Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Έκθεση του Βρετανικού Υπουργείου Υγείας αποκαλύπτει την αθλιότητα των υποχρεωτικών εμβολιασμών!


Το Public Health είναι υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας της Βρετανίας, με σκοπό την παροχή συμβουλών σε θέματα υγείας προς την κυβέρνηση και τις τοπικές διοικήσεις. Από πέρυσι δίνει περιοδικά στη δημοσιότητα εκθέσεις για τον κορονοϊό και την τελευταία του έκθεση τη δημοσίευσε στις 6/8/2021. Η συγκεκριμένη έκθεση επικαιροποιεί προηγούμενη της 23/7/2021 και αφορά μόνο την Αγγλία, (δεν αφορά Σκωτία, Ουαλία, Βόρεια Ιρλανδία). Ωστόσο, αυτό που θα δούμε σήμερα δεν σχετίζεται με περιοχές αναφοράς.


Η έκθεση εκτείνεται σε 44 σελίδες και ασχολείται με τις διάφορες "μεταλλάξεις" του ιού, οι οποίες κυκλοφορούν στην Αγγλία. Εντοπίζει 4 "μεταλλάξεις" που πρέπει να προσεχθούν (variants of concern) και 10 "μεταλλάξεις", τις οποίες παρακολουθεί (variants under investigation). Αυτό που φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το εύρημα που αναφέρεται στην 4η κουκκίδα της περίληψης "Οι τιμές κατώτατου ορίου κύκλου PCR (Ct) από τις συνήθεις δοκιμές στην Αγγλία δείχνουν ότι οι τιμές Ct (και κατά συμπέρασμα το ιικό φορτίο) είναι παρόμοιες μεταξύ των ατόμων που δεν είναι εμβολιασμένα και εμβολιασμένα".


Βαθιά μέσα στην έκθεση, στη σελ. 35 (από 44), υπάρχει η παράγραφος 1.7 για τους εμβολιασμούς και το πιο πάνω διάγραμμα, της εικόνας 12. Δίνεται το ιικό φορτίο για τις "μεταλλάξεις" Άλφα (πάνω δεξιά) και Δέλτα (κάτω δεξιά), συγκριτικά για άτομα που έχουν κάνει PCR τεστ τουλάχιστον 21 μέρες μετά την 1η δόση ("1 δόση"), τουλάχιστον 21 μέρες μετά τη 2η δόση ("2 δόσεις") ή είναι ανεμβολίαστα ("Χωρίς δόση"). Διαφαίνεται αμέσως η μεγάλη διαφορά στο ιικό φορτίο ανάμεσα στις "μεταλλάξεις" Άλφα και Δέλτα, η Δέλτα έχει σαφώς χαμηλότερες τιμές, δείχνοντας υψηλότερα ιικά επίπεδα. Η μέση τιμή Ct για τη "μετάλλαξη" Δέλτα είναι 17,8 για τους μη εμβολιασμένους και 18,0 για τους πλήρως εμβολιασμένους με 2 δόσεις.

Αυτό που καταλαβαίνει κανείς απ' τη συγκεκριμένη αναφορά είναι πως αν κανείς μολυνθεί απ' τον ιό υπάρχει περιορισμένη διαφορά στο ιικό φορτίο (και τιμές Ct) μεταξύ εκείνων που είναι εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι! Οπότε καταρχήν είναι καλό να μην μολυνθεί, καθώς το αν θα εμβολιαστεί ή όχι δεν φαίνεται να έχει σημασία για το ιικό φορτίο που θα δεχθεί! 

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Από 1/7/2021 πλέον δεν ανεβαίνουν στο Facebook.


Το ερώτημα λοιπόν είναι κατά πόσο ο εμβολιασμός μπορεί να μειώσει τον συνολικό κίνδυνο μόλυνσης ενός ατόμου, κάτι που ...
δεν φαίνεται για την περίπτωση της σε αρκετά προχωρημένο εμβολιασμό Βρετανίας: δείτε στο διάγραμμα του Worldometer την "έκρηξη" κρουσμάτων το καλοκαίρι, μετά τους εμβολιασμούς, που είναι παρόμοια ή και πιο έντονη απ' τα κρούσματα πριν ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί. Γιατρός δεν είμαι, υγειονομικός δεν είμαι, οπότε έχω απορίες: αν ο εμβολιασμός μας προστατεύει, γιατί δεν υπάρχει διαφορά στο ιικό φορτίο ανάμεσα σε πλήρως εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους;

Σε κάθε περίπτωση όλοι είδαμε τα κατάμεστα με κόσμο γήπεδα της Αγγλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, (στην εικόνα οι πανηγυρισμοί για το γκολ της Τότεναμ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι). Η εικόνα αυτή, σε συνδυασμό με το διάγραμμα του Worldometer και τα ευρήματα για το ιικό φορτίο εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων δείχνει πόσο άθλια είναι η εδώ πολιτική της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών σε όσους δεν θέλουν να γίνουν πειραματόζωα των μιζαδόρων.

Τέλος, διευκρινίζω πως για δικούς μου λόγους έχω εμβολιαστεί, οι πάντα τεκμηριωμένες αναρτήσεις αποδεικνύουν πως έχω σώας τα φρένας και δεν προτίθεμαι ν' "αυτοκτονήσω", όσο κι αν "χαλάσω τη σούπα" είτε του αιολικού λόμπι είτε και των εκβιαστών, που προωθούν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στο πρότυπο των ιατρικών πειραμάτων των Ναζί. Απλά, αξίζουμε καλύτερα απ' την αθλιότητα που ζούμε!

Για αναδημοσίευση, πρέπει να φαίνεται υποχρεωτικά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr".

 

2 σχόλια:

  1. Η συλλογή του δείγματος για εργαστηριακό έλεγχο γίνεται με στυλεό από το ανώτερο αναπνευστικό (μύτη-στόμα). Οπότε τα δεδομένα που παρουσιάζετε δείχνουν ότι το ϊικό φορτίο στο επιθήλιο του ανώτερο αναπνευστικού είναι ίδιο σε εμβολιασμένους και μη.
    Αυτό δε μας εκπλήσσει γιατί γνωρίζουμε από άλλες μελέτες ότι τα αντισώματα εντοπίζονται σε μικρές ποσότητες στο επιθήλιο του ανώτερου αναπνευστικού και σε πολύ πολύ μεγαλύτερες στο επιθήλιο του κατώτερου αναπνευστικού, δηλαδή στους πνεύμονες απ' όπου και λαμβάνει χώρα η μόλυνση.
    Από τα παραπάνω φαίνεται ότι το ϊικό φορτίο στο ανώτερο αναπνευστικό δε σχετίζεται άμεσα με την πιθανότητα μόλυνσης από τον ιό.
    Σε κάθε περίπτωση τα εγκεκριμένα εμβόλια συνεχίζουν και παρέχουν σχεδόν απόλυτη προστασία έναντι της πιθανότητας θανάτου από τον ιό, πολύ μεγάλη προστασία έναντι της πιθανότητας σοβαρής λοίμωξης, μεγάλη προστασία έναντι της πιθανότητας ελαφράς λοίμωξης και ικανοποιητικά προστασία έναντι της πιθανότητας μόλυνσης από τον ιό.
    Αυτό που κρατάμε από τα στοιχεία που παραθέσατε είναι ότι με το στέλεχος Δέλτα, οι εμβολιασμένοι και αναρρώσαντες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πλέον και αυτοί συμμετέχουν στη μετάδοση του ιού περισσότερο, γιατί αυτή γίνεται μέσω του ανώτερου αναπνευστικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή