Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Έλιωσαν οι πάγοι στη Γροιλανδία; Άνοιξε επιτέλους το 2022 το "Βόρειο Πέρασμα"; Τι λένε τα τελευταία δεδομένα.

Πριν από 15 χρόνια η υστερία της κλιματικής απάτης είχε κορυφωθεί, μέχρι και Νόμπελ έδωσαν στον Αλ Γκορ για τα ψέματα που αράδιαζε στην ταινία του "Μια Άβολη Αλήθεια". Το BBC είχε βγει με πηχυαίους τίτλους πως το 2013 ο Αρκτικός Ωκεανός θα είναι χωρίς πάγους, πως το χιόνι θ' ανήκει στο παρελθόν, πως τα παιδιά μας δεν θα ξέρουν τι είναι χιόνι, αφού η υπερθέρμανση θα "ψήνει" τον πλανήτη.

  

Αποδείχθηκαν στην πράξη απατεώνες!

Στο τέλος Αυγούστου 2022, στο κλείσιμο της περιόδου καλοκαιρινού λιωσίματος των πάγων, ξαφνικά πάνω από οκτώ (8) γιγατόνοι πάγου προστέθηκαν μονομιάς, μέσα σε μια ημέρα, στη Γροιλανδία! Κι όπως φαίνεται στο πιο πάνω διάγραμμα του Δανέζικου Μετεωρολογικού Ινστιτούτου, (η Γροιλανδία ανήκει στη Δανία), όλο το καλοκαίρι η εξέλιξη του πάγου ...

ήταν πολύ καθαρά πάνω απ' το μέσο όρο της 30ετίας 1981-2010, που περιέργως δεν έχει αντικατασταθεί ακόμα από το μέσο όρο της 30ετίας 1991-2020, όπως κανονικά θα έπρεπε. Μόνο που στην περίπτωση αυτή η καμπύλη της περιόδου 2021-2022 θα ήταν πολύ-πολύ πιο πάνω απ' την καμπύλη του μέσου όρου της 30ετίας κι αυτό είναι μια πολύ-πολύ "άβολη αλήθεια" για τους κλιματικούς Ταλιμπάν.

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Από 1/7/2021 πλέον δεν ανεβαίνουν στο Facebook.

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο εφόσον, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φαίνεται υποχρεωτικά και ξεχωριστά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr", ακόμα κι αν κάνετε αναδημοσίευση από αλλού. Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε!

Όλο το καλοκαίρι τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, Αποβλάκωσης και Αποχαύνωσης μας βομβαρδίζουν με τις υψηλές θερμοκρασίες και την ξηρασία, που επικρατούν στην Ευρώπη, λες κι η Ελλάδα δεν είναι στην Ευρώπη και δεν βλέπουμε πως ελάχιστες ημέρες στη βόρεια Ελλάδα μπορούσε κανείς να πιει πρωινό καφεδάκι σε μπαλκόνι χωρίς να χρειάζεται ζακέτα! Λες και οι υψηλές θερμοκρασίες και η ξηρασία είναι πρωτόγνωρα φαινόμενα στη Βόρεια Ευρώπη και οι λιμόπετρες μπήκαν στα ποτάμια τους προηγούμενους αιώνες για πλάκα! Και φυσικά ποτέ κανείς δεν μας είπε πως ο Αρκτικός Ωκεανός συνεχίζει να είναι καταπαγωμένος και πάνω από οκτώ (8) γιγατόνοι πάγου προστέθηκαν μονομιάς, μέσα σε μια ημέρα, στη Γροιλανδία! 

Μια που η πολυχρονεμένη μας κυβέρνηση θέλει να εξοικονομήσουμε ενέργεια, σας έχω έτοιμη τη λύση: κλείστε τις τηλεοράσεις τις ώρες των "ενημερωτικών" εκπομπών κι ανοίξτε τις μόνο για να δείτε το Ευρωμπάσκετ, άντε και καμιά ταινία, για να περνάει η ώρα! Και εξοικονόμηση ρεύματος θα έχετε και το νευρικό σας σύστημα θα προφυλάξετε! Καθώς τα πραγματικά δεδομένα λένε πως τα τελευταία χρόνια οι βόρειες χώρες κατασκευάζουν όλο και ισχυρότερα παγοθραυστικά!

 

1 σχόλιο:

  1. απλα η λεγομενη "κλιματικη αλλαγη" η επομενη πολυ πολυ μεγαλη μπιζνα οικονομικη ,πολιτικη κ.τ.λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή