Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Θάνατοι "από" ή "με" κορονοϊό: η ΕΛΣΤΑΤ αποκαλύπτει τη συνεχιζόμενα αυξημένη θνησιμότητα των Ελλήνων.


Την Πέμπτη 10/11/2022 η ΕΛΣΤΑΤ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία θανάτων για την περίοδο 1η έως 39η εβδομάδα του 2022, που καλύπτει το διάστημα 3/1/2022 - 2/10/2022. Τα στοιχεία προέρχονται απ' τα κατά τόπους Ληξιαρχεία και αναφέρονται στους θανάτους που έλαβαν χώρα στην Ελληνική επικράτεια από οποιαδήποτε αιτία, περιλαμβανομένων των θανάτων που σχετίζονται με την πανδημία Covid-19. Βεβαίως κανείς δεν γνωρίζει πόσοι θάνατοι οφείλονται στον κορονοϊό, αφού οι εκθέσεις του ΕΟΔΥ καταγράφουν μόνο θανάτους "με" κι όχι "από" τον ιό. Κι ακόμα χειρότερα, οι εβδομαδιαίες πλέον "εκθέσεις" δείχνουν πως μάλλον απλά καταγράφουν θανάτους, ανεξαρτήτως σχέσης με τον ιό!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η ΕΛΣΤΑΤ, οι θάνατοι στην Ελλάδα στο διάστημα 3/1/2022 – 2/10/2022 ανήλθαν σε 107.332 (53.857 άνδρες και 53.475 γυναίκες), ενώ κατά το αντίστοιχο διάστημα του 2021 (4/1/2021 – 3/10/2021) είχαν ανέλθει σε 104.999 (53.368 άνδρες και 51.631 γυναίκες) σημειώνοντας αύξηση κατά 2.333 θανάτους (2,2%). Ακόμα χειρότερα, αύξηση κατά 12.972 θανάτους (13,7%) σημειώθηκε σε σχέση με το μέσο όρο των πρώτων τριάντα εννέα (39) εβδομάδων των ετών της περιόδου 2016 – 2021 (94.360 θάνατοι).

Σε σύγκριση με την προηγούμενη ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ, συνεχίζεται το ελαφρύ κλείσιμο της ψαλίδας με το 2021, αλλά, όπως βλέπουμε στο διάγραμμα, αυτό δεν συμβαίνει επειδή μειώθηκαν οι θάνατοι το 2022, αλλά επειδή στο αντίστοιχο διάστημα του 2021 ήταν αυξημένοι οι θάνατοι (αύξηση κλίσης γαλάζιας γραμμής)! Κατόπιν αυτού μένει περίπου στα ίδια επίπεδα η ψαλίδα με το μέσο όρο θανάτων της εξαετίας, καθώς ο απόλυτος αριθμός των επιπλέον θανάτων συνεχίζει ν' αυξάνεται. Αν αυτό δεν είναι αποκλειστικό "επίτευγμα" του Μητσοτάκη και των αχρήστων του, τότε τίνος είναι; Έργο των "αρίστων" κι αυτό, ένα ακόμα που πιστοποιεί την παταγώδη αποτυχία τους σε όλα τα επίπεδα: πανδημία, πυρκαγιές, ενέργεια, πληθωρισμό, υποκλοπές, τι να πρωτομετρήσει κανείς!

Μήπως να μας πει κάποιος απ' την εντελώς γκαβή "Δικαιοσύνη" αν για τους υπερβάλλοντες θανάτους φταίει ο κακός μας ο καιρός; Ή απλά "έτυχε" να πεθαίνει κόσμος

  • μετά από τους ανεξέλεγκτους εγκλεισμούς το 2020-21, που επηρέασαν αρνητικά το ανοσοποιητικό όλων, κάτι που τώρα πια το ανακάλυψαν μέχρι και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης,
  • μετά από τη διάλυση του ΕΣΥ, που έχει μετατρέψει τις νοσηλευτικές δομές σε παγίδες θανάτου, καθώς πάρα πολλοί ανέρρωσαν απ' τον κορονοϊό, αλλά κατέληξαν από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις,
  • μετά από την ανεξέλεγκτη διασπορά του κορονοϊού μέσω της ελεύθερης κυκλοφορίας όσων απέκτησαν πιστοποιητικό εμβολιασμού/ελεύθερης μετάδοσης, καθώς έγκαιρα ήταν γνωστό πως και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν,
  • μετά από τους εμβολιασμούς με εμβόλια που ΘΑ λάβουν έγκριση το 2023, τα οποία την ίδια στιγμή όχι μόνο καταγγέλλονται από γιατρούς για πρωτοφανείς εικόνες σε ιστούς και αίμα εμβολιασμένων, αλλά, επιπλέον, ...
    μόλις πρόσφατα έχουμε επίσημη σύσταση απ' το Τμήμα Υγείας της Πολιτείας της Φλόριντα στις ΗΠΑ πως οι άνδρες ηλικίας 18-39 ετών παρουσιάζουν 84% αυξημένη θνησιμότητα από καρδιακά επεισόδια μέσα στις 4 εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό και δεν πρέπει πλέον να εμβολιάζονται με mRNA εμβόλια, αυτά ακριβώς που προώθησε η εδώ "κυβέρνηση των αχρήστων".

Αν κάποιος τσαλαπατήσει ένα γατάκι, η σπάθη της εξουσίας θα τρέξει να τον κατακεραυνώσει. Αλλά αν κάποιος τσαλαπατήσει έναν ολόκληρο λαό, επειδή την είδε διάδοχος του Ιωάννη Μεταξά, το κάνει με τις ευλογίες της "Δικαιοσύνης"; Α, ρε Αντόνιο Ντι Πιέτρο, δεν ήρθες ποτέ στα καθ' ημάς, να δεις τι εστί Ελληνική πολιτική Μαφία!

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Από 1/7/2021 πλέον δεν ανεβαίνουν στο Facebook.

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο εφόσον, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φαίνεται υποχρεωτικά και ξεχωριστά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr", ακόμα κι αν κάνετε αναδημοσίευση από αλλού. Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε!

Τα συγκρινόμενα διαστήματα των ετών 2021 και 2022 αντιστοιχούν σε διαφορετικές φάσεις των κυμάτων, όπως δείχνει το πιο πάνω διάγραμμα. Είναι βεβαίως πολύ ενδιαφέρον, και το επεσήμανα και στις προηγούμενες αντίστοιχες αναρτήσεις, πως για πρώτη φορά από το 2020 η καμπύλη θανάτων και η καμπύλη διασωληνωμένων όχι μόνο πλησίασαν τόσο πολύ, αλλά, τώρα πια, η καμπύλη θανάτων έχει βρεθεί εντυπωσιακά πάνω απ' την καμπύλη διασωληνωμένων! Με απλά λόγια, με πρακτικά ελάχιστους διασωληνωμένους, έχουμε πολύ σημαντική αύξηση των αναφερόμενων θανάτων "με" κορονοϊό! Είτε εξόντωσαν όλους τους διασωληνωμένους είτε κατασκεύασαν "θανάτους", για να συντηρήσουν την τρομοκρατία για τον ιό μέσα στο κατακαλόκαιρο! (Σημειώνεται πως επειδή από 11/7/2022 ο ΕΟΔΥ διέκοψε τη δημοσίευση Ημερήσιων Εκθέσεων και δίνει μόνο Εβδομαδιαίες Εκθέσεις Επιδημιολογικής Επιτήρησης, από τις 11/7 τα στοιχεία των καμπυλών έχουν προκύψει από παρεμβολή με βάση τις εβδομαδιαίες τιμές, γι' αυτό κι εμφανίζεται εξομάλυνση των καμπυλών).

Από το Μάιο οι εκλογικές ανάγκες του κυβερνώντος κόμματος φαίνονται να υπερισχύουν της κοινής λογικής: θυμίζω πως την άνοιξη 2020 με λίγες εκατοντάδες κρούσματα και απειροελάχιστες καταγραφές θανάτων μας φόρεσαν μάσκες και μας έκλεισαν σε λοκντάουν, ενώ τώρα με μερικές χιλιάδες κρούσματα και περισσότερους "αναφερόμενους" θανάτους πήραν πίσω όλα τα μέτρα κι ο ιός μπορεί να μεταδίδεται ελεύθερα. Μόνο τους υγειονομικούς, που έθεσαν σε αναστολή εργασίας, δεν εννοούν να επαναφέρουν στις δουλειές τους: άλλο ένα δείγμα της κυβερνητικής αλαζονείας και μισαλλοδοξίας. Είναι πια εντελώς ξεκάθαρο πως η κυβέρνηση, εντελώς φασιστικά, τιμωρεί τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς επειδή δεν συμμορφώθηκαν στις διαταγές της.

ΥΓ: Όπως είχα γράψει το Πάσχα, το ιστολόγιο είναι πια στην τελευταία του χρονιά. Όλα όσα έγραψα αυτά τα 8+ χρόνια επαληθεύτηκαν, καθώς έσκασε πια η βαθιά σάπια ενεργειακή πολιτική των τελευταίων 20 ετών και το μάρμαρο το πληρώνουμε όλοι μας. Το ιστολόγιο δεν διάβασε ποτέ κρυστάλλινη σφαίρα, δεν έριξε χαρτιά, δεν πήγε σε καφετζούδες κι όλα όσα θα έλθουν στον ηλεκτρισμό θα τα βρείτε σε αναρτήσεις παλαιότερων ετών. Διαβάστε τις παλαιότερες αναρτήσεις, δείτε τις ετήσιες ανασκοπήσεις, το διάβασμα κάνει πάντα καλό!

 

 

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ κ. Λιγνίτα, θα μας λείψετε. Ειλικρινά. Χρειάζονται στις μέρες μας φωνές με εμπεριστατωμένες απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ. Ξέρω πως θα λείψω σε πολλούς, όπως επίσης πολλοί θ' αναστενάξουν από ανακούφιση: εδώ και χρόνια το ιστολόγιο παρακολουθείται από υπηρεσίες αποδελτίωσης για ενημέρωση των κομμάτων. Οι μη ελεγχόμενες φωνές, που μιλούν για εθνική συνείδηση και λαϊκά συμφέροντα, πάντα προκαλούν ρίγη ανησυχίας στις εκάστοτε εξουσίες.

      Διαγραφή