Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Κυβέρνηση των Πινόκιο: Έχει όριο η ξεφτίλα του πολιτικού γυρολόγου Υπουργού Προ-Πο Θεοδωρικάκου;


Ρωτάμε, χωρίς φυσικά να περιμένουμε απάντηση: έχει όριο η ξεφτίλα του Υπουργού Προ-Πο Θεοδωρικάκου; Του πολιτικού γυρολόγου, που το 1990 ήταν Γραμματέας της ΚΝΕ, το 1991 τον βρήκε στο Συνασπισμό, το 1993 μετακόμισε το Πασοκ και το 2015 αποφάσισε πως πλέον είναι ΝΔ;  Έχει όριο η ξεφτίλα της κυβέρνησης των Πινόκιο, που διαρκώς προσπαθεί να δημιουργεί καταστάσεις αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης απ' το τεράστιο κύμα ακρίβειας, που έχει φέρει η δική της πολιτική της άρον-άρον απολιγνιτοποίησης;

Όλοι θυμόμαστε την άμεση "ευαισθησία" του Υπουργού Προ-Πο Θεοδωρικάκου όταν κάποιος έσπρωξε μια γάτα σε ταβέρνα της Εύβοιας. Και χθες μάθαμε για νέα παρόμοια επίδειξη "ευαισθησίας" του ίδιου Υπουργού, όταν ο φαρμακοβιομήχανος Γιαννακόπουλος τόλμησε ν' ανεβάσει -λέει- βίντεο με πατροπαράδοτη σφαγή κατσικιού στην Κρήτη, που η εξίσου "ευαίσθητη" Ακρίτα έσπευσε να βαφτίσει "βασανισμό"

Άγνωστο αν την ώρα που εκδήλωνε την "ευαισθησία" της είχε μπροστά της και καμιά πιατέλα παϊδάκια. Ε, λοιπόν, σας έχω νέα! Τα παϊδάκια στα κάρβουνα, το αρνί ή η γουρουνοπούλα στη σούβλα, δεν πέφτουν απ' τον ουρανό! Κάποιος πιάνει το αρνί, το κατσίκι, το γουρούνι και το σφάζει! Όπως σφάζει και τον κόκορα στα θεμέλια νέου σπιτιού! Αφήστε λοιπόν του καθωσπρεπισμούς και ξεριζώστε το φασίστα από μέσα σας! Σεβασμός στη διαφορετικότητα δεν είναι να συναγελάζεσαι με μια αυτοαποκαλούμενη "καλή αδερφή", αλλά να σέβεσαι τις παραδόσεις του άλλου!


Ξαναγυρνώντας στον πολιτικό γυρολόγο, είναι ο ίδιος Υπουργός, μέλος μιας κυβέρνησης των Πινόκιο, που δεν είχε την τσίπα να παραιτηθεί για τον πόλεμο που άνοιξαν τα ΜΑΤ με τους οπαδούς στον τελικό του κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου τα βίντεο δεν δείχνουν παρά ασήμαντες συμπλοκές οπαδών μεταξύ τους, κι αυτές υπό τον χαβαλέ των ΜΑΤ, αλλά κυρίως δείχνουν συμπλοκή των ΜΑΤ με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο και συμπλοκή των ΜΑΤ με τους οπαδούς του ΠΑΟ μέσα στο γήπεδο.

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Από 1/7/2021 πλέον δεν ανεβαίνουν στο Facebook.

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο εφόσον, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φαίνεται υποχρεωτικά και ξεχωριστά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr", ακόμα κι αν κάνετε αναδημοσίευση από αλλού. Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε!

Εκεί όπου η Αστυνομία, αφού πρώτα επέτρεψε να μπουν χιλιάδες καπνογόνα κι αμέτρητα ξύλινα καδρόνια, φρόντισε να κάνει χρήση χημικών σε γήπεδο όχι απλά με 50 χιλιάδες κόσμο, αλλά με πάρα πολλά μικρά παιδιά. Κατόπιν αυτών οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν σε πανό τη λατρεία τους για τον πολυχρονεμένο Σουλτάνο κι ευτυχώς ο τηλεοπτικός σκηνοθέτης φρόντισε να μας το προσφέρει κατ' επανάληψη, μη τυχόν και δεν δούμε το σχετικό πανό με την πρώτη.


Και είναι βεβαίως ακριβώς ο ίδιος Υπουργός, που δεν πρόκειται να παραιτηθεί ούτε μετά τη συγκλονιστική δημόσια καταγγελία φιλάθλου στην τηλεόραση του ΟΡΕΝ για ξυλοδαρμό απ' τα ΜΑΤ του ίδιου και του 13χρονου γιου του, με τον οποίο είχαν πάει στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον τελικό. Όχι βέβαια, για έναν πολιτικό γυρολόγο ένα γατί ή ένα κατσίκι είναι πολύ πιο σημαντικά από έναν 13χρονο, άσε που έκανε το έγκλημα να είναι απ' την Έδεσσα κι όχι απ' το "κλεινόν άστυ". Τι απέγινε Υπουργέ Προ-Πο κι Υπουργέ Δικαιοσύνης η μηνυτήρια αναφορά του ΠΑΟΚ κατά μισαλλόδοξου τηλεοπτικού αστέρα του Πειραιά, που έβριζε χυδαία τον Ελληνισμό της Μακεδονίας, καλλιεργώντας τον οπαδικό φανατισμό κι ωθώντας σε τυφλές πράξεις βίας, όταν ο ΠΑΟΚ "τόλμησε" ν' αποκλείσει ξανά τον ΟΣΦΠ στο Κύπελλο; Πού ήταν τότε η "ευαισθησία" σας;

Έχουμε μια αποδεδειγμένα εντελώς ανίκανη κι εντελώς διχαστική κυβέρνηση, αξίζουμε καλύτερα!



3 σχόλια:

  1. Τα ζώα θανατώνονται στα σφαγεία σύμφωνα με συγκεκριμένους κανόνες και όχι με "παραδοσιακό" τρόπο. Στους γάμους χορεύουμε και τραγουδάμε και δεν ρίχνουμε "παραδοσιακές" μπαλωθιές. Μπορώ να δώσω πολλά παραδείγματα, αλλά το νόημα είναι σαφές. Οι παραδόσεις δεν είναι αιώνιες. Άλλοτε διατηρούντα, άλλοτε προσαρμόζονται, άλλοτε καταργούνται. Η εξέλιξη αρχικά διδάσκεται και τελικά επιβάλλεται στους λίγους αντικοινωνικούς που επιμένουν στην ανοησία τους. Αυτό είναι πρόοδος και όχι φασισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο νόμος λέει να θανατώνονται στα σφαγεία για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας. Ωστόσο οι μεγαλύτερες ηλικίες έχουμε μεγαλώσει με αρνάκια στην αυλή, να τα μεγαλώνουμε για το Πάσχα κι η κατάληξη να είναι η σφαγή στην αυλή. Το ίδιο συνέβαινε με τις κότες, τις αγοράζαμε ζωντανές, τις σφάζαμε στο νεροχύτη και τα παιδιά βοηθούσαν.
      Όσο για το αν χορεύουμε πια στους γάμους, ρωτήστε την κυβέρνηση τι ακριβώς επιτρέπει.
      Κι όσο για το ποιος είναι "αντικοινωνικός", αυτό καταντάει γραφικό.

      Διαγραφή
  2. Αληθεύει ότι στις αρχές των μνημονιακών χρόνων πήγαιναν σακούλες με χρήμα σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας για να ΜΗ παίζουν δημοτικά τραγούδια; Αλήθεια ή ψέμα; Αν ΝΑΙ, ποιος ο στόχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή