Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Η εξέλιξη ανά Περιφέρεια. Παράταση των εγκλεισμών όλο το Μάιο και μέχρι τον Ιούνιο;

Από 1/7/2021 η σελίδα Greeklignite σκοπεύει ν' αποχωρήσει απ' τη λογοκρισία του Facebook, ήδη βρίσκεται στο MeWe. (Στη δεξιά στήλη θα βρείτε το σύνδεσμο).

Starting July 1st, 2021, Greeklignite plans to leave censoring Facebook, now is on MeWe. (Link at the right column).

Το πρώτο κύμα κορονοϊού πέρυσι ήταν εξαιρετικά ήπιο στην Ελλάδα κι η κυβέρνηση ανακάλυψε το δικό της Μωυσή. Μόνο που ξέχασε να μας πει πως, κατά τις Γραφές, ο Μωυσής 40 χρόνια γυρόφερνε τους Ιουδαίους στην έρημο και ο ίδιος δεν είδε ποτέ τη Γη της Επαγγελίας. Παρόλο που η ηπιότητα του 1ου κύματος έδωσε χρόνο στην κυβέρνηση να προετοιμαστεί, τα επόμενα δυο κύματα, ένα το Νοέμβριο-Δεκέμβριο 2020 κι ένα το Μάρτιο-Απρίλιο 2021 δεν ήταν το ίδιο ήπια κι η κυβέρνηση αναφέρει ήδη 10 χιλιάδες νεκρούς. Επισήμως "με", αλλά, μέσω των καναλιών προπαγάνδας, "από" κορονοϊό, προκειμένου να καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας. Κι η ανικανότητα της κυβέρνησης μας έχει κοστίσει ένα χρόνο απ' τις ζωές μας.

Φυσικά ήδη τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το 1ο δίμηνο 2021 αποκάλυψαν την απάτη στη διαχείριση, καθώς στο διάστημα αυτό η κυβέρνηση ανέφερε 1.547 νεκρούς, αλλά οι συνολικοί θάνατοι ήταν 8,32% ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ από το 2020, τότε που ΔΕΝ υπήρχε κορονοϊός. "Καπάκι" ήρθε στις 2/4/2021 η πιο πάνω επιστολή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, (που είδα στο pronews.gr). Οι ιατροδικαστές ανήκουν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, όχι στο Υγείας και αμφισβητούν ευθέως όλη την απαρχής πολιτική ανακοίνωσης "θανάτων" "με" κορονοϊό, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως εδώ και πάνω από ένα χρόνο τώρα:

  • ΔΕΝ υπάρχει το γονιδίωμα του κορονοϊού!
  • ΔΕΝ πληρούνται τα 4 κριτήρια του Koch για την απόδειξη αιτιότητας της νόσου Covid-19!
  • ΔΕΝ υπάρχει εικόνα ηλεκτρονικού μικροσκοπίου του ιού σε δείγματα ιστών!


Απ' τις 16/12/2020 οι Ημερήσιες Εκθέσεις Επιδημιολογικής Επιτήρησης του ΕΟΔΥ δίνουν κρούσματα ανά Περιφέρεια και σήμερα θα δούμε ΌΛΕΣ τις Περιφέρειες. Η πιο πάνω συγκριτική εξέλιξη των κρουσμάτων σε Αττική και Κεντρική Μακεδονία δείχνει πως στην Αττική το 3ο κύμα ξεκίνησε στις αρχές Φεβρουαρίου 2021 και χάρη στην ανικανότητα της κυβέρνησης εξελίσσεται επί τρεις μήνες, χωρίς να δείχνει τάσεις αποκλιμάκωσης, την ίδια στιγμή που στην Κεντρική Μακεδονία η εξέλιξη είναι πολύ πιο ήπια. Φυσικά η αύξηση των κρουσμάτων σχετίζεται αποκλειστικά με την αύξηση του αριθμού των τεστ, τα οποία αυξάνονται με συγκεκριμένο ρυθμό-πρότυπο, προκειμένου να εμφανίζονται διαρκώς περισσότερα κρούσματα

Εντελώς χαρακτηριστικό βέβαια της πλήρους κυβερνητικής ανικανότητας είναι πως η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας είχε ζητήσει στις αρχές Αυγούστου εγγράφως από Χρυσοχοΐδη-Κικίλια-Χαρδαλιά να κλείσουν την υγειονομικά ανεξέλεγκτη συνοριακή με την Αλβανία διάβαση της Κρυσταλλοπηγής. Ωστόσο η κυβέρνηση εδέησε να το κάνει μετά από 3,5 μήνες, στις 20 Νοεμβρίου, αφού πρώτα είχε ξεσπάσει το 2ο κύμα στη βόρεια Ελλάδα, (όπου πολλοί εργαζόμενοι στα εργοστάσια μπαινοβγαίνουν διαρκώς στην Αλβανία).


Στον ίδιο σχεδιασμό, της συνεχούς αύξησης των τεστ προκειμένου ν' αυξάνονται τα αναφερόμενα κρούσματα, εντάσσεται η διανομή των self test, που μεταθέτουν την κυβερνητική ευθύνη για τη διακυβέρνηση της χώρας στην αυτο-οργάνωση των πολιτών: πώς ακριβώς εγγυάται η κυβέρνηση ότι ...
οι καταχωρήσεις αποτελεσμάτων των τεστ είναι είτε ορθές είτε αληθινές; Ή απλά της αρκεί να εμφανίζονται και τεστ και κρούσματα, τα οποία μάλιστα πιθανότατα κατά κανόνα είναι ασυμπτωματικά;


Φυσικά μην περιμένετε απ' την κυβέρνηση να εξηγήσει γιατί παρατηρείται αυτή η απόκλιση ανάμεσα σε διπλανές περιοχές, το πολύ να εμφανιστεί κάποιος γελοίος, που να περιγράφει πώς είναι η πλατεία της κάθε περιοχής και πώς η διαμόρφωση του ΑΝΟΙΚΤΟΥ χώρου ευνοεί τη μεταδοτικότητα, ενώ στους ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ χώρους των σούπερ μάρκετ ο ιός δεν κολλάει.


Δείτε στα διαγράμματα πώς Πελοπόννησος και Κρήτη ακολουθούν εντελώς παρόμοια εξέλιξη των κρουσμάτων. Θυμίζω πως πρόκειται για ονομασίες Περιφερειών, όχι για γεωγραφικούς χώρους, συνεπώς Αχαΐα & Ηλεία δεν είναι στην Πελοπόννησο, αλλά στη Δυτική Ελλάδα.

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Για λίγο καιρό ακόμα θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν και στο Facebook. Οδηγίες ρύθμισης για τις "Προτιμήσεις Ενημερώσεων" στο Facebook θα βρείτε εδώ, (αλλά προτιμότερο να κάνετε λογαριασμό στο MeWe).

Στη νησιωτική Ελλάδα βλέπουμε μια εντελώς παράλληλη εξέλιξη σε Βόρειο Αιγαίο, (που αποτελεί πύλη εισόδου παράνομων μεταναστών), και Ιόνια νησιά, ενώ το Νότιο Αιγαίο έχει διαφοροποιημένη εικόνα. Είναι πασιφανές πως οι παράνομοι μετανάστες δεν εμφανίζουν κρούσματα κι είναι εντελώς κατανοητό γιατί η κυβέρνηση θα επιτρέψει και φέτος τα ταξίδια επωνύμων στο Ντουμπάι, αλλά όχι στη Λέσβο και τη Χίο: προφανώς θέλει να προστατέψει τους νησιώτες απ' τον ιό των επωνύμων.


Το τελευταίο διάγραμμα περιλαμβάνει τη λιγνιτική καρδιά της Ελλάδας, τη Δυτική Μακεδονία, που έχει την πιο καθυστερημένη εξέλιξη του 3ου κύματος απ' όλη τη χώρα. Ξαφνικά στα μέσα Μαρτίου η καμπύλη αλλάζει πορεία κι ακολουθεί την καμπύλη της Στερεάς Ελλάδας. Μη βιαστεί κανείς να πει πως φταίει η -ανύπαρκτη φέτος- Αποκριά της Κοζάνης, γιατί όλοι θυμόμαστε τι έγινε π.χ. στην Ξάνθη και το διάγραμμα της Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης έχει σαφή διαφορά. Απλά στη Δυτική Μακεδονία "πρέπει" να στηθεί το μεγάλο φωτοβολταϊκό εργοστάσιο των Γερμανών στα λιγνιτωρυχεία, οπότε το να σέρνονται κρούσματα είναι ιδιαίτερα βολικό. Είδατε μήπως να ενδιαφέρεται κανείς για ιχνηλατήσεις;

Κατόπιν των πιο πάνω, εκείνο που καταλαβαίνουμε είναι πως πρόκειται για μια καθαρά επικοινωνιακή διαχείριση απ' την κυβέρνηση, προκειμένου να παρατείνει τους εγκλεισμούς των πολιτών μέχρι να περάσει απ' τη Βουλή το (καθ' υπαγόρευση του ΔΝΤ;) νέο εργασιακό. Αυτό θα συμβεί μετά το Πάσχα και μάλλον μέσα στον Ιούνιο. Και μέχρι κάπου εκεί θα συνεχίζονται οι εγκλεισμοί, ώστε η ανακούφιση των πολιτών για την άρση τους να αφήσει σε μικρότερη προσοχή το εργασιακό.

Πρόκειται για τους ίδιους που χρεοκόπησαν τη χώρα στα χρόνια της κυβέρνησης Καραμανλή, τους ίδιους που έκαναν το 2ο μνημόνιο, τους ίδιους που διέλυσαν το ΕΣΥ, τους ίδιους που διέλυσαν την παιδεία κλείνοντας τα σχολεία, τους ίδιους που διέλυσαν ξανά την οικονομία με τους αδικαιολόγητους εγκλεισμούς, τους ίδιους που δεν αγόρασαν τα εμβόλια της Moderna και τα άφησαν για τη Γερμανία, τους ίδιους που δεν έφεραν ποτέ τα μονοκλωνικά αντισώματα που θα έσωζαν ζωές, τους ίδιους που μας οδηγούν σε νέα χρεοκοπία και, εντελώς αδίστακτοι, ενδιαφέρονται μόνο για το πώς θα φέρουν τα εντελώς αναξιόπιστα self test και πώς θα ταΐζουν τα Μέσα της λίστα Πέτσα, προκειμένου να συνεχίζουν την κοροϊδία των πολιτών. Πάντα με την αγαστή, διακριτική στήριξη της δήθεν αντιπολίτευσης, βεβαίως-βεβαίως ...

Για αναδημοσίευση, πρέπει να φαίνεται υποχρεωτικά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr".


2 σχόλια:

  1. Καλημερα ,

    ήθελα μέρες να σχολιάσω επί του άρθρου αλλά ο χρόνος δεν ήταν αρκετός . Επέτρεψέ μου να συμπληρώσω ορισμένα κενά επί του εξαιρετικού άρθρου σου.

    1ον. Σχετικά με την ΕΛΣΤΑΤ, δες το παρακάτω link με στοιχεια πενταετίας.

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/04/ei.html

    2ον. Σχετικά με την αναφορα των Ιατροδικαστών (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥ (άρα πάνω σε τί πάτησαν τα εμβόλια;)):

    α. https://newtube.app/fake_pandemic/QezBI69

    β. https://www.youtube.com/watch?v=UNlg7Y6ItP8

    Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ΛΕΕΙ ΤΑ
    ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ α.

    γ. https://www.brighteon.com/873a21f7-a34b-46c3-8642-d8e993e79c6e

    Η Κα Ευαγγέλου (Βιοχημικός με πτυχιακή εργασία στην γονιδιακή τροποποίηση) ισχυρίζεται ότι ο ιος ΔΕΝ έχει ταυτοποιηθεί αλλά έχει ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ Η/Υ.

    ΤΙ ;;;;;;;;;;;;;

    ΑΡΑ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΕΥΛΟΓΑ Η ΑΠΟΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΙΟΣ (ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΤΟΥ) ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΙ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΤΑΞΑΝ ΕΜΒΟΛΙΟ ;

    THN ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΛΑ ΤΗΣ PFIZER ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ .

    https://angelokarageorgos.gr/o-phantomas-ios-tis-pandimias-ton-eidikon/

    Αν και συνιστώ να παρακολουθηθεί ΟΛΟ το βίντεο , το σημειο που μας ενδιαφέρει ξεκινά στο εικοστό έκτο λεπτό.

    "Αυτό που μας έστειλαν (ποιοί άραγε;) ήταν ένα computer file με το genetic sequence του ιού" !!!!!!!!!!!!

    Δηλαδή ένα αρχείο υπολογιστή με τη γεννετική ακολουθία του ιού.

    Ο κάθε σκεπτόμενος ανθρωπος ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

    ΤΑΣΟΣ ΚΑΡ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για τη συμβολή στην ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή