Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Μεγαλώνει διαρκώς η μύτη του Μητσοτάκη κι ο λαός πλέον λατρεύει την "πολυχρονεμένη" του κυβέρνηση των Πινόκιο.


Μεγαλώνει διαρκώς η μύτη του Μητσοτάκη απ' τα ψέματα που εκστομίζει συστηματικά, με τελευταίο την επιδότηση εφήβων με 50GB αν εμβολιαστούν. Το χυδαίο χαρτζιλίκι βεβαίως και δεν απευθύνεται στους εφήβους, απευθύνεται σ' αυτούς που θα εισπράξουν το παραδάκι, με δεσπόζουσα τη θέση του Γερμανικού παρόχου, βεβαίως-βεβαίως.

Σαν να μην έγινε ποτέ η χρεοκοπία του 2009-10, η κυβέρνηση νομοθετεί ή αποφασίζει διαρκώς την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων, την ίδια στιγμή που το δημόσιο χρέος καθημερινά αυξάνεται σε επίπεδα ρεκόρ. Το ίδιο αυξάνονται και τα δάνεια της ΝΔ, αλλά ουδείς διανοείται να κλείσει το υπερχρεωμένο κόμμα των συστηματικών μπαταχτσήδων. Είναι γλυκό το παραδάκι, όταν προέρχεται απ' το δημόσιο χρήμα ...

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Από 1/7/2021 πλέον δεν ανεβαίνουν στο Facebook.


Το ιστολόγιο σας προσφέρει σήμερα άλλο ένα συλλεκτικό βιντεάκι, διάρκειας ούτε 4 λεπτών, που δείχνει πώς η κυβέρνηση των Πινόκιο μας έχει φλομώσει στο ψέμα. Αφορά τα ψέματα Μητσοτάκη για τις ανεμογ@@ήτριες, τα ψέματα Κικίλια για την υποχρεωτικότητα εμβολιασμών, τα ψέματα Χατζηδάκη για τις αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος. Ψέματα που έχουν ως αποτέλεσμα μια πρωτοφανούς έκτασης πρωτόγνωρη "λατρεία" του λαού, για την "πολυχρονεμένη" του κυβέρνηση.

Το απολύτως χειρότερο είναι πως δεν υφίσταται αντιπολίτευση, όλοι κάνουν πλάτες στην κυβέρνηση. Όλοι πλην Βελόπουλου, που είναι ο μόνος που μιλά στη Βουλή ενάντια στις ανεμογ@@ήτριες και την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών. Και δεν υπάρχει αντιπολίτευση, επειδή οι επόμενες εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική κι όλοι νομίζουν πως θα συγκυβερνήσουν με τη ΝΔ. Λες και δεν έμαθαν τίποτα απ' τις διπλές εκλογές του 2012 ...

Για αναδημοσίευση, πρέπει να φαίνεται υποχρεωτικά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr", ακόμα κι αν κάνετε αναδημοσίευση από αλλού.

 

5 σχόλια:

  1. Στο πρόγραμμά του και ο Βελόπουλος γράφει για ανεμογεννήτριες. Όλοι τα παίρνουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω τι γράφει στο πρόγραμμα, ωστόσο δεν θα μου 'κανε εντύπωση αν τα παίρνει. Πάντως για τις ανεμογεννήτριες έχω ανεβάσει βίντεο τι είπε στη Βουλή. Και στις 25/8/21 είπε πολλά ακόμα στη Βουλή. Ένα δείγμα: "έχω πέντε εμπειρογνώμονες που ασχολούνται με την ενέργεια, δύο από τη Γερμανία και τρεις Έλληνες, Όποιος θέλει έρχεται στο γραφείο μου και του δίνω όλες τις μελέτες, ότι είναι μεγάλο παραμύθι η παραγωγή ενέργειας από ανεμογεννήτριες. Τεράστιο, δεν μπορώ να το αναλύσω τώρα. Είναι μια πολύ καλή "μπίζνα" για κάποιους, θα το συμφωνήσουμε. Είναι πολλά λεφτά για τη Γερμανία, να το συμφωνήσουμε, γιατί παράγει ανεμογεννήτριες η Γερμανία." Μπορείτε να τα βρείτε στα Πρακτικά της Βουλής.

      Διαγραφή
    2. https://elliniki-lisi.gr/wp-content/uploads/2018/07/programma.eliniki.lisi_.2019.v3.pdf σελ.162. Μακάρι να άλλαξε θέση και να ακολουθήσει τη σωστή γραμμή

      Διαγραφή
    3. Το ρητό όποιος καεί από τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι ισχύει στην περίπτωση

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστώ για τη συνεισφορά. Δεν ασχολούμαι με τα προγράμματα των κομμάτων, καθώς δεν τηρούνται. Στα Πρακτικά της Βουλής για τη συνεδρίαση της Ολομέλειας στις 25/8/2021 (https://www.hellenicparliament.gr/Praktika/Synedriaseis-Olomeleias?search=on&DateFrom=25%2F08%2F2021&DateTo=25%2F08%2F2021&SessionPeriod=5cf4f254-eee1-4264-9258-ac4b00b1ca69) μπορείτε να βρείτε και το βίντεο και αρχείο doc, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε. Αν κάνετε αναζήτηση για "ανεμογ" στο αρχείο κειμένου, δίνει 71 αποτελέσματα και μπορείτε εύκολα να δείτε όσα είπαν Μητσοτάκης, Μπαρουφάκης & Βελόπουλος για ανεμογ@@ήτριες.
    Στη σελ. 232 θα δείτε πως ο Βελόπουλος λέει "Εδώ έχουμε τη μελέτη σκοπιμότητος για ανάκληση επενδύσεων για τα αιολικά πάρκα, γιατί είναι ρυπογόνα." Είναι κάτι νέο, δεν έχει ξαναειπωθεί και δεν έχει σχέση με το πρόγραμμα. Συνεπώς ίσως έχει αλλάξει θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή