Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Εμβολιασμοί, "προνόμια", τεστ, διγλωσσία και άλλες πολιτικές απάτες του Μητσοτακέικου ...

Οι χθεσινές εξαγγελίες Μητσοτάκη, για διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και μη, ξεπερνούν ακόμα και τα όρια που είχε κρατήσει η χούντα. Ο κατήφορος που έχει πάρει δεν έχει πλέον όρια. Για το λόγο αυτό προτείνουμε στην κυβέρνηση να μην κάνει "μισές δουλειές", αλλά να εκδώσει ακόμα μια απ' τις αναρίθμητες "Αποφασίζομεν και Διατάσσομεν" ΚΥΑ, ώστε όλοι οι πολίτες να ράψουν στο στήθος μια κονκάρδα, ανάλογα με το αν έχουν εμβολιαστεί ή όχι. Πρόκειται για δοκιμασμένη στην περίοδο του Μεσοπολέμου τεχνολογία των Γερμανών, που τόσο φαίνεται να θαυμάζει ο Μητσοτάκης.
 

Μόλις το Νοέμβριο 2020, πριν την κυκλοφορία οποιουδήποτε εμβολίου, η Κομισιόν είχε εκδώσει την πιο πάνω μπροσούρα, όπου ρητά αναφέρεται πως ο εμβολιασμός θα είναι εθελοντικός. Τη μπροσούρα μπορείτε να τη δείτε στον ΕΟΔΥ. Κι ο Μητσοτάκης ξεκίνησε, χθες με τη γνωστή μέθοδο της σαλαμοποίησης, να κάνει τον εμβολιασμό υποχρεωτικό: πρώτα για μικρές μεμονωμένες ομάδες, αυτές που απ' την αρχή είχαν χαρακτηριστεί ως "ομάδες προτεραιότητας", αλλά χωρίς υποχρεωτικότητα. Στη συνέχεια προφανώς θα το επιχειρήσει για μεγαλύτερες, ίσως τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους φοιτητές και στο τέλος θα έχουν μείνει ελάχιστοι μη εμβολιασμένοι, που θα τους καταστήσει δακτυλοδεικτούμενους στην κοινωνία. Η πολιτική βρωμιά στο απόγειό της, με εφαρμογή μεθόδων των Ναζί στον 21ο αιώνα.

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Από 1/7/2021 πλέον δεν ανεβαίνουν στο Facebook.

 

Τον Ιανουάριο 2021 το Συμβούλιο της Ευρώπης, οργάνωση 47 κρατών-μελών για τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δικαιοσύνη, εξέδωσε το Ψήφισμα 2361, όπου, στην παράγραφο 7, ρητά και όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται, τονίζεται πως συστήνεται στα κράτη-μέλη να καταστήσουν απολύτως σαφές στους πολίτες ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός, πως κανένας δεν θα υποστεί πολιτική, κοινωνική ή άλλης μορφής πίεση για να εμβολιαστεί αν δεν το επιθυμεί, πως κανένας δεν θα υποστεί διάκριση επειδή δεν είναι εμβολιασμένος επειδή δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί. Όμως ο Μητσοτάκης έγραψε τη σύσταση του Συμβουλίου της Ευρώπης εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Κι ας είχαν ψηφίσει τη σύσταση οι Έλληνες αντιπρόσωποι, με πρόεδρο τη Ντόρα. Προφανώς έχουμε "ΝΔ εξωτερικού" και "ΝΔ εσωτερικού". Ή, απλά, ΝΔ απατεώνων, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Λέει όμως και κάτι ακόμα ενδιαφέρον το ...

Ψήφισμα 2361, στην παράγραφο 7.3.5: να δημοσιοποιηθούν για λόγους διαφάνειας τα συμβόλαια προμήθειας εμβολίων, για κοινοβουλευτικό και δημόσιο έλεγχο. Μάθαμε μήπως κάτι για τα συμβόλαια, στη χώρα που για τη γρίπη της προηγούμενης δεκαετίας είχε αγοράσει εμβόλια για διπλάσιο απ' τον Ελληνικό πληθυσμό; Είδατε μήπως κάποιο κόμμα της αντιπολίτευσης να ζητήσει δημοσιοποίηση των συμβολαίων για τα εμβόλια; Ή τα συμβόλαια για τα διάφορα τεστ, που γίνονται κατά εκατομμύρια; Στη χώρα που χρεοκόπησε το 2010 λόγω της βρωμιάς των πολιτικών; Στη χώρα που ΝΔ και Πασοκ χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια, χωρίς να δίνουν λόγο σε κανέναν; Στη χώρα που η αντιπολίτευση παριστάνει καθημερινά το δεκανίκι της κυβέρνησης; Στη χώρα που το σκάνδαλο Novartis ερευνάται με ρυθμούς χελώνας, μη τυχόν και δεν ξεπλυθούν οι επίορκοι με παραγραφή;


Ακόμα και πολύ πρόσφατα, τον Ιούνιο 2021, η νέα έκδοση της μπροσούρας της Κομισιόν αναφέρει ρητά πως ο εμβολιασμός είναι εθελοντικός. Και το αυτί του Μητσοτάκη ουδόλως ιδρώνει, η ελευθερία επιλογής του πολίτη είναι κάτι το άγνωστο, γι' αυτόν προέχει ο διχασμός της κοινωνίας, η προσπάθεια να στρέψει τους εμβολιασμένους ενάντια στους ανεμβολίαστους.

Ότι η διαχείριση της πανδημίας απ' την κυβέρνηση ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι εγκληματική, το έχουν πια καταλάβει ακόμα και οι Γκρούεζες, ασχέτως αν δεν τολμούν να το ομολογήσουν δημόσια, (όποιος δεν θυμάται ή δεν ξέρει ποιος είναι ο Γκρούεζας, ας ψάξει την ταινία του 1965 "Υπάρχει και φιλότιμο", με τον Κωνσταντάρα ως αξέχαστο Μαυρογιαλούρο).

Καλοκαίρι έχουμε, Καλύτερα μπανάκι, παρά το Μητσοτάκη! Νύχτα θα φύγει ο Μητσοτάκης, έχοντας γκρεμίσει τη χώρα και γκρεμίζοντας για χρόνια τη ΝΔ, καθώς η νεολαία δεν θα θέλει πια ούτε να τους μυρίσει. Ακριβώς στο δρόμο που χάραξε ο πατέρας του, καθώς η έξη του Μητσοτακέικου για πολιτικές απάτες είναι βαθιά ριζωμένη στα γονίδιά τους ...

Ας τον χαίρονται στη ΝΔ. Λεπτομέρεια : τον πατέρα του τον είχαν ανατρέψει οι δικοί του. Θα επαναληφθεί η ιστορία;

Για αναδημοσίευση, πρέπει να φαίνεται υποχρεωτικά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου