Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Η "ανώνυμη καταγγελία" ως αποσταθεροποιητικός παράγοντας και αντίβαρο στη μαζική δολοφονία των Τεμπών.

"Η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά στον που την έχει" είναι άλλη μια παροιμία που μας έρχεται απ' τα βάθη των χρόνων και δηλώνει τη μεγάλη σημασία της υπόληψης, ότι η τιμή του ανθρώπου, το καλό όνομα στην κοινωνία, είναι μέγα αγαθό. Αυτά όμως ίσχυαν τα παλιά χρόνια, πριν οι πολιτικοί κατεβάσουν το επίπεδο ήθους στα τάρταρα.

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου έγινε στα Τέμπη η μαζική δολοφονία 60+ συνανθρώπων μας κι επειδή στις 21 Μαΐου έχουμε εκλογές, πρέπει κατεπειγόντως ν' αλλάξει η καθημερινότητα, για να ξεχάσουμε τα εγκλήματα των πολιτικών. Τι Ρωσίδα κατάσκοπο μας έφεραν, τι Πακιστανούς τρομοκράτες μας εμφάνισαν, η ατζέντα δεν λέει ν' αλλάξει. Ε, τώρα πια επιστράτευσαν και την παλιά και δοκιμασμένη συνταγή, το τρίπτυχο της δημοσιοκαφρίλας "αίμα, ψέμα, σπέρμα" και ο "βιασμός και κακοποίηση" απ' τον "εραστή Δυτικών προαστίων" έχει απ' όλα. Κι όσο έχουν το πόπολο να παρακολουθεί αποχαυνωμένο την κλειδαρότρυπα των Βρυξελλών, έδωσαν στη δημοσιότητα κι ένα εντελώς διάτρητο "πόρισμα επιτροπής εμπειρογνωμόνων" για τα Τέμπη, το οποίο μάλιστα γελοιωδέστατα στο σχετικό δελτίο τύπου "χαρακτηρίζεται ως πόρισμα καταγραφής και όχι συγκάλυψης".

 

Για το "πόρισμα" θα τα πούμε αναλυτικά τις επόμενες ημέρες, πάμε τώρα στη βρωμερή υπόθεση, που παίζουν τα βοθροκάναλα και νομίζουν πως μπορούν να παίζουν με τη νοημοσύνη του κόσμου. Απ' όσα είδαμε δημοσιευμένα, φαίνεται πως ο Ευρωβο(υ)λευτής του Σύριζα είχε δεσμό με την Κινάλ υπάλληλο του ΕυρωΚοινοβουλίου. Υπάρχει επίσημη σύσταση ν' αποφεύγονται ιδιαίτερες σχέσεις των Ευρωβουλευτών με το προσωπικό, αλλά οι συστάσεις είναι για τα μάτια του κόσμου: οι μουντές, βροχερές και ισλαμομαντηλοφορούσες Βρυξέλλες δεν αντέχονται χωρίς ιδιαίτερες σχέσεις, ιδίως για όσους και όσες έχουν μεσογειακό ταμπεραμέντο. Κάποια στιγμή λοιπόν ο Ευρωβο(υ)λευτής προχώρησε σε επόμενη σχέση με Ιταλίδα και η Κινάλ υπάλληλος μαθαίνουμε πως ανακάλυψε την παρηγοριά στον αρχηγό του Κινάλ, επίσης Ευρωβο(υ)λευτή. Ο οποίος επίσης έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι τη σύσταση ν' αποφεύγονται οι ιδιαίτερες σχέσεις με το υπαλληλικό προσωπικό.

 

Ε, εδώ τώρα είναι να μας πιάνουν τα διαόλια! Η καταγγελία για βιασμό και κακοποίηση έγινε, λέει, τον Ιανουάριο 2020. Έγινε λέει "ανώνυμα" και κάποιους μήνες αργότερα κατατέθηκε και το όνομα του καταγγελλόμενου. Για μισό λεπτό: τι θα πει "ανώνυμη" καταγγελία; Πάει κάποιος σε ...

φαρμακείο, σε ιατροδικαστή και στην αστυνομία τον Ιανουάριο 2020 και λέει πως "κάποιος με βίασε και με κακοποίησε, αλλά δεν σας λέω ποιος, σας το κρατάω για έκπληξη αργότερα"; Και θέλουν αυτό να το πιστέψουμε; Και πάει κάποιους μήνες αργότερα και λέει στην αστυνομία πως "να, ξέρετε, αυτός που σας είχα καταγγείλει είναι ο τάδε Ευρωβο(υ)λευτής του Σύριζα"; Και δεν την πέταξαν με τις κλωτσιές έξω απ' την αστυνομία ως ασόβαρη, αλλά έκαναν δικογραφία και τη διαβίβασαν στην Εισαγγελία, η οποία υποτίθεται πως την κλωσούσε επί τρία (3) χρόνια;

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Από 15/3/2023 ανεβαίνουν ξανά και στο Facebook.

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο εφόσον, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φαίνεται υποχρεωτικά και ξεχωριστά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr", ακόμα κι αν κάνετε αναδημοσίευση από αλλού. Κάποιοι συστηματικοί αντιγραφείς μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε!

 

Από τότε πέρασαν πάνω από τρία (3) χρόνια και το θέμα "εντελώς τυχαία και συμπτωματικά" όχι μόνο "έσκασε" παραμονές εκλογών, αλλά, επιπλέον, αμέσως μόλις πέρασε το Πάσχα: όχι νωρίτερα, μη τυχόν και καεί στα κάρβουνα του οβελία. Οπότε τα βασανιστικά ερωτήματα είναι πολύ απλά:

  • πότε έμαθε ο Ευρωβο(υ)λευτής/αρχηγός του Κινάλ πως η "καλή του" είχε καταγγείλει για βιασμό και κακοποίηση τον Ευρωβο(υ)λευτή του Σύριζα;
  • Γιατί η υπόθεση "σερνόταν" τρία (3) χρόνια στη Βελγική Δυκεωσύνυ, μέχρι ακριβώς τις παραμονές των Ελληνικών εκλογών;
  • Τι πραγματικά ήξεραν στο Σύριζα για την υπόθεση και το έψαχναν το 2022;
  • Αν ο Σύριζα το "άκουσε" το 2022 και το έψαξε, πώς και δεν το "άκουσε" ο άμεσα ενδιαφερόμενος Ευρωβο(υ)λευτής/αρχηγός του Κινάλ;
  • Αν ο Σύριζα το "άκουσε" το 2022 και το έψαξε, πώς και δεν το "άκουσε" η άμεσα ενδιαφερόμενη ΝΔ, στελέχη της οποίας, όχι απλά έχουν καταγγελθεί, αλλά έχουν καταδικαστεί από δικαστήρια ως παιδεραστές, ενώ στελέχη της επίσης έχουν καταγγελθεί από τη 12χρονη του Κολωνού;
  • Τι ακριβώς έψαχνε ο Μητσοτάκης στο τηλέφωνο του Ευρωβο(υ)λευτή/αρχηγού του Κινάλ, για τον οποίο, όταν "έσκασε" η υπόθεση των υποκλοπών, διέρρεαν υπογείως πως "κακοποιούσε γυναίκες";
  • Πώς γίνεται ο Ευρωβο(υ)λευτής/αρχηγός του Κινάλ, που λανσαρίστηκε απ' το σύστημα ως "νέος κι άφθαρτος" (τρομάρα του - "παιδί" του Βενιζέλου), να βρίσκεται κάθε φορά μπλεγμένος σε βρομιές;

Όλα αυτά βρωμούν από μακριά σαν μια κακοστημένη φαρσοκωμωδία. Και θυμίζουν μια άλλη, εξίσου κακοστημένη φαρσοκωμωδία, που διαδραματίστηκε προ διετίας, "εντελώς τυχαία" παραμονές των εκλογών της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Η ψήφος της συγκεκριμένης Ομοσπονδίας ήταν απολύτως απαραίτητη στον υποψήφιο "της οικογένειας" για τις εκλογές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, καθώς εκεί είναι το "χοντρό" παραδάκι κι ως γνωστόν η "οικογένεια" δεν αφήνει ούτε ψίχουλο για τους υπόλοιπους. Κάπως έτσι άλλωστε "πιάστηκε στα πράσα" ν' ακούει τους πάντες, με παράνομες υποκλοπές: μη τυχόν και πάρει κάποιος άλλος τις μίζες.

 

Προ διετίας λοιπόν μάθαμε πως μια Ολυμπιονίκης κατάπινε επί 23 ολόκληρα χρόνια τον πόνο της για την κακοποίηση, που είχε κάποτε υποστεί απ' τον λάθος υποψήφιο για τις εκλογές της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Φυσικά τα βοθροκάναλα και τα ξεπουλημένα Μέσα αμέσως έσπευσαν να δείξουν με το δάκτυλο το λάθος υποψήφιο, αλλά οι ψηφοφόροι της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας δεν "μάσησαν" και τελικά ούτε κι αυτή τη φορά κατάφερε ο υποψήφιος "της οικογένειας" να εκλεγεί στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή!

 

Και κάπως έτσι και η τωρινή φαρσοκωμωδία μάλλον θα πάει άπατη, όταν παύσει η χρησιμότητά της στον επηρεασμό του εκλογικού αποτελέσματος. Θα μείνει μόνο ακόμα μια βρομιά, στις τόσες και τόσες που έχει καταγράψει η χώρα όταν ένας Μητσοτάκης είναι στα πράγματα. Απ' αυτές τις βρομιές που, σαν σήμερα, πριν 56 χρόνια, αποτέλεσαν αφορμή για κάποιους να βγάλουν τα τανκς στους δρόμους. Μπρρρρρ!!!!!!

 

ΥΓ: Μετά την προκήρυξη εκλογών για τις 21/5, το ιστολόγιο μπαίνει στην τελική ευθεία για οριστική διακοπή. Όλα όσα έγραψα αυτά τα 9 χρόνια επαληθεύτηκαν, καθώς έσκασε πια η βαθιά σάπια ενεργειακή πολιτική των τελευταίων 20 ετών και το μάρμαρο το πληρώνουμε όλοι μας. Το ιστολόγιο δεν διάβασε ποτέ κρυστάλλινη σφαίρα, δεν έριξε χαρτιά, δεν πήγε σε καφετζούδες κι όλα όσα θα έλθουν στον ηλεκτρισμό θα τα βρείτε σε αναρτήσεις παλαιότερων ετών. Διαβάστε τις παλαιότερες αναρτήσεις, δείτε τις ετήσιες ανασκοπήσεις, το διάβασμα κάνει πάντα καλό!

 

6 σχόλια:

  1. Ναι αλλά και οι αρχές του Βελγίου με την οικογένεια για να ξεχαστούν τα Τέμπη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ξένοι πάντα είναι με όποιον είναι πρόθυμος να τους εξυπηρετήσει καλύτερα απ' τους υπόλοιπους.

      Διαγραφή
  2. Μνημονιακή επέτειος σήμερα:
    https://www.cnn.gr/politiki/story/29836/23-aprilioy-2010-h-mera-poy-xekinisan-ta-mnimonia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λεφτά, υπάρχουν! Στις τσέπες των Ελλήνων, για να τ' αρπάξει το ΔΝΤ ...
      https://youtu.be/4pC_d1M82uQ

      Διαγραφή
  3. Συμφωνώ σχεδόν ολοκληρωτικά με την άποψή σου, για αυτό άλλωστε, αν και είμαι δεξιός φιλελεύθερος και όχι αριστερός ή συριζαίος, υπερασπίζομαι δημόσια το Γεωργούλη και το τεκμήριο της αθωότητάς του και βρίσκω ύποπτο όλο το σκηνικό. Αυτό όμως που θα πω είναι πως οι αριστεροί εκτίθεστε ανεπανόρθωτα, γιατί σε αντίστοιχες άλλες περιπτώσεις κάνετε σαν λυσσασμένοι και είστε έτοιμοι να λιντσάρετε τους "δεξιούς", με το Γεωργούλη ξαφνικά ανακαλύψατε το συστηματάκι με τις καταγγελίες.... Δεν είδα ίδια αντιμετώπιση και σε άλλες υποθέσεις... Και δεν είμαι ΝΔ, σιχαίνομαι τη ΝΔ. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν, απλά δε γίνεται να μιλάμε για "τεκμήριο της αθωότητας" α λα καρτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά. Δεν χρειάζεται να είναι ούτε "δεξιός φιλελεύθερος" ούτε "αριστερός ή συριζαίος", οι ταμπέλες είναι για να προκαλούν διαιρέσεις. Κοινή λογική μόνο χρειάζεται. Την προηγούμενη εβδομάδα βο(υ)λευτίνα του Σύριζα μου είπε πως έχω "ακροδεξιές" απόψεις, κάποτε με αποκάλεσαν "κομμούνι", δεν ιδρώνει τ' αυτί!

      Διαγραφή