Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Η ΝΑΣΑ ξέχασε να πει στη Γροιλανδία πως ο Σεπτέμβριος ήταν "ο πιο θερμός των τελευταίων 136 ετών"!


"14 συνεχόμενοι μήνες θερμοκρασιών ρεκόρ", "Πρωτοφανείς καύσωνες, που θα γίνουν ο κανόνας τις επόμενες δεκαετίες", "μείωση ρεκόρ του Αρκτικού πάγου το 2016" ήταν μερικές μόνο απ' τις κλιματοτρομοκρατικές ειδήσεις που διοχετεύτηκαν μέσω της ΝΑΣΑ και του Παγκόσμιου Οργανισμού Μετεωρολογίας στα μέσα του περασμένου Ιουλίου, τότε που απερίφραστα είχα γράψει πως το 2016 θα είναι ίσως το έτος κορύφωσης της κλιματικής προπαγάνδας.Ο λόγος δεν είναι άλλος απ' την προεδρική εκλογή στις ΗΠΑ, εκεί που η διαπλοκή "δίνει τα ρέστα της" για να εκλέξει την Κλίντον, σε βάρος του απρόβλεπτου και μη ελεγχόμενου Τραμπ.

Φυσικά η ΝΑΣΑ, αυτή που κατηγορείται πλέον ανοικτά στις ΗΠΑ για παραποίηση στοιχείων θερμοκρασιών παλαιοτέρων ετών, έσπευσε να μας πει, πριν λίγες μόλις ημέρες, πως ο Σεπτέμβρης που μας πέρασε ήταν "ο πιο θερμός Σεπτέμβρης των τελευταίων 136 ετών". Ήταν η τελευταία σχετική ανακοίνωση που προλάβαινε να κάνει η ΝΑΣΑ πριν την προεδρική εκλογή και ήταν βέβαιο πως θα έλεγε κάτι τέτοιο, δεν προκάλεσε καμιά έκπληξη.

Μόνο που αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη: εκτός απ' τη ΝΑΣΑ υπάρχουν κι άλλες υπηρεσίες που κάνουν μετρήσεις και μια απ' τις πιο ιστορικές είναι το Μετεωρολογικό Ινστιτούτο της Δανίας, που κάνει επί πολλά χρόνια μετρήσεις του πάγου στη Γροιλανδία. Όπως πολύ καθαρά μπορεί ...
να δει οποιοσδήποτε στο διάγραμμα της αρχής, κατά τη διάρκεια του "πιο θερμού Σεπτέμβρη των τελευταίων 136 ετών" το κάλυμμα του πάγου στη Γροιλανδία μεταβλήθηκε περίπου ανάλογα με το μέσο όρο των ετών 1990-2013. 

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και στο Facebook, στη διεύθυνση Greeklignite! Πατήστε "Μου αρέσει" (Like) στη σελίδα μας, για να έχετε πιο άμεση ενημέρωση! Και ανοίγετε τις αναρτήσεις, καθώς το Facebook δεν θα σας τις εμφανίζει καθόλου στη ροή αν δει πως δεν τις ανοίγετε. 


Αλλά, μόλις μπήκε ο Οκτώβρης, που δεν θα μου κάνει την παραμικρή έκπληξη αν ανακοινώσει η ΝΑΣΑ πως ήταν "ο πιο θερμός Οκτώβρης των τελευταίων 136 ετών", τόσο το διάγραμμα όσο και η πιο πάνω εικόνα δείχνουν μια εξαιρετικά εντυπωσιακή αύξηση του πάγου στη Γροιλανδία! Ο ρυθμός αύξησης του πάγου έχει ήδη ξεπεράσει το ρυθμό του αντίστοιχου περυσινού μήνα, ο οποίος με τη σειρά του ήταν ήδη πιο πάνω απ' το μέσο όρο των ετών 1990-2013. Την ώρα που κορυφώνεται η κλιματική τρομοκρατία για "συνεχώς θερμότερους μήνες", στην πραγματικότητα είμαστε σε μια διετία συνεχόμενης αύξησης του πάγου στη Γροιλανδία και πλέον στον ταχύτερο ρυθμό αύξησης από το 1990!

Φυσικά, αν η πραγματικότητα δεν αρέσει στη ΝΑΣΑ και στη διαπλοκή, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Μην πιστεύετε λοιπόν την κλιματική προπαγάνδα, που στόχο έχει να τρομοκρατήσει τους πολίτες για αναπόδεικτο ενδεχόμενο μελλοντικό κίνδυνο αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη. Δεδομένου ότι ήδη το φαινόμενο La Niña, η ψυχρή φάση του El Niño, έχει κάνει την εμφάνισή του, έστω και πιο αδύναμο του αρχικά αναμενομένου, ο πάγος στη Γροιλανδία θα συνεχίσει να εξαπλώνεται. Τρίψτε το πιο πάνω διάγραμμα στη μούρη όλων των κλιματικών απατεώνων! Φτάνει πια με την κλιματική τρομοκρατία! Ας ζεσταθεί και λίγο ο πλανήτης, να κάψουμε το χειμώνα λιγότερο πετρέλαιο! Και να βγάλουμε απ' την άνοιξη ως το φθινόπωρο τρεις σοδειές πατάτες, να χορτάσει όλος ο κόσμος!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου