Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Απόρρητη έκθεση της CIA αποκαλύπτει την απάτη της δήθεν "ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής"!


Αυτές τις ώρες λαϊκιστές πολιτικοί απατεώνες συνωστίζονται στη Μαδρίτη για το καθιερωμένο πανηγυράκι του COP25, πλειοδοτώντας σε καταστροφολογία περί της δήθεν "κλιματικής αλλαγής", προκειμένου να επιβάλουν ολοένα και περισσότερους "πράσινους" φόρους: πρόκειται για τη μεγαλύτερη από καταβολής της ανθρωπότητας αναδιανομή του παγκόσμιου πλούτου υπέρ των ολίγων.

Ωστόσο, μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση της CIA για την "κλιματική αλλαγή" συντάχθηκε τον Αύγουστο 1974 για χρήση της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Την έστειλε αναγνώστης και τον ευχαριστώ. 


Η 36 σελίδων ανάλυση αποχαρακτηρίστηκε 41 χρόνια μετά, στο τέλος του 2015 μετά από αίτηση κι έχει τίτλο "A Study of Climatological Research as it Pertains to Intelligence Problems". Είναι εντελώς αποκαλυπτική η 1η παράγραφος της περίληψης, αυτή που δίνει το πνεύμα και το μήνυμα της ανάλυσης: "Οι κορυφαίοι κλιματολόγοι του Δυτικού κόσμου επιβεβαίωσαν πρόσφατες αναφορές για μια καταστροφική παγκόσμια κλιματική αλλαγή ... Μια πρόγνωση του Παν/μιου Ουισκόνσιν δείχνει πως το κλίμα του πλανήτη επιστρέφει σ' εκείνο της Μικρής Εποχής των Παγετώνων (1600-1850) - μια εποχή ξηρασίας, λιμών και πολιτικής αναταραχής στο Δυτικό κόσμο". 

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο Facebook. Να επισκέπτεστε τακτικά το ιστολόγιο για να δείτε τις αναρτήσεις, το FB μάλλον δεν θα σας στείλει σχετική ειδοποίηση. Οδηγίες ρύθμισης για τις "Προτιμήσεις Ενημερώσεων" στο Facebook θα βρείτε εδώ.


Αυτά γράφονται τον Αύγουστο 1974, τότε που οι εφημερίδες και τα περιοδικά προετοίμαζαν ...
τους πολίτες για το πώς να επιβιώσουν απ' την επερχόμενη εποχή των παγετώνων. Δείτε χαρακτηριστικά δημοσιεύματα εκείνης της εποχής, που μεταξύ άλλων αποκαλύπτουν και τους υπόγειους συνδέσμους των μεγάλων ΜΜΕ με τη CIA ή/και την κυβέρνηση των ΗΠΑ: "Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν" λέει η CIA, "Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν" λέει και το Newsweek. Φυσικά τίποτα δεν άλλαξε από τότε, ό,τι λένε οι κυβερνήσεις λένε και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Αλλά τώρα υπάρχει κι η δημοσιογραφία των πολιτών, που θυμίζει πως η δημοσίευση είναι η ψυχή της δημοκρατίας. 

Μόνο που το κλίμα δεν έκανε τη χάρη στους τότε "κορυφαίους κλιματολόγους του Δυτικού κόσμου" να επιστρέψει στη Μικρή Εποχή των Παγετώνων και ζέστανε λιγάκι, ακριβώς τόσο που χρειαζόταν για ν' απελευθερωθεί CO2 απ' τους ωκεανούς και να γίνει μια πανδαισία ζωής στον πλανήτη: ακόμα κι η Σαχάρα έχει αρχίσει αν μειώνεται, καθώς η βλάστηση οργιάζει παντού. Οι σοδειές πάνε καλύτερα από ποτέ, η τροφή είναι περισσότερο από ποτέ άφθονη, το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων βελτιώνεται ραγδαία, οι πληθυσμοί ανθρώπων και ζώων ευημερούν. Κάπως έτσι έχει γεμίσει ο τόπος αγριογούρουνα, αρκούδες, ζαρκάδια, λύκους, πουλιά. Κι αυτό είναι που τρομάζει τους "πράσινους φασίστες": η χαρά της ζωής! 

Για αναδημοσίευση, πρέπει να φαίνεται υποχρεωτικά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου