Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Η Κλίντον, ο Τραμπ, ο σύμβουλος του Ομπάμα και η κλιματική αλλαγή. Μέρος 1ο, η Κλίντον.


Το Νοέμβριο έχουμε την προεδρική εκλογή στις ΗΠΑ και το ποιος απ' τους Τραμπ ή Κλίντον θα εκλεγεί, θα επηρεάσει την πορεία των πραγμάτων σε πλανητικό επίπεδο. Το θέμα της κλιματικής αλλαγής αποτελεί εξαρχής βασικό στοιχείο διαφοροποίησης της προεκλογικής εκστρατείας Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών: Κλίντον και Σάντερς την υποστηρίζουν, Τραμπ και Κρουζ την απορρίπτουν. Αλλά η παγκόσμια διαπλοκή έχει εξαπολύσει μια συστηματική προπαγάνδα υποστήριξης της Κλίντον, καθώς, με πρόσχημα τη δήθεν "ανθρωπογενή" κλιματική αλλαγή, έχει προετοιμαστεί το έδαφος για ένα πολύ μεγαλύτερο διακύβευμα. Ένα διακύβευμα που θα δούμε στο τρίτο μέρος της τριλογίας. Ξεκινούμε λοιπόν σήμερα με το 1ο μέρος, αφιερωμένο στην Κλίντον και τα κατορθώματά της ως σφαγέα των λαών της Συρίας και της Λιβύης, αντάξια σύζυγο του σφαγέα των Γιουγκοσλάβων.

Τον Ιανουάριο 2013 η Κλίντον κατέθεσε ενόρκως σε επιτροπή του Κογκρέσου για τη Λιβύη πως δεν είχε γνώση και πληροφόρηση με τον εξοπλισμό του ISIS στη Συρία, που έγινε ένα χρόνο πριν την επίθεση του ISIS στη Βεγγάζη το Σεπτέμβριο 2012, σκοτώνοντας τον πρέσβη των ΗΠΑ στη Λιβύη και τρία ακόμη άτομα. Απόσπασμα της κατάθεσης της Κλίντον είναι στο πιο πάνω βίντεο. Στο σημείο 2:20 ο γερουσιαστής Rand Paul τη ρωτά ...
για προμήθεια ή μεταφορά όπλων απ' τη Λιβύη στην Τουρκία, η Κλίντον αρχικά αποφεύγει ν' απαντήσει, αλλά, όταν ο γερουσιαστής επανέρχεται κι επιμένει, αναγκάζεται να πει "I do not know. I don’t have any information on that. - Δεν ξέρω. Δεν έχω καμιά πληροφορία γι' αυτό". Ενόρκως ...

Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη: στις 16/3/2016 το Wikileaks έδωσε στη δημοσιότητα μια βάση δεδομένων 30.322 ηλεκτρονικών μηνυμάτων και συνημμένων τους, που εστάλησαν από και προς το προσωπικό ταχυδρομείο της Χίλαρυ Κλίντον. Οι 50.547 σελίδες εγγράφων (μορφής pdf) καλύπτουν χρονικά την περίοδο απ' τις 30/6/2010 έως και τις 12/8/2014. 7.570 σελίδες εστάλησαν προσωπικά απ' την ίδια τη Χίλαρυ Κλίντον. Τα έγγραφα δόθηκαν απ' το Υπ. Εξωτερικών μετά από αίτηση, με βάση τη νομοθεσία των ΗΠΑ. Στις 25 Ιουλίου 2016, ο ιδρυτής του Wikileaks Julian Assange, σε συνέντευξη στο Democracy Now, είπε πως (η επισήμανση δική μου) "So, those Hillary Clinton emails, they connect together with the cables that we have published of Hillary Clinton, creating a rich picture of how Hillary Clinton performs in office, but, more broadly, how the U.S. Department of State operates. So, for example, the disastrous, absolutely disastrous intervention in Libya, the destruction of the Gaddafi government, which led to the occupation of ISIS of large segments of that country, weapons flows going over to Syria, being pushed by Hillary Clinton, into jihadists within Syria, including ISIS, that’s there in those emails. There’s more than 1,700 emails in Hillary Clinton’s collection, that we have released, just about Libya alone. - Λοιπόν, αυτά τα ηλ. μηνύματα της Χίλαρυ Κλίντον συνδέουν όλα τα νήματα που έχουμε δημοσιεύσει για την Κλίντον, δημιουργώντας μια πλήρη εικόνα για το πώς η Κλίντον λειτουργεί στο Υπουργείο, αλλά κυρίως για το πώς λειτουργεί το Υπουργείο. Έτσι, για παράδειγμα, η καταστροφική, απόλυτα καταστροφική παρέμβαση στη Λιβύη, η καθαίρεση της κυβέρνησης Καντάφι, που οδήγησε σε κατάληψη μεγάλου μέρους της χώρας απ' το ISIS, ροές όπλων προς τη Συρία με προώθηση απ' τη Χίλαρυ Κλίντον, σε τζιχαντιστές μέσα στη Συρία, περιλαμβανομένου του ISIS, αυτά υπάρχουν μέσα σ' αυτά τα ηλ. μηνύματα. Υπάρχουν πάνω από 1700 ηλ. μηνύματα στη συλλογή της Χίλαρυ Κλίντον, που δώσαμε στη δημοσιότητα, μόνο για τη Λιβύη." 

Δεν είναι ωστόσο μόνο αυτή η αποκάλυψη του Wikileaks για την Κλίντον, καθώς στις 22 Ιουλίου 2016 έδωσε στη δημοσιότητα 19.252 ηλ. μηνύματα και 8.034 συνημμένα έγγραφα απ' την αλληλογραφία επτά κορυφαίων στελεχών της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος. Τα μηνύματα αποκαλύπτουν πως η κομματική νομενκλατούρα σαμποτάρισε την προεκλογική εκστρατεία του Μπέρνι Σάντερς προκειμένου να ευνοήσει την Κλίντον, καταπατώντας κάθε έννοια ουδετερότητας. Ο Σάντερς είχε επισημάνει απ' την αρχή της προεκλογικής περιόδου την ανορθόδοξη στάση της Εθνικής Επιτροπής, αλλά στο Συνέδριο των Δημοκρατικών κατέληξε να αποδεχθεί την ήττα του.

Μη φανταστείτε βέβαια πως ο Assange κάνει τις αποκαλύψεις επειδή τρέφει κάποια συμπάθεια για τον Τραμπ, σε σχετική ερώτηση του Democracy Now απάντησε "Well, you’re asking me, do I prefer cholera or gonorrhea? Personally, I would prefer neither. - Τώρα με ρωτάτε αν προτιμώ τη χολέρα ή τη γονόρροια; Προσωπικά δεν θέλω κανένα απ’ τα δυο!" Πώς να διαφωνήσει κανείς μαζί του; 

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και στο Facebook, στη διεύθυνση Greeklignite! Πατήστε "Μου αρέσει" (Like) στη σελίδα μας, για να έχετε πιο άμεση ενημέρωση! Και ανοίγετε τις αναρτήσεις, καθώς το Facebook δεν θα σας τις εμφανίζει καθόλου στη ροή αν δει πως δεν τις ανοίγετε. 

Τέλος, το 2001 οι Κλίντον αποχώρησαν απ' το Λευκό Οίκο με χρέη και σχεδόν χρεοκοπημένοι, όπως οι ίδιοι διατυμπάνιζαν, αλλά στη συνέχεια φάνηκαν να διαχειρίζονται, μέσω του Ιδρύματος Κλίντον, μεγάλα ποσά και τράβηξαν πάνω τους την προσοχή του τύπου. Το 2015 κυκλοφόρησε το βιβλίο "Clinton Cash: The Untold Story of How and Why Foreign Governments and Businesses Helped Make Bill and Hillary Rich". Το βιβλίο αφηγείται ιστορίες με ουράνιο στο Καζακστάν και στις ΗΠΑ, με άδεια εξόρυξης χρυσού στην Αϊτή για τον αδελφό της Χίλαρυ, με υποστήριξη του αμφιλεγόμενου Καναδικού πετρελαϊκού αγωγού Keystone XL, κλπ, ιστορίες που όλες σχετίζονται με ροές εκατομμυρίων δολαρίων προς το Ίδρυμα Κλίντον, "για σειρές ομιλιών". Με βάση το βιβλίο γυρίστηκε ντοκιμαντέρ 65 λεπτών, με συγχρηματοδότηση του Breitbart News. Παρουσιάστηκε το Μάιο 2016 στις Κάννες, σχολιάζοντας το πώς το Ίδρυμα Κλίντον βρέθηκε με δωρεές συνολικά 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στις 23 Ιουνίου 2016 ο δημοσιογράφος του Breitbart στην Ουάσιγκτον Mike Flynn αποκάλυψε Κινεζική θυγατρική του Ιδρύματος Κλίντον. Κατά σατανική σύμπτωση την ίδια μέρα ο 49χρονος δημοσιογράφος βρέθηκε νεκρός, χωρίς να γίνουν πολλά γνωστά για τις συνθήκες θανάτου, που αργότερα αποδόθηκε σε καρδιακή προσβολή. Μια μέρα νωρίτερα είχε βρεθεί νεκρός στη Νέα Υόρκη ο 61χρονος αξιωματούχος του ΟΗΕ John Ashe, που σκοτώθηκε σε ατύχημα με βάρη στο γυμναστήριο. Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί πως ο ΟΗΕ αρχικά ανακοίνωσε θάνατο από καρδιακή προσβολή και πως επρόκειτο να καταθέσει κατά της Κλίντον και του Δημοκρατικού Κόμματος για υπόθεση διαφθοράς, κυκλοφορεί ωστόσο επίσης και μια "χαλαρή" διάψευση για το τι επρόκειτο να καταθέσει. Στις 10 Ιουλίου δολοφονήθηκε στην Ουάσιγκτον, με πισώπλατους πυροβολισμούς, ο 27χρονος υπάλληλος του Δημοκρατικού Κόμματος Seth Conrad Rich. Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί πως πήγαινε να καταθέσει στο FBI για υπόθεση σχετική με την Κλίντον και το Wikileaks ανακοίνωσε στις 9 Αυγούστου πως προσφέρει 20 χιλ. δολάρια για πληροφορίες σχετικά με το θάνατό του. Την 1η Αυγούστου, ανήμερα των 54ων γενεθλίων του, βρέθηκε στην Πενσυλβανία, πυροβολημένος στην κορυφή ενός βουνού κοντά στο σπίτι του, ο δημοσιογράφος του American Free Press και έμπειρος ερευνητής για τους Κλίντον Victor Thorn. Επισήμως ο θάνατος αποδόθηκε σε αυτοκτονία. Μεταξύ των βιβλίων που είχε συγγράψει ήταν μια τριλογία για τους Κλίντον, με 3ο μέρος το HILLARY (AND BILL) THE MURDER VOLUME, (2008), που αναφέρεται σε 110+ θανάτους που σχετίζονται με τους Κλίντον. Στις 2 Αυγούστου βρέθηκε νεκρός, από άγνωστη αιτία και επίσης στην Ουάσιγκτον, ο 38χρονος δικηγόρος Shawn Lucas, ο οποίος την 1η Ιουλίου είχε επιδώσει μήνυση υποστηρικτών του Μπέρνι Σάντερς κατά του Δημοκρατικού Κόμματος για εύνοια προς την Κλίντον. Οπότε το ερώτημα που ήδη μάλλον πλανάται στις ακτές του Ατλαντικού είναι ποιος έχει σειρά.

Στην επόμενη ανάρτηση το 2ο μέρος της τριλογίας, ο απρόβλεπτος Τραμπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου