Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Ο τρόμος για την έλλειψη φυσικού αερίου ρίχνει τις μάσκες των Πράσινων δικτατόρων!

Για τους νεότερους, που πιθανά δεν τον γνωρίζουν, στη φωτογραφία αριστερά, (που δημοσίευσε το deutschlandkurier.de στις 20/7/2022), είναι ο Νικολάε Τσαουσέσκου, πρώην Πρόεδρος της Ρουμανίας μέχρι το 1989. Τότε έπεσε το Τείχος του Βερολίνου, ο "υπαρκτός σοσιαλισμός" "διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη" κι ο Τσαουσέσκου το έσκασε με ελικόπτερο. Ωστόσο τον έπιασαν, τον πέρασαν από συνοπτικό δικαστήριο και τον τουφέκισαν, μαζί με τη σύζυγο. Δεξιά είναι ο προερχόμενος απ' το κόμμα των Πρασίνων υπερυπουργός Κλίματος & Οικονομίας Χάμπεκ, τον οποίο το Spiegel παρομοίασε με τον Τσαουσέκου, σε άρθρο, που δημοσιεύτηκε στις 19/7/2022, με τίτλο "Macht Habeck den Ceaușescu? (Θα κάνει ο Χάμπεκ τον Τσαουσέσκου;).

Σύμφωνα με το Spiegel, ο Χάμπεκ είπε ότι "σε περίπτωση έλλειψης φυσικού αερίου, τα νοικοκυριά θα πρέπει επίσης να πληρώσουν το μερίδιό τους"! Και το Spiegel θυμήθηκε πως ο Τσαουσέσκου είχε κάποτε επιβάλει στους Ρουμάνους να ...

τουρτουρίζουν, επιβάλλοντας εσωτερική θερμοκρασία σπιτιών δώδεκα (12) βαθμούς, οπότε προχώρησε σε ευθεία σύγκριση του Χάμπεκ με τον Τσαουσέσκου: δικτάτορας στη Ρουμανία ο Τσαουσέσκου, δικτάτορας στη Γερμανία ο "Πράσινος" Χάμπεκ.

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Από 1/7/2021 πλέον δεν ανεβαίνουν στο Facebook.

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο εφόσον, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φαίνεται υποχρεωτικά και ξεχωριστά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr", ακόμα κι αν κάνετε αναδημοσίευση από αλλού. Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε!

Μετά από αντιδράσεις, που δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε από πού προήλθαν, το Spiegel άλλαξε τον τίτλο του άρθρου σε "Patrouilliert bald die Temperaturpolizei durch Deutschland?" (Η Αστυνομία θερμοκρασίας θα περιπολεί στη Γερμανία;), αλλά στην εποχή του ίντερνετ "ουδέν πλέον κρυπτόν υπό τον ήλιον" του Wayback Machine, που αποκαλύπτει πως στις 19/7 το άρθρο διορθώθηκε πέντε (5) φορές, προφανώς μέχρι να ικανοποιηθεί στοιχειωδώς η κυβέρνηση.

Παντού ανά την ΕΕ, το ίδιο και στην Ελλάδα, οι κυβερνήσεις προετοιμάζουν ψυχολογικά τους πολίτες για ενέργεια με το δελτίο τον προσεχή χειμώνα. Με άλλα λόγια οι πολίτες πρέπει να πληρώσουμε τα εγκληματικά λάθη των πολιτικών, καθώς η τρέχουσα έλλειψη φυσικού αερίου και η τερατώδης αύξηση των τιμών φυσικού αερίου και ηλεκτρισμού, προκλήθηκαν εντελώς τεχνητά απ' τους πολιτικούς. Είναι πλέον σαφές πως ήρθε η ώρα των μηνύσεων! Σε όλη την ΕΕ! Οι πολίτες θα πρέπει να υποβάλουν μαζικά μηνύσεις ενάντια στις κυβερνήσεις και στο μη αιρετό μόρφωμα της Κομισιόν, καθώς, αν λείψει ενέργεια το χειμώνα θα πεθάνει κόσμος και κοσμάκης, η παγωνιά σκοτώνει! Και θα τους έχουν σκοτώσει οι πολιτικοί. Και μόνο η σκέψη για σκόπιμα προκληθείσα έλλειψη ενέργειας είναι αρκετή για να ενεργοποιήσει Ειδικό Δικαστήριο!

Στη Σρι Λάνκα οι πολίτες αντιμετωπίζοντας πλέον την πείνα, που προκάλεσε η "πράσινη" απαγόρευση χρήσης χημικών λιπασμάτων, ξεσηκώθηκαν, έκαψαν το σπίτι του πρωθυπουργού κι ο Πρόεδρος δραπέτευσε στις εξωτικές Μαλδίβες. Στην Ολλανδία και στην Ισπανία οι αγρότες έχουν ξεσηκωθεί ενάντια στις "πράσινες" πολιτικές, που καταστρέφουν την κτηνοτροφία και δημιουργούν τεχνητή κρίση έλλειψης τροφίμων. Πρόκειται απροκάλυπτα για συντονισμένη επίθεση εναντίον των πολιτών και πλέον πρέπει οι Ευρωπαίοι πολίτες να δώσουμε σε όλους όσους υπηρετούν την "πράσινη" πολιτική να καταλάβουν πως δεν "θα τους πάρουμε με τις πέτρες", αλλά καλό είναι να ετοιμάζουν ελικόπτερα!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου