Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Απίστευτο! Βίντεο με οδηγίες από κοινωνιολόγο του Κατάρ, για το πώς ο σύζυγος δέρνει σωστά τη σύζυγο!


Η δεύτερη πολιορκία της Βιέννης από τους Τούρκους το 1683, που βλέπουμε στην εικόνα, ήταν σημαντικός σταθμός στην γεωπολιτική εξέλιξη της Ευρώπης: η επέκταση του Ισλάμ προς Ανατολάς ανακόπηκε οριστικά και περιορίστηκε στα Βαλκάνια. Μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Τουρκία βρέθηκε στην ηττημένη πλευρά, μετά και την ανταλλαγή πληθυσμών Ελλάδας-Τουρκίας, το Ισλάμ περιορίστηκε ακόμα πιο ανατολικά, παρόλο που κάποιοι θύλακες παρέμειναν στα δυτικά Βαλκάνια και στη Δυτική Θράκη.

Διατηρήθηκε έτσι η πολιτισμική διαφορά ανάμεσα στην Ευρώπη και την Ισλαμική Ασία, διαφορά που βασίζεται στις αξίες του Χριστιανισμού και του Διαφωτισμού στη Δύση, στις αξίες του Ισλάμ στην Ανατολή.

Οι διαφορετικές αντιλήψεις δοκιμάζονται ήδη το τελευταίο διάστημα στη Λέσβο, όπου κάποιοι ανεγκέφαλοι γκρέμισαν το σταυρό στην παραλία για να μην "ενοχλούνται" οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες και μετανάστες που καταφθάνουν παράνομα απ' την Τουρκία, ενώ το ξαναστήσιμο του σταυρού ενόχλησε το Σύριζα, που ανακάλυψε "πολεοδομικές παραβάσεις". Ας δούμε λοιπόν μια ακόμα πολιτισμική διαφορά, που μπορεί να συγκινήσει ίσως ακόμα κι εκείνους που προστατεύουν την πολεοδομική ακεραιότητα της Λέσβου.

Στις 29 Μαρτίου 2019, ο κοινωνιολόγος Αμπαντ Αλ-Αζίζ Αλ-Χαζράι Αλ-Άνσαρι του Κατάρ ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο έδωσε μια επίδειξη και εξήγηση για το πώς οι άνδρες μπορείτε να δέρνετε τη σύζυγό σας με έναν ισλαμικά αποδεκτό τρόπο. Το βίντεο αναπαρήγαγε στις 3 Απριλίου το MEMRI (Middle East Media Research Institute), έχει ήδη 432 χιλ. προβολές και μπορείτε να το δείτε πιο κάτω, με αγγλικούς υπότιτλους. Ο Al-Ansari είπε ότι δεν είναι απαραίτητο ο άντρας να δέρνει συχνά τη σύζυγό του, αλλά ότι ένας άνδρας - ως ηγέτης του σπιτιού - πρέπει μερικές φορές να ασκήσει την εξουσία του και να ...
πειθαρχήσει τη σύζυγό του "από αγάπη", έτσι ώστε "η ζωή να μπορεί να συνεχιστεί". 

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο Facebook. Να επισκέπτεστε τακτικά το ιστολόγιο για να δείτε τις αναρτήσεις, το FB μάλλον δεν θα σας στείλει σχετική ειδοποίηση. Οδηγίες ρύθμισης για τις "Προτιμήσεις Ενημερώσεων" στο Facebook θα βρείτε εδώ.


Ο Al-Ansari είπε ότι ο ξυλοδαρμός πρέπει να είναι ελαφρύς και ανώδυνος και ότι πρέπει να κάνει τη γυναίκα να αισθάνεται την αρρενωπότητα και τη δύναμη του συζύγου της, καθώς και τη δική της θηλυκότητα. Έπειτα έδειξε πώς δέρνουν τη σύζυγο χρησιμοποιώντας ένα μικρό αγόρι, χτυπώντας το στους ώμους, αρπάζοντας και κουνώντας το και λέγοντας δυνατά: "Σου είπα να μην βγεις από το σπίτι! Πόσες φορές πρέπει να στο πω για να μ' ακούσεις; Μη βγεις ξανά απ' το σπίτι! Κατάλαβες; Ναι ή όχι;"  Στη συνέχεια είπε ότι κάποιοι σύζυγοι γρονθοκοπούν ή χαστουκίζουν στο πρόσωπο, αλλά αυτά απαγορεύονται απ' τον Προφήτη Μωάμεθ, το Ισλάμ είναι ελεήμων θρησκεία. Χτυπήματα στο κεφάλι, γροθιές στη μύτη, χαστούκια, όλα απαγορεύονται, το χτύπημα είναι για παραδειγματισμό και δεν πρέπει να προκαλεί πόνο, μώλωπες ή αιμορραγία, όσο κι αν είναι στη φύση κάποιων γυναικών να τους αρέσουν δεσποτικοί, κτητικοί, βίαιοι και δυνατοί σύζυγοι.

Το βίντεο κάνει πλέον το γύρο του πλανήτη, έχει ήδη προκαλέσει σάλο στα κοινωνικά δίκτυα κι ενώ το MEMRI γράφει πως αρχικά είχε ανεβεί στο Al-Mojtama, το κανάλι YouTube του Al-Ansari, πλέον δεν εμφανίζεται εκεί, υπάρχουν μόνο βίντεο προ 10ετίας. 

Οι "οδηγίες" λοιπόν και μάλιστα από "κοινωνιολόγο" του Κατάρ για το πώς ο σύζυγος πρέπει να δέρνει τη σύζυγο, και μάλιστα αν κάνει το μοιραίο σφάλμα να βγει απ’ το σπίτι, δείχνουν άλλη μια φορά το πολιτισμικό χάσμα ανάμεσα στο Ισλάμ και το Χριστιανισμό. Για να μην ξεχνιόμαστε, αυτό το πράγμα σε μας συνιστά ποινικό αδίκημα! Αν και με τις πολιτικές δήθεν "ανεξιθρησκίας", "ανεκτικότητας" και "άμβλυνσης των πολιτισμικών διαφορών", που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια απ' την ΕΕ, ίσως σε λίγο να μας προβάλουν τέτοια βίντεο οι Βρυξέλλες. Θα καθίσουν όμως στην Ελλάδα οι σύζυγοι να τις δέρνει ο "αρρενωπός" σύζυγος, αν οι Βρυξέλλες δείξουν το "σωστό" τρόπο; Δεν το νομίζω! Μια που σ’ ενάμισι μήνα έχουμε πάλι αυτές τις απίθανες δήθεν Ευρω"εκλογές", μήπως πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας έγκαιρα; Μετά την απομάκρυνση απ’ την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Για αναδημοσίευση, πρέπει να φαίνεται υποχρεωτικά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου