Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Ψηφίζουμε με το μυαλό στα παιδιά που δολοφονήθηκαν στα Τέμπη. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Στις 28/2/2023 60+ συνάνθρωποί μας δολοφονήθηκαν στα Τέμπη απ' τους πολιτικούς που μας κυβέρνησαν. Η σύγκρουση των τρένων δεν ήταν "δυστύχημα", δεν ήταν "η κακιά η ώρα", ήταν μόνο η ώρα της αφύπνισης της λαϊκής οργής γι' αυτούς που κατάντησαν τη χώρα στο σημερινό χάλι. Αυτούς που ποτέ δεν απολογήθηκαν για τη χρεοκοπία του 2009, αυτούς που συνέχισαν τη μεγάλη λεηλασία του δημόσιου χρήματος, αυτούς που αρπάζουν καθημερινά περιουσίες των πολιτών, αυτούς που αναγκάζουν τα παιδιά μας να μεταναστεύουν στο εξωτερικό και εδώ τα αντικαθιστούν με ισλαμιστές.

Τα παιδιά που δολοφονήθηκαν στα Τέμπη μας κοιτούν από ψηλά και περιμένουν την Κυριακή 21/5/2023 πως η ψήφος μας θα είναι απόλυτα καταδικαστική για όσους ευθύνονται. Όπως το 2012 το Πασοκ του 44% εξαφανίστηκε απ' το πολιτικό σκηνικό, έτσι και τώρα μπορεί να εξαφανιστεί η ΝΔ του Μητσοτάκη, του μόνου πρωθυπουργού στην ιστορία της χώρας που, πολύ πριν ακόμα απ' τα Τέμπη, άκουγε το όνομά του να τραγουδιέται απ' άκρου σ' άκρου της χώρας με το διόλου κολακευτικό "Μητσοτάκη γαμιέσαι".

Δεν είναι βεβαίως μόνο ο Μητσοτάκης, που πρέπει να εξαφανιστεί απ' το πολιτικό σκηνικό. Αυτός απλά ηγείται στην παρούσα φάση μιας συμμορίας, που μας έχει κατακλέψει "νομότυπα" χάρη στα "κουκιά" που τον ακολουθούν τυφλά και την αγαστή συμπαράσταση των Μέσων Μαζικής Προπαγάνδας και μιας Δυκεωσήνυς που  δεν εμπνέει πια κανένα σεβασμό στους πολίτες. Κι αν χάσει μεθαύριο, το σύστημα της παγκοσμιοποίησης έχει ήδη έτοιμη τη διαδοχή, που ενδέχεται να έχει "άρωμα γυναίκας".

Όπως εδώ και καιρό φαίνεται στο κάτω μέρος των αναρτήσεων, το ιστολόγιο βρίσκεται πια στο τέλος της 9,5 ήδη ετών διαδρομής του. Το πιο πάνω βιντεάκι ...

αποτελεί μια τελευταία συνεισφορά στο θυμικό σας, να φρεσκάρουμε όσα έγιναν και να μην ξεχάσουμε ποτέ τα παιδιά που δολοφονήθηκαν στα Τέμπη. Αυτή τη φορά πρέπει να πληρώσουν οι πολιτικοί κι όχι ο τελευταίος τροχός της αμάξης, που τον έχουν ήδη απ' την πρώτη στιγμή χρησιμοποιήσει ως αποδιοπομπαίο τράγο.

Μαυρίστε τους αλύπητα! Δεν κάνουμε αποχή, δεν ρίχνουμε λευκό ή άκυρο, καθώς όλα αυτά αυξάνουν το ποσοστό του 1ου κόμματος, όποιο κι αν είναι αυτό. Ψάξτε ποια κόμματα κατεβαίνουν στην περιοχή σας, όλα έχουν αναρτημένες τις θέσεις τους στο διαδίκτυο και κάποιο θα βρείτε που να σας καλύπτει. Η χειροτέρευση της κοινωνίας μας δεν έπεσε απ' τον ουρανό, είναι αποτέλεσμα της κυνικότητας, της ασυδοσίας και της ατιμίας των κυβερνώντων. Και της ανικανότητάς τους, βεβαίως-βεβαίως.

Γυρίστε την πλάτη στους μεγαλόσχημους, που σας πλησιάζουν μόνο στις εκλογές με χαμόγελα κι αγκαλιές. Στα ψηφοδέλτια των νέων κομμάτων θα βρείτε ανθρώπους "της πιάτσας", που ξημεροβραδιάζονται για το μεροκάματο, όταν ο απερχόμενος έγινε πρωθυπουργός χωρίς ποτέ να δουλέψει στην πραγματική οικονομία, χωρίς να ξέρει πώς είναι να ζεις με το βασικό μισθό ή και λιγότερο απ' αυτόν, επειδή ο εργοδότης κλέβει με τις πλάτες της δήθεν Επιθεώρησης Εργασίας. Κι είναι τα παιδιά αυτών των ανθρώπων που δολοφονήθηκαν στα Τέμπη, δεν ήταν τα παιδιά των πολιτικών. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Από 15/3/2023 ανεβαίνουν ξανά και στο Facebook.

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο εφόσον, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φαίνεται υποχρεωτικά και ξεχωριστά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr", ακόμα κι αν κάνετε αναδημοσίευση από αλλού. Κάποιοι συστηματικοί αντιγραφείς μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε!

ΥΓ: Μετά την προκήρυξη εκλογών για τις 21/5, το ιστολόγιο βρίσκεται πια στην τελική ευθεία για οριστική διακοπή. Όλα όσα έγραψα αυτά τα 9,5 χρόνια επαληθεύτηκαν, καθώς έσκασε πια η βαθιά σάπια ενεργειακή πολιτική των τελευταίων 20 ετών και το μάρμαρο το πληρώνουμε όλοι μας. Το ιστολόγιο δεν διάβασε ποτέ κρυστάλλινη σφαίρα, δεν έριξε χαρτιά, δεν πήγε σε καφετζούδες κι όλα όσα θα έλθουν στον ηλεκτρισμό θα τα βρείτε σε αναρτήσεις παλαιότερων ετών. Διαβάστε τις παλαιότερες αναρτήσεις, δείτε τις ετήσιες ανασκοπήσεις, το διάβασμα κάνει πάντα καλό!

 

4 σχόλια:

  1. Απ' το στόμα σου και στου λαού τ' αφτί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι περισσότερο από προφανές πως ο Τσίπρας κατάφερε να γίνει πιο αντιπαθής κι απ' το Μητσοτάκη. Οπότε ο λαός ψήφισε με κλειστά αυτιά, δίνοντας νέο νόημα στον όρο μιθριδατισμός ...

      Διαγραφή
    2. Ίσως σκέφτηκε πως απέκτησε αρκετή ανοσία ώστε να δοκιμάσει να καταπιεί μονορούφι όλο το μπουκάλι.

      Διαγραφή
  2. Έγραψε ιστορία πάλι, ο πιο βλάκας λαός στη νεότερη ιστορία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή