Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Καλά Χριστούγεννα! 6 χρόνια "Λιγνίτης, ο δικός μας μαύρος χρυσός"!

Καλά Χριστούγεννα! 
Merry Christmas! 
З Різдвом Христовим! 
Счастливого Рождества
Frohe Weihnachten!  
Joyeux noel!
Merry Christmas!  
Καλά Χριστούγεννα
Nollaig Shona!
Vrolijk kerstfeest!

Οι πιο πάνω ευχές είναι στις γλώσσες με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο ιστολόγιο, όπως κατέγραψε τους σέρβερ/εξυπηρετητές η Google: Ελλάδα, ΗΠΑ, Ουκρανία, Ρωσία, Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κύπρος, Ιρλανδία, Ολλανδία. (Κάποιες ευχές είναι φυσικά από μετάφραση Google, ελπίζω να μη χάθηκα στη μετάφραση).

Το ιστολόγιο συμπλήρωσε αισίως 6 χρόνια και χάρη σε σας συνεχίζει! Το 2019 νέοι επισκέπτες απ' το Κόσοβο, την Αρμενία, τα Μπαρμπέιντος, τις Σεϋχέλλες, το Αζερμπαϊτζάν, τις Μαλδίβες, το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν, την Ταϊβάν, την Αγκόλα, τη Σενεγάλη, την Τυνησία και τη Νέα Ζηλανδία, (άλλη μια χώρα όπου βρήκαμε πατριωτάκια), ήρθαν να προστεθούν σ' αυτούς που γνώρισαν το Greeklignite.

Μη χάσετε την 1η ανάρτηση της 7ης περιόδου, καθώς η χαμένη σοβαρότητα των πράσινων παπαγάλων μόνο γέλιο μπορεί να σας χαρίσει! Να είστε όλοι καλά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου