Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Η ψευτο-οικολογική προβιά ως προκάλυμμα Ιεροεξεταστικής νοοτροπίας: Sierra Club και η αντίληψη για "δημοκρατία".


Το Sierra Club είναι μια απ' τις μεγάλες δήθεν "οικολογικές" οργανώσεις των ΗΠΑ, απ' αυτές που στην καλλιέργεια της κλιματικής υστερίας ανακάλυψαν "το μήνα που τρέφει τους εννιά". Η υποκρισία τους βέβαια "έχει κοντά ποδάρια": όσοι έχετε δει στο YouTube το ντοκιμαντέρ του Μάικλ Μουρ “Planet of the Humans”, θα γνωρίζετε ήδη τα όσα "ωραία" συμβαίνουν στις ΗΠΑ με την ηλεκτροπαραγωγή από "βιομάζα", έτσι λέγεται πλέον το συστηματικό πελέκημα των δασών για όσους δεν τους αρέσει το κάρβουνο, που απλά είναι δάση που έζησαν πριν εκατομμύρια χρόνια. Η ίδια συστηματική καταστροφή των δασών συμβαίνει βεβαίως ιδιαίτερα επιταχυνόμενη και στην Ευρώπη, πάντα στο όνομα της "σωτηρίας του πλανήτη".

Η κυρία με τη ντουντούκα στην πιο πάνω φωτογραφία, (από εδώ), που τη βλέπουμε σε "ακτιβισμό" του Sierra Club, είναι η διευθύντρια του Democracy Program, (Πρόγραμμα για τη Δημοκρατία, τρομάρα τους). Στα συνθήματα που κρατούν οι "ακτιβιστές" διαβάζουμε το "Protect our Democracy" (Προστατέψτε τη δημοκρατία μας). Πώς όμως αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία στο Sierra Club; Μα πολύ απλά, δημοκρατία σημαίνει να γίνεται αυτό που θέλει το Sierra Club!

Αυτές τις ημέρες στις ΗΠΑ περνά από ακρόαση στη Γερουσία η δικαστής που πρότεινε ο Τραμπ ως υποψήφια για μια κενή θέση στο Ανώτατο Δικαστήριο. Το κενό προέκυψε μετά το θάνατο σε ηλικία 87 ετών μιας δικαστού που είχε ήδη θητεία 27 ετών στο Ανώτατο Δικαστήριο, καθώς είχε διοριστεί το 1993 απ' τον Κλίντον: η διάκριση εξουσιών στις ΗΠΑ είναι σαφώς πιο προχωρημένη απ' την Ελλάδα.

Κατά την ακρόαση η υποψήφια δικαστής ρωτήθηκε απ' την υποψήφια Αντιπρόεδρο των Δημοκρατικών για τις απόψεις της σε θέματα όπως η μεταδοτικότητα του Covid-19, αν το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο και τι νομίζει για την "κλιματική αλλαγή". Η υποψήφια δικαστής ...

αρνήθηκε να της κάνει το χατίρι και για το κλίμα είπε απλά πως "είναι ένα πολύ αμφιλεγόμενο θέμα δημόσιας συζήτησης". Οι φασίστες με τη "δημοκρατική" προβιά φυσικά ξεσάλωσαν, τη στολίζουν ως "αρνητή" κι "ακατάλληλη για διορισμό", ενώ η κυρία με τη ντουντούκα το διέπραξε: "You either accept science or reject it", "Είτε δέχεσαι την επιστήμη είτε την αρνείσαι".


Έτσι ακριβώς, απίστευτος σκοταδισμός, δογματισμός, τυφλός φανατισμός, αμοραλισμός, απλά φασισμός, όλα απ' τη "Διευθύντρια του Democracy Program". Για να μην ξεχνιόμαστε, αυτή ακριβώς ήταν η στάση που είχε τηρήσει η Ιερά Εξέταση στην εποχή του Γαλιλαίου, τότε που η περίφημη "επιστημονική συναίνεση" ήταν πως όλα περιστρέφονται γύρω απ' τη Γη, που είναι το κέντρο του σύμπαντος. Τον ρωτούσαν αν δέχεται την επιστήμη ή την αρνείται, αν είναι "αρνητής", για να τον ρίξουν στην πυρά. Είναι η ίδια στάση που είχαν κρατήσει οι 100 επιστήμονες απέναντι στις απόψεις του Αϊνστάιν, αναγκάζοντάς τον να πει πως "Γιατί 100 εναντίον μου; Αν κάνω λάθος, ένας είναι αρκετός!"

Η κλιματική απάτη ανήκει στις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας της ανθρωπότητας: δεν έχει την παραμικρή σχέση με επιστήμη, αλλά έχει ξεκάθαρα πολιτικά χαρακτηριστικά. Είναι μια τεράστια αναδιανομή πλούτου, με τη μορφή των δήθεν "πράσινων", στην πραγματικότητα "κατάμαυρων" φόρων, που επιβάλλονται πλέον αδιάκριτα σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης δραστηριότητας. Φυσικά κανείς δεν δίνει λογαριασμό για το πού πηγαίνουν όλοι αυτοί οι φόροι, που μέσα από πολυδαίδαλα κανάλια των ΜΚΟ (Μπίζνες Καλά Οργανωμένες) καταλήγουν στις διάφορες "φιλανθρωπικές" τσέπες.

Για αναδημοσίευση, πρέπει να φαίνεται υποχρεωτικά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου