ψέμα, πως ο ιός κολλάει στο συνωστισμό, αλλά όχι στα σαρδελοκούτια, που λέγονται Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.


Κι απ' τις 11 Μαΐου ξεκίνησαν μια ραγδαία μείωση των τεστ, προκειμένου να μειώσουν τον αριθμό των αναφερόμενων κρουσμάτων, μήπως και καταφέρουν ν' ανοίξουν τον τουρισμό, όπως βλέπετε στα δυο διαγράμματα, που δείχνουν τον κυλιόμενο κινητό μέσο όρο 7 ημερών των ημερήσιων κλινικών δειγμάτων και Rapid Ag τεστ από τις 1 Οκτωβρίου 2020 μέχρι και 26 Ιουνίου 2021.

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Για λίγο καιρό ακόμα θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν και στο Facebook. Οδηγίες ρύθμισης για τις "Προτιμήσεις Ενημερώσεων" στο Facebook θα βρείτε εδώ, (αλλά προτιμότερο να κάνετε λογαριασμό στο MeWe).


Είχε βλέπετε προηγηθεί η έρευνα του Ευρωβαρόμετρου, που δεν ενδιαφέρεται για το πόσες μονάδες διαφορά έχουν τα κόμματα, αλλά για το τι γνώμη έχουν οι πολίτες για το Μωυσή. Μετά από μήνες εγκλεισμών, μετά από μήνες κοροϊδίας, μετά απ' την τρομοκρατία για να γίνει στην πράξη υποχρεωτικός ο κατά τα λοιπά μη υποχρεωτικός εμβολιασμός με εμβόλια αδόκιμης τεχνολογίας, ποιος άραγε θέλει να βλέπει το Μητσοτάκη, εκτός απ' τους Γκρούεζές του; Και ίσως κάποιος δικαστικούς, που δεν τους αφήνει να κοιμηθούν η δόξα της #NotMyPresident και όσων συναδέλφων τους πήραν υπουργεία;

Καλοκαίρι έχουμε μπροστά μας, καλύτερα παρτάκι, παρά τα 150 ευρώ του Μητσοτάκη! Οι νέοι ΔΕΝ εξαγοράζονται και δεν εκβιάζονται! Ο καθένας θα πρέπει να μπορεί ν' αποφασίζει μόνος του για την ύπαρξή του, ελεύθερα και ανεπηρέαστα!

Προσοχή: Για χρήση του συνθήματος "Καλύτερα παρτάκι, παρά το Μητσοτάκη!", αλλά και για αναδημοσίευση της ανάρτησης, πρέπει να φαίνεται υποχρεωτικά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου