Ενσιλωτής

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Άλλα 10.000 ψέματα της κλιματικής απάτης καταρρέουν με πάταγο!


Οι αρκούδες θεωρούνται συμπαθητικά θηλαστικά κι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, έχουμε κρατήσει στα χέρια κάποια στιγμή ένα λούτρινο αρκουδάκι, κάποια παιδιά ίσως κοιμούνται κιόλας αγκαλιά μ' αυτά. Οι πολικές αρκούδες είναι ο μεγαλύτερος θηρευτής στην ξηρά κι όσο συμπαθητικά κι αν είναι τα αρκουδάκια, η συνάντηση με πολική αρκούδα μόνο σε καλό δεν θα μας βγει. Παρ' όλα αυτά, οι πολικές αρκούδες έχουν χρησιμοποιηθεί κατά κόρο για την καλλιέργεια υστερίας απ' τους κλιματικούς απατεώνες: λόγω της "υπερθέρμανσης του πλανήτη" θα λιώσουν οι πάγοι και οι πολικές αρκούδες θα εξαφανιστούν!

Φυσικά "υπερθέρμανση" δεν υπάρχει, παρά μια ελαφριά θέρμανση, απολύτως φυσιολογική κι αναμενόμενη στα πλαίσια των αέναων αλλαγών του κλίματος τα τελευταία 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια. Θέρμανση η οποία έχει αυξήσει την έκλυση CO2 απ' τους ωκεανούς και τις άλλες πηγές του, κι όχι θέρμανση επειδή αυξήθηκε η έκλυση CO2, λόγω και ανθρωπογενών εκπομπών. Κι αυτή η θέρμανση είναι απολύτως καλοδεχούμενη, καθώς, όπως λέει ο λαός μας, "απ' τη ζέστη και τα λεφτά κανείς δεν έπαθε ποτέ τίποτα", αντίθετα, η παγωνιά σκοτώνει!


Ένα νέο βιβλίο λοιπόν, που εκδόθηκε πρόσφατα στη Βρετανία, θα παρουσιαστεί επίσημα στις 10/4 στο Κάλγκαρι του Καναδά κι έχει τίτλο "The Polar Bear Catastrophe that Never Happened" λέει πως ο πληθυσμός των πολικών αρκούδων έχει αυξηθεί από περίπου 10 χιλ. στη δεκαετία του 1960 σε ενδεχομένως πάνω από 40 χιλιάδες! Αυτό σημαίνει ...
ένα δυνητικό τετραπλασιασμό του πληθυσμού, σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση απ' όσα διαδίδουν οι κλιματικοί τρομοκράτες! Σχετική ραδιοφωνική συνέντευξη εδώ. Το βιβλίο εξηγεί γιατί η καταστροφική μείωση των αριθμών των πολικών αρκούδων, που μας είχαν υποσχεθεί το 2007, απέτυχε να υλοποιηθεί. Εξηγεί επίσης γιατί η μεγάλη μείωση των πάγων στη διάρκεια του καλοκαιριού δεν επηρεάζει τον πληθυσμό των πολικών αρκούδων. Ουσιαστικά είναι η προστασία απ' το παράνομο κυνήγι τόσο της αρκούδας όσο και της φώκιας, της βασικής τροφής της πολικής αρκούδας. 

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο Facebook. Να επισκέπτεστε τακτικά το ιστολόγιο για να δείτε τις αναρτήσεις, το FB μάλλον δεν θα σας στείλει σχετική ειδοποίηση. Οδηγίες ρύθμισης για τις "Προτιμήσεις Ενημερώσεων" στο Facebook θα βρείτε εδώ.


Πέρα απ' τους κινδυνολόγους, υπάρχουν ωστόσο και κάποιοι άλλοι που καθόλου δεν είναι ευχαριστημένοι απ' τη ραγδαία αύξηση του πληθυσμού κι αυτοί δεν άλλοι παρά οι κάτοικοι των αρκτικών περιοχών. Π.χ., απ' τις αρχές του Δεκέμβρη ένα κοπάδι αποτελούμενο από 52 αρκούδες εισέβαλε στο ρωσικό χωριό Belushya Guba στη νότια Novaya Zemlya στη Θάλασσα του Μπάρεντς και παρέμεινε τουλάχιστον μέχρι και το Φεβρουάριο, τρομοκρατώντας τους κατοίκους. Η περιοχή κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Τον Ιανουάριο είχαν κατεδαφιστεί στη Novaya Zemlya εκατοντάδες μη χρησιμοποιούμενα στρατιωτικά ακίνητα, στα οποία είχαν εγκατασταθεί πολικές αρκούδες. Όλες οι φωτογραφίες είναι απ' τη Daily Mail, αλλά το πληρέστερο ρεπορτάζ έχει το Polar Bear Science. Στις φωτογραφίες οι αρκούδες φαίνονται τετράπαχες και καλοζωισμένες, καμιά σχέση με κίνδυνο λιμοκτονίας.


Το Φεβρουάριο επίσης, πολικές αρκούδες επισκέφτηκαν χωριά στο Λαμπραντόρ του Καναδά, τρομοκρατώντας τους κατοίκους του St. Lewis, του Charlottetown και του Makkovik. Νωρίτερα, στις 4/1/19, ένας Ινουίτ κάτοικος στο Igloolik της περιοχής Nunavut του ΒΑ Καναδά πυροβόλησε και σκότωσε μια πολική αρκούδα και το μικρό της ευρισκόμενος σε κατάσταση αυτοάμυνας. Το περασμένο καλοκαίρι δυο Ινουίτ είχαν πέσει θύματα πολικών αρκούδων, οπότε μέσα στο καταχείμωνο όλοι ήταν πιο προσεκτικοί.

Η ουσία πάντως είναι πως όλα δείχνουν το βασικό: οι πολικές αρκούδες αδιαφορούν πλήρως για τις εποχικές διακυμάνσεις της παγοκάλυψης και είναι καλύτερα από ποτέ! Επιβίωσαν δεκάδες χιλιάδες χρόνια στον πλανήτη, προσαρμοζόμενες άριστα στις διαδοχικές κλιματικές αλλαγές και, τώρα που δεν υπάρχουν πια κυνηγοί να τις εξοντώνουν για τη γούνα, ο πληθυσμός τους μόνο προς τα πάνω μπορεί να πάει, απ' τις 10 χιλ. του 1960. Άλλες 10 χιλ. ψέματα της κλιματικής απάτης καταρρέουν με πάταγο!

Για αναδημοσίευση, πρέπει να φαίνεται υποχρεωτικά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου