Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Ποιος θα στείρωνε ποτέ τα παιδιά του, για να μη γίνουν τα εγγόνια άνεργα ή άστεγα;


Θα στειρώνατε ποτέ τα παιδιά σας, για να μη γίνουν τα εγγόνια άνεργα ή άστεγα; Εύλογα μπορώ να υποθέσω πως το πιο πάνω ερώτημα ακούγεται εξοργιστικό. Το κίνητρο ωστόσο για να θέσω ένα τέτοιο εξοργιστικό ερώτημα φαίνεται στην πιο πάνω εικόνα: πρόκειται για ένα διαφημιστικό για τις στειρώσεις των ζώων, το οποίο έτυχε τις προάλλες ν' ακούσω στο ραδιόφωνο. Φαίνεται να έχει κυκλοφορήσει εδώ και μήνες και να προέρχεται από "φιλοζωικό" σωματείο. Κι αποφάσισα να ξαναγράψω το κείμενο όπως φαίνεται στα επόμενα:  

Όλοι το λέμε, όλοι το φωνάζουμε! Η στείρωση είναι η ΜΟΝΗ λύση για να περιορίσουμε των αριθμό των ανέργων που περιφέρονται στους δρόμους! Οι άνεργοι στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Οι άνεργοι και άστεγοι που ζουν σε άθλιες συνθήκες στην χώρα μας δεν εμφανίστηκαν ξαφνικά. Εμείς τους δημιουργήσαμε. Παρατώντας τους στο δρόμο, αφήνοντας τα παιδιά μας να παντρεύονται και να γεννούν ανεξέλεγκτα, μεγαλώνοντας μωρά που προορίζονται να γίνουν άνεργοι ή άστεγοι παρατώντας τα στα δάση, στα βουνά, στους δρόμους. 

Η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε έλεγχο, οι δρόμοι είναι γεμάτοι ανέργους και παρόλα αυτά ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων εξακολουθεί να παντρεύει τα παιδιά του γιατί θέλει να δει εγγόνια από αυτά(!!!!), για να μην πάθει κατάθλιψη(!!!!!), για να μην τους στερήσει την χαρά της μητρότητας (!!!!!), για να μην αλλάξει τον χαρακτήρα τους (!!!!) και ένα σωρό ανόητες και ανυπόστατες δικαιολογίες. Πληρώστε κι άλλους φόρους για να βοηθήσετε την κυβέρνηση να βρει σπίτια για τους άστεγους, που χρόνια βρίσκονται στα αζήτητα. Επικοινωνήστε με τον Δήμο σας για να στειρώσετε τα παιδιά σας.

Ρίξτε μια ματιά στους δρόμους να δείτε τι γίνεται! Κανένας άστεγος δεν επέλεξε να ζήσει ή να γεννηθεί στους δρόμους. Και για όσους λένε ότι με την στείρωση επεμβαίνουμε στην φύση του ανθρώπου, σας ενημερώνουμε ότι αυτό το κάναμε ήδη από την στιγμή που το γεννήσαμε και το φέραμε στον κόσμο να ζει μαζί μας. Σε έναν ιδανικό κόσμο τα πράγματα μπορεί να ήταν αλλιώς και να μην χρειαζόταν να στειρώσουμε το παιδί μας. Αυτή τη στιγμή όμως υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα. Και σε κανένα παιδί δεν αξίζει να βασανίζεται και να ξεψυχά υποφέροντας στους δρόμους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ - ΣΤΕΙΡΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ!!!


Έγραψα τα πιο πάνω για προβληματισμό, καθώς έχω κι άλλη φορά διατυπώσει την κάθετη αντίθεσή μου στη νοοτροπία της γενοκτονίας των ζώων. Ο πλανήτης ΔΕΝ μας ανήκει, απλά είμαστε οι επικυρίαρχοι της στιγμής, όπως κάποτε ήταν οι δεινόσαυροι. Της στιγμής στη γεωλογική κλίμακα του χρόνου, με την οποία λειτουργεί ο πλανήτης, όχι στην ανθρώπινη μέτρηση του χρόνου. 

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο Facebook. Να επισκέπτεστε τακτικά το ιστολόγιο για να δείτε τις αναρτήσεις ή να ρυθμίσετε κατάλληλα την προτεραιότητα προβολής στο Facebook, διαφορετικά δεν θα σας στείλει σχετική ειδοποίηση.


Η ενεργειακή μετάβαση απ' τα καυσόξυλα στα ορυκτά καύσιμα και η άνθηση της βιομηχανικής εποχής ...
έφεραν ραγδαία βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου και πολύ σημαντική αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης. Άμεση συνέπεια είναι η εκρηκτική αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού, κάτι που έδωσε λαβή σε κάποιους λεφτάδες να διατυπώνουν εδώ και δεκαετίες θεωρίες ελέγχου του αριθμού των ανθρώπων, επειδή "ο πλανήτης δεν μας χωρά όλους". Φυσικά, πάντα κατά τη δική τους άποψη, ο πλανήτης χωρά μόνο όσους έχουν λεφτά και κατά προτίμηση να είναι και λευκοί και Αγγλοσάξονες. Και πάλι εντελώς φυσικά, οποιαδήποτε ομοιότητα των πιο πάνω με τις θεωρίες περί ευγονικής των ναζιστών μόνο ως τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρείται. Την επόμενη λοιπόν φορά που ένα υποτιθέμενα "φιλοζωικό" σωματείο καλεί σε γενοκτονία των ζώων, ξαναδιαβάστε το πιο πάνω αναδιατυπωμένο κείμενο: μετά τα ζώα, αργά ή γρήγορα, θα έρθει και η σειρά των ανθρώπων!


Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο εφόσον κάτω απ' την αναδημοσιευμένη ανάρτηση εμφανίζεται επί λέξει η φράση "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr". Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, θεωρείται παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας και θα υπάρχει αστική απαίτηση.


3 σχόλια:

  1. Αστειότητες, μήλα με πορτοκάλια. Αλλά για να απαντήσω, ναι, θα τα στείρωνα αν τα περίμενε μια ζωή γεμάτη δυστυχία, και αν η αναπαραγωγή τους γίνονταν μηχανικά, όπως γίνεται με τα ζώα (αυτό ξεχάσατε βολικά να το αναφέρετε, κύριε συντάκτα). Ως γνωστό, στη μπανανία που ζούμε, μαζί με τα μύρια άλλα προβλήματα που δε λύνει το υπανάπτυκτο κράτος μας, υπάρχει και το θέμα με τα αδέσποτα. Αυτό με τη σειρά του επιτρέπει στον κάθε υπάνθρωπο να τα φολιάζει, να τα κλωτσάει, να τα πατάει επίτηδες με το αυτοκίνητο του κ.ο.κ., λες και δεν είχαν ήδη να αντιμετωπίσουν τις καιρικές συνθήκες, καθώς και την έλλειψη νερού και φαγητού. Επομένως, ναι στην στείρωση.

    ΥΓ - Σας το είπα και στο προηγούμενο άρθρο, γιατί βγαίνετε απ' τα χωράφια σας; Περιοριστείτε σε θέματα ενέργειας, έστω σε θέματα οικονομικά και πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καθένας έχει την οπτική του. Για κάθε έναν που φολιάζει και κλωτσάει υπάρχουν 5-10 που ταϊζουν κι αφήνουν ένα δοχείο με νερό. Είναι προφανές πως δεν σας αρέσει η συμβίωση με τα ζώα και, με βάση την πρόθεσή σας να στειρώσετε τα παιδιά σας, μάλλον δεν σας αρέσει η συμβίωση ούτε και με τους ανθρώπους.

      Διαγραφή
    2. 'Οχι αγαπητέ μου, έχω τρεις γάτες (στο διαμέρισμα, όχι στην αυλή), λατρεύω τα ζώα και προφανώς ξέρω γιατί μιλάω. Φυσικά είναι και οι τρεις στειρωμένες. Πέρα απ' το ότι οι γάτες σκούζουν την εποχή του ζευγαρώματος, οι αρσενικές μπλέκουν σε καυγάδες και τραυματίζονται μεταξύ τους, βγάζουν μάτια κλπ. Εκτός απ' το ότι η μηχανική αναπαραγαγή διαιωνίζει το πρόβλημα της επιβίωσης σε ένα ιδιαίτερα εχθρικό περιβάλλον (ελληνικές πόλεις), τα ζώα τα ίδια υποφέρουν από αυτή τη διαδικασία. Επομένως ναι στη στείρωση μέχρι το ελληνικό κράτος να ωριμάσει και να αποκτήσει κάποια πολιτική αδέσποτων (ανέκδοτο, εδώ δεν φροντίζει τους πολίτες του, τα ζώα θα φροντίσει;). Αν έχετε πρόβλημα με το να παρεμβαίνουμε στη φυσική διαδικασία, τότε να διεκδικήσετε την απαγόρευση των εκτρώσεων, της μηχανικής υποστήριξης σε βαριά ασθενείς κ.ο.κ.

      Διαγραφή