Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Οι πάγοι λιώνουν, οι πιγκουίνοι πεθαίνουν, πορτοκαλιές, ελαιόδεντρα και ηλιοτρόπια στη Βρετανία.


"Τα ελαιόδεντρα, τα αμπέλια και τα ηλιοτρόπια θα μπορούσαν να αποτελέσουν χαρακτηριστικό γνώρισμα του τοπίου στη Νοτιοανατολική Αγγλία, καθώς οι συνθήκες αλλαγής του κλίματος του πλανήτη αλλάζουν" έγραφε το BBC στις 14/6/2005, καθώς η πλύση εγκεφάλου των πολιτών ήθελε το κλίμα της Αγγλίας να γίνεται Μεσογειακό. "Εάν η τωρινή τάση υπερθέρμανσης συνεχιστεί, η θερμοκρασία το 2050 θα είναι 1,5-3οC υψηλότερη, ενώ το 2080 θα είναι 6οC και οι βροχοπτώσεις θα μειωθούν στο 1/3".

Αυτά κι άλλα "ωραία" λεγόντουσαν σε μια διημερίδα για την κλιματική αλλαγή στο Πανεπιστήμιο του Surrey in Guildford, μέχρι κι ότι το πεύκο της Κορσικής θα είναι το προτιμώμενο είδος για αναδασώσεις στη Βρετανία.

Η κλιματική υστερία συνεχίστηκε αμείωτη και λίγα χρόνια αργότερα, το Μάρτιο 2010, η προπαγάνδα έδειχνε την πιο πάνω εικόνα ως το νέο πλέον τυπικό Βρετανικό κήπο, αν η θερμοκρασία αυξηθεί κατά 2οC. Πορτοκαλιές και γιούκες και κάτι σαν τη Νότια Γαλλία έταζαν στους Βρετανούς, που πάντα σκάζουν απ' τη ζήλια τους όταν σκέφτονται το Μεσογειακό ήλιο.

Κι έπειτα ήρθε η πραγματικότητα κι όπως είναι γνωστό, αν η πραγματικότητα δεν αρέσει στην προπαγάνδα τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα; Όχι δα! 

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο Facebook. Να επισκέπτεστε τακτικά το ιστολόγιο για να δείτε τις αναρτήσεις, καθώς το Facebook μάλλον δεν θα σας στείλει σχετική ειδοποίηση.


Αυτό που ήρθε στο τέλος Φλεβάρη 2018 ήταν "το τέρας της Ανατολής", που πλάκωσε με άγριο χιονιά όλη τη Δυτική και Κεντρική Ευρώπη κι όχι μόνο τη Βρετανία, προκαλώντας 55 νεκρούς: η παγωνιά σκοτώνει πολύ περισσότερους απ' την ανύπαρκτη "υπερθέρμανση" κι είναι βέβαιο πως αν μπορούσε κανείς απ' τους 55 θα εκλιπαρούσε για λίγη "υπερθέρμανση".

Εκατοντάδες σχολεία έκλεισαν, χιλιάδες νοικοκυριά για άλλη μια φορά στην υπέροχη "απελευθερωμένη" αγορά ηλεκτρισμού της Βρετανίας έμειναν χωρίς ρεύμα, δρομολόγια τρένων ακυρώθηκαν, το τέλειο χάος, μια καταπληκτική ευκαιρία για να βγουν και να φυτέψουν τις πορτοκαλιές τους οι τσαρλατάνοι δήθεν κλιματολόγοι και να παγώσουν κι αυτοί επιτόπου.

Τώρα πια η πρόβλεψη είναι πως το χιόνι και η παγωνιά θα επιμείνουν μέχρι τα μέσα του Μάρτη, αλλά, φυσικά, όταν κάνει παγωνιά μιλάνε για "καιρό", ενώ όταν ζεστάνει λίγο θα το αποκαλούν "κλιματική αλλαγή". Απατεωνιά και τσαρλατανισμός του αισχίστου είδους, κάτι σαν "το νερό του Καματερού" κι αυτό το αποκαλούν "επιστήμη". 


Αμέσως μετά "το τέρας της Ανατολής" ήρθε η θύελλα Emma να φέρει χιόνια στο παραλιακό Μπρίστολ και να μαζέψει τους φοιτητές του τοπικού Πανεπιστήμιου σε μαζικό χιονοπόλεμο. Κάλιο χιόνια και -κυριολεκτικά- στο χέρι, παρά πορτοκαλιές και καρτέρει!

Κι ενώ οι "επιστήμονες" είναι απόλυτα σίγουροι πως έρχεται η καταστροφή της κλιματικής αλλαγής, οι πάγοι λιώνουν και οι πιγκουίνοι πεθαίνουν, επειδή δεν έχουν πού να μεταναστεύσουν, ξαφνικά, πριν από μια 'βδομάδα "ανακάλυψαν" μια "χαμένη" αποικία πιγκουίνων στην Ανταρκτική, που αποτελείται από 1,5 εκατομμύριο πουλιά! Τι είναι 1,5 εκατομμύριο πουλιά και τ' "ανακάλυψαν" τώρα, βελόνα στ' άχυρα; Δεν τα βλέπουν οι δορυφόροι που σαρώνουν ακόμα και πινακίδες αυτοκινήτων; 

Γιατί πολύ απλά δεν ομολογούν πως δεν ξέρουν την τύφλα τους για το τι συμβαίνει στον πλανήτη; Μα φυσικά επειδή αμέσως έσπευσαν οι "επιστήμονες" να δηλώσουν περισπούδαστα πως η περιοχή είναι "ζωτικό καταφύγιο των πουλιών ενάντια στην κλιματική αλλαγή" και πρέπει να "προστατευθεί", όπερ μεθερμηνευόμενο σημαίνει "να πέσει παραδάκι" και "στην υγεία των κορόιδων".

Το μόνο που μένει τελικά είναι ο πακτωλός των χρημάτων -των φορολογουμένων, βεβαίως-βεβαίως- που ρέει παγκοσμίως για να προβλέπουν κάθε τόσο πότε θα φυτεύουν πορτοκαλιές και ελαιόδεντρα στη Βρετανία και που υπάρχουν αρκούδες ή πιγκουίνοι για "προστασία". Να δείτε που στο τέλος θα βγει κι εκεί κάποιος άλλος απατεώνας πολιτικός να τους πει "Μαζί τα φάγαμε!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου