Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Ιστορίες τρόμου - Scary Stories, αυτόν τον Ιούλιο στην οθόνη σας!


Όπως είχαμε δει απ' τον Ιούνιο 2018, ο αναλώσιμος Τσίπρας βούλιαξε στις Πρέσπες και δεν τα κατάφερε ποτέ να ξαναβγεί από εκεί. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα επιδόθηκε σε σπασμωδικές ενέργειες, που επιβεβαίωσαν πως "Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι". Όχι, δεν αναφέρομαι μόνο στις "επιστολές Καραμανλή" του 2005 για το Μακεδονικό, που τις θυμήθηκε παραμονές εκλογών ενώ τις ήξερε χρόνια. Αναφέρομαι στη γοητεία που του άσκησε η ενίσχυση των Γερμανών Πράσινων στις Ευρωεκλογές και η διεμβόλιση που έκαναν στους Σοσιαλδημοκράτες, με όχημα την κλιματική απάτη. 

Ξεχνώντας πως άλλο Ευρωεκλογές κι άλλο εθνικές εκλογές, απευθυνόμενος κυρίως στους νέους ψηφοφόρους, έκανε ένα άκρως κινδυνολογικό σποτάκι, επιχειρώντας να μας τρομοκρατήσει με τους κινδύνους που μας απειλούν απ' τη δήθεν κλιματική αλλαγή. Στην καραμπινάτη υποτίμηση της νοημοσύνης μας απαντώ σήμερα με το πιο κάτω βίντεο, εξαιρετικά αφιερωμένο βεβαίως και σ' όλους τους κλιματικούς απατεώνες.


Μέσα στη θολούρα του ο Τσίπρας ξέχασε πως εδώ είναι Ελλάδα, δεν είναι Γερμανία, και τον Ιούλιο οι νέοι είναι στις παραλίες, σιγά μην παρατήσουν την παραλία για να πάνε να ψηφίσουν τον όποιο Τσίπρα. Πολύ περισσότερο που κι ο Μητσοτάκης στην ίδια θρησκεία ομνύει, ό,τι και να ψηφίσουν απ' τα "μεγάλα" κόμματα πάλι και μνημόνια και κλιματική απάτη εισπράττουν. Οι νέοι δεν έχουν πια καμιά εμπιστοσύνη ούτε στους πολιτικούς ούτε στους θεσμούς, σκέφτονται με τρόμο το αύριο, αρκετοί ετοιμάζονται για μετανάστευση και μέχρι τότε μια χαρά είναι η παραλία! Κι ακόμα χειρότερα, ο Μητσοτάκης θέλει να αναθεωρήσει το άρθρο 24 του Συντάγματος, που προστατεύει το περιβάλλον, στο μυαλό του έχει άλλου τύπου "προστασία", ακόμα "καλύτερη". 

Η συμμετοχή στην ψηφοφορία δεν έφθασε καν το 58%, με αποτέλεσμα η απλά καλή συσπείρωση της ΝΔ να διαμορφώσει το ποσοστό της λίγο κάτω απ' το 40%. Πλέον μένει μόνο να δούμε στα πόσα χρόνια ο Μητσοτάκης θα πάει να κάνει παρέα στον Καραμανλή κι αν η ΝΔ θα εμφανίσει τότε ως νέο "εθνοσωτήρα" έναν ακόμα Καραμανλή ή έναν ακόμα απ' το Μητσοτακέικο. Και η ζωή θα συνεχίζεται προς τον 22ο αιώνα, με την Τράπεζα των Επιτηρητών και την Ανεξέλεγκτη Αρπακτική Δανειστών Επιτηρητών να ασκούν την πραγματική εξουσία, τις ντόπιες συμμορίες να ...
κάνουν εφόδους στον κουβά με το μέλι σαν κι αυτή που έκαναν στην Proton Bank, ενώ η "Δικαιοσύνη" δεν θα ολοκληρώνει ποτέ τις σχετικές δίκες, αν τυχόν γίνει κάποιο λάθος και κάποιοι βρεθούν κατηγορούμενοι. Αλίμονο στις γιαγιάδες με τερλίκια, αυτές δεν θα τη βγάζουν καλά.

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο Facebook. Να επισκέπτεστε τακτικά το ιστολόγιο για να δείτε τις αναρτήσεις, το FB μάλλον δεν θα σας στείλει σχετική ειδοποίηση. Οδηγίες ρύθμισης για τις "Προτιμήσεις Ενημερώσεων" στο Facebook θα βρείτε εδώ.  

Ποιος απ' τους "προστάτες" θα μας προστατεύσει, ποιος; Πριν τρεις εβδομάδες, απ' αυτό εδώ το βήμα έβαζα το ερώτημα : "Το 1942 οι αντιστασιακές οργανώσεις ενώθηκαν, παρά τις διαφορετικές αφετηρίες τους, κι ανατίναξαν τη γέφυρα στο Γοργοπόταμο, προκειμένου να διώξουν τον κατακτητή. Το 2019 μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο, για τους οικονομικούς κατακτητές;" Δεν υπήρξε ούτε μια απάντηση, ούτε καν ένα σχόλιο. Οπότε αυτή ουσιαστικά ήταν η απάντηση, αυτή η χώρα δεν σώζεται πλέον. Για πρώτη δόση ετοιμαστείτε για αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα. Και βλέπουμε για τα υπόλοιπα ...


Για αναδημοσίευση, πρέπει να φαίνεται υποχρεωτικά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου